Jump to content

Recommended Posts

δεν νομιζω να μπορει να το βρει. Ειδαλως στο msfree θα ειχε γινει της κακομοιρας :hehe:

Ο κανονισμος δεν επιβαλλει ποινη, λεει τι πρεπει να γινει.Η ποινη κρινεται απο τους αγωνοδικες.Ο Χαμιλτον το ειχε ξανακανει αυτο το 2010 στον Καναδα και εφαγε ποινη 10.000 δολλαρια η μακλαρεν.

Ti κάνει ο Χαμιλτον στον αγώνα !!!

μέσα σε 3 στροφές πέρασε 2 ΤοροΡοσο, ενώ ο Μασσα πασχίζει να περάσει έναν σε 3 γύρους.

(edited)

Mπράβο στον Maldonado πρώτη του νίκη, πρώτη νίκη και για την Williams μετά την Βραζιλία το 2004 (Μοντογια)

Tην άξιζε, ήταν ο ταχύτερος και ο πιο σταθερός όλο το ΣΚ

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1

Τρομερος αγωνας!! Εναν γυρο ακομα και θα βλεπαμε Κιμι να λυσαει!! Ο Βετελ που ολοι λεγανε περυσι τελικα και οδηγει και προσπερναει!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πολύ καλός αγώνας για Βαρκελώνη.η φεραρι επιτέλους ανταγωνιστική.μπράβο στον μαλδοναδο για την νίκη.

Sent from my MT11i

(edited)

Εξερράγη το μονοθέσιο του Senna λένε. Μάλλον το KERS έκανε το θαύμα του.

AsyUrq7CQAIfI1T.jpg:large

Έγινε επεξεργασία από honda22
pic

Pastor ξυγηθηκε φυστικάκι στην εδρα του Αλόνσο :haha:

τι κριμα να μην ειχε 3-4 γυρους ακομα :innocent:

συγχαρητηρια στην Williams :flex:

(edited)
αν είχε 2-3 γύρους ακόμα θα έχανε και άλλες θέσεις ο "μαυρούκος"

τι 8ος τι 9ος τι 20ος, ειναι ιδιοι βαθμοι για μενα ;)

αφου απο 18 θα πηγαινε 15 ο Αλονσος κερδος θα ηταν. Και μην ξεχνας οτι 24ος ξεκιναγε ο μαυρουκος. Αν ο Αλονσο ξεκιναγε 24ος, δυσκολα θα εκανε κατι καλυτερο. Καλά, ο Μάσα αν ηταν 24ος καπου τωρα θα εβλεπε καρω σημαια :hehe:

Διακρίνω ένα μίσος απέναντι στον "μαυρούκο"; :hehe:

ειναι κομπλεξ των Φερραρικων αυτο, τους ξερω καλα, 10 χρονια βλεπω παρεα μαζι τους F1 (τον αδερφο μου και φιλους) ;)

μπααα περισσοτερο στους οπαδους του θα λεγα..

δεν ειμαι οπαδος του, αν αλλαξει ομαδα McLaren θα υποστηριζω ακομα. Φανταζεσαι τι ζορια εφαγα οταν οΣπανιολος ηταν στην ομαδα μου :hehe:

Έγινε επεξεργασία από junior-21-
ειναι κομπλεξ των Φερραρικων αυτο, τους ξερω καλα, 10 χρονια βλεπω παρεα μαζι τους F1 (τον αδερφο μου και φιλους) ;)
Πώς τους αντέχεις ? 10 χρόνια ???

Καημένε :(

:p :P :hehe: :hehe:

Φανταζεσαι τι ζορια εφαγα οταν οΣπανιολος ηταν στην ομαδα μου :hehe:

κακώς γιατι με ενα σπανολιο η ομαδα σου θα ηταν σε καλυτερη μοιρα..

Μέχρι και το "ρίσκο" τον Hamilton έπιασα.. και μου την έκανε ο Perez :suicide:

attachment.php?attachmentid=50085&stc=1&d=1336981532

post-4655-1416076179,2047_thumb.jpg

Πολλά βγάζουν αρκετό γέλιο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1PvJBC42DuY&feature=colike]Hill Climb Andler 2010 - Die besten Abg[/ame]