Jump to content

ASUS 9800-Γιατι σερνεται?

golimar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλησπερα.Πηρα προχθες την ASUS 9800GT και ενω ειναι πολυ καλυτερη απτην προηγουμενη που ειχα (7600) τα παιχνιδια κολλανε.Τι μπορει να φταιει?

Μήπως έχεις καμμιά Asus P5B M/B? Αν ναι, κοίτα μήπως σου έχει ρίξει το PCIe στο 1x.

Η θερμοκρασια ηταν γυρω στος 65 χωρις να παιξω παιχνιδι ενω οταν επαιξα για κανα 10λεπτο το assassin(και μου κολλουσε) εφτασε σχεδον 80.

Σημερα ομως εβγαλα τα πλαινα του κουτιου και οι αντιστοιχες θερμοκρασιες ειναι 45 και 60-65.Εχω 1 GB RAM μηπως γι'αυτο δεν εχω καλη ποιοτητα οταν ανεβαζω τα γραφικα?

(οπως καταλαβαινετε δεν εχω και την καλυτερη σχεση με τους υπολογιστες!)

Τον εχω ακριβως 2 χρονια.Ο επεξεργαστης ειναι Pentium 4 στα 3.40GHz.Η μητρικη ειναι Gigabyte C19-MCP04.Δεν ειπα οτι ειναι χαλια η καρτα απλως ρωταω τι φταιει και δεν πιανει καλη αποδοση.Αν ειναι μονο θεμα RAM τοτε ενταξει,αλλα αν χρειστει να αλλαξω και επεξεργαστη...Τι προτεινετε?

Όταν λες κολλάνε, εννοείς ότι περίμενες να είναι πιο γρήγορα; Ή ότι κολλάνε ενώ με την προηγούμενη ήταν οκ; Είδες καμια διαφορά από την παλιά;

Η καρτα κολλαει συγκριτικα με καποια αλλη κατωτερη ή απλα κολλαει και πιστευεις οτι θα επρεπε να παει καλυτερα?Για τι αναλυση μιλαμε?

Η αναλυση ειναι 1024Χ768 και με την παλια και με την καινουρια.Αυτο που αλλαζω ειναι το graphics(παραδειγμα στοα assassin το ειχα 2/4 και τωρα το βαζω στο 3 και στο 4 και κολλαει) και το details quality.Και λεω λοιπον στα επιπεδα που κολλουσε η προηγουμενη καρτα λογω αδυναμιας να ανταποκριθει,το ιδιο κανει και αυτη

Φιλε csaris ειλικρινα δεν καταλαβα τι μου λες...Τι ειναι το bottleneck?Αυτο που μου προτεινεις ειναι επεξεργαστης αν καταλαβα?Μηπως χρειαζεται να βαλω και καμια RAM?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.