Jump to content

Recommended Posts

«Σχεδόν τέλειος γύρος» - Αυτοκίνητο - F1 | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Αυτό που θέλω είναι να έχω μία καλή εκκίνηση, να μπω καλά στην πρώτη στροφή, γιατί μετά ακολουθούν οι δύο μεγάλες ευθείες

Αυτό που θα κάνει είναι να αφήσει τον φετελ να φύγει μπροστά από την δευτερη στροφή και να παίξει αμυνα με χαμ και αλονσο.

vettel και alonso εχουν μειονεκτημα λογο ακαθαρτης.

βλεπω ham να παιρνει vettel ίσως και webber,

και αν δεν αντιμετωπισει προβλημα με τα λαστιχα και τη νικη.

για τον alonso ευχομαι απλα να μπορεσει να κρατισει τη θεση του στην εκκινηση..

ψήνομαι να βάλω ξυπνητήρι αλλά δεν θα αντέξω να γίνει ότι και στην σουζούκα.

Καλημέρες!

Εγώ έβαλα ξυπνητήρι, 07.45 γιατί δεν θυμόμουν αν ήταν 08.00 ή 09.00 η φόρμουλα.

Τελικά είναι 09.00 η φόρμουλα.

Αλλά τώρα έχει Moto GP ! F. yeah!

Δε ξέρω τι λέτε αλλά νομίζω πως ο Massa επέστρεψε σε καλές επιδόσεις και θα συνεχίσει σε αυτές.

Επίσης psy & redbull team...

A5JRxn2CcAA6vEG.jpg:large

Η Ferrari δεν ξεχνάει τις αδερφίστικες τακτικές της....

Πάλι +1 τζαμπαντάν θέση ο άμπαλος

Τελικα ο Γερμανος ειναι να μη φυγει μπροστα! Ηθελα να περασει ο Μασσα τον Αλονσο αλλα δεν παιζει τετοιο πραγμα. Απο τον 3 γυρο που ο Vettel εκανε σερι 4 γρηγορους γυρους καταλαβα οτι τελειωσε ο αγωνας και κοιμηθηκα. Τωρα γιατι βγαινουν και γραφουν μερικοι για το πολυ ανωτερο μονοθεσιο της Red Bull δεν το καταλαβαινω,ξαφνικα ειναι ανωτερο στο τελος του πρωταθληματος?

Δηλαδή ο φετελ σήμερα πέρασε μπροστά με το σπαθί του ε;

Εκκίνησε από την βρώμικη πλευρά της πιο βρώμικης πίστας του πρωταθλήματος και σε 200μ έφτασε και πέρασε τον γουεμπερ.

Από τον 22 γύρο είδα.

Ε τότε θα μπορούσες πρώτα να έβλεπες τον αγώνα και μετά να σχολίαζες νομίζω..

Αν και συμφωνώ μαζί σου για το τζάμπα θέση.

Για το άμπαλος όχι.

για πες μας λιγο τι θα εκανε η rbr ή η mclaren.

πω ναι ρε συ πολυ αμπαλος, που προηγείται στο 70% του πρωταθλήματος με ενα μονοθεσιο που σε κανενα αγωνα δεν ηταν πρωτο σε αποδοση.

wtf πώς έφυγε έτσι ο δγιάολος!1
After losing the brakes during the final free practice, the Paraná Diumar Bueno dropped from a height of 15 meters and landed on the track internal access to the racetrack.

After going at 184 km / h at point on the line of boxes, where the radar is installed, Bueno realized the lack of brakes on his truck and tried to get him out of the lane, turning left

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uW7qaG9K2_c&feature=colike]Nissan DeltaWing - Attacked in Atlanta - YouTube[/ame]

ROFL!!

Porsche is still jalous that the GTR owned every 911 at Nurburgring lmao