shattered Σεπτέμβριος 8, 2019 #3821 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 (edited) 41 minutes ago, fatalara said: Βετελ, περιμενω την παραιτηση σου μεχρι το τελος της χρονιας. άντε και την κάνει ο γερμανός, ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός? ο kimi δεν νομίζω να ξαναγυρίσει (και δεν ξέρω αν αντέχει την πίεση εκεί πάνω) ο gio απλά δεν κάνει νομίζω για εκεί μην ακούσω για mick παραείναι μικρός .... edit Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2019 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 8, 2019 #3822 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 πριν 11 λεπτά, το μέλος shattered έγραψε: άντε και την κάνει ο γερμανός, ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός? ο kimi δεν νομίζω να ξαναγυρίσει (και δεν ξέρω αν αντέχει την πίεση εκεί πάνω) ο gio απλά δεν κάνει νομίζω για εκεί μην ακούσω για mick παραείναι μικρός .... Κοιτα μην γινει καμια με Alonso και ειναι και ο hulk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 8, 2019 #3823 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 8 minutes ago, fatalara said: Κοιτα μην γινει καμια με Alonso και ειναι και ο hulk. ο alonso να πάει στο dakar που θέλει ή να πάρει το indy να ηρεμήσει αφού θα έχει triple crown (γενικά ποτέ δεν τον "συμπάθησα" τον Ισπανό) τώρα για τον hulk .... να φας άκυρο απο τη renault και να καταλήξεις ferrari ... lvl 100 mastermind όπως και να έχει θα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 8, 2019 #3824 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 38 minutes ago, shattered said: άντε και την κάνει ο γερμανός, ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός? ο kimi δεν νομίζω να ξαναγυρίσει (και δεν ξέρω αν αντέχει την πίεση εκεί πάνω) ο gio απλά δεν κάνει νομίζω για εκεί μην ακούσω για mick παραείναι μικρός .... Δεν χρειαζεται..Το εκλερ κραταει μονο του την ομαδα απο οτι φαινεται Στα του αγωνα. Παρτυ απο ποινες σημερα. Οργιασαν Πραγματικα ενα μεγαλο μπραβο για τον μικρο. Πολυ το χαρηκα. Τον συμπαθω περισσοτερο απολους. (ενταξει υποστηριζω και φερραρι εννοειται) Μπραβο και στην ομαδα για το Plan B και εβαλαν σκληρη γομα. Ο φετελ απλα απαραδεκτος και δεν υπαρχει δικαιολογια. Αυτο που ειπαν οι σχολιαστες στο τελος εχει μια βαση. Νιωθει οτι ειναι στην δυση της καριερας του και αρχιζουν τα αψυχολογιτα λαθη. Ο Χαμιλτον τα εδωσε ολα και το εδειξε. Αλλα το βρουμ βρουμ μοτορι της φερραρι δε το εφτανε. Και ο μποτας παρα πολυ καλος Γενικα ο συγκεκριμενος αγωνας σε κρατουσε σε αγωνια μεχρι τελος. Καθολου βαρετος και ετσι θα επρεπε να ηταν ολοι οι αγωνες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Σεπτέμβριος 8, 2019 #3825 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 (edited) για τις ποινές ... καλά έκαναν βραβείο στην alfa 2 αγώνες είχε ο kimi πιθανότητες να τα πάει πολύ καλά ... στον ένα "εφταγε" δεν έφταιγε για το kimi/max ... στο σημερινό βάλανε λάθος λάστιχα η ferrari κέρδισε εδώ για ένα λόγο .... έστησε το μονοθέσιο για parabolica +ευθεία δες πως έβγαινε από την parabolica και πως εξαφανιζόταν στην ευθεία .... η merc με drs ήταν 3-4km/h πάνω απο ferrari χωρίς drs το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να μην φτάσει στα 0.2 sec η διαφορά πριν την parabolica ...αλλιώς στην ευθεία δεν μπορούσαν να την φτάσουν (και μετά στα φρένα ο πίσω δεν είχε φορτίο στην μπροστά πτέρυγα οπότε ....) τα σκληρά ήταν λίγο πολύ ανάγκη (από το fp2 φαινόταν ότι ferrari+mediums δεν άντεχαν) για την merc νομίζω έστησαν το μονοθέσιο ελπίζοντας σε βροχή .... αλλά ήταν στην monza ακόμη και να έβρεχε, πάλι δεν "θες" downforce ρίσκαραν με τον χάμιλτον να πιέσει τον λεκλερκ μπας και κάνει κανένα λάθος ή/και για να φάνε τα λάστιχα και στο τέλος να έρθει ο μπότας να τον περάσει με τα "φρέσκα" mediums μόνο όποτε έφτανε ο bottas την διαφορά στο 1sec έχανε πάντα κάπου τα φρένα... η φάση με τον bottas στο τέλος ήταν η φάτσα του toto ... όλα τα λεφτά όπως και να έχει δεν νομίζω να τα πάει τόσο καλά η ferrari στην σιγκαπούρη ... πάλι θα έχουμε 2-3sec κενά για να μην βράσουν οι κινητήρες Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2019 από shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 8, 2019 #3826 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος shattered έγραψε: άντε και την κάνει ο γερμανός, ποιος θα είναι ο δεύτερος οδηγός? ο kimi δεν νομίζω να ξαναγυρίσει (και δεν ξέρω αν αντέχει την πίεση εκεί πάνω) Ευκολα ξαναγυρναει Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 8, 2019 #3827 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 πριν 27 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε: Ευκολα ξαναγυρναει Δεν νομιζω οτι θα θελει ο ιδιος. Θεωρω οτι την εχει βρει εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Σεπτέμβριος 8, 2019 #3828 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2019 Την εχει βρει γιατι ειναι κοντα στο σπιτι του. Αλλα η νικη ειναι γλυκεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Σεπτέμβριος 9, 2019 #3829 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2019 Ήμασταν και στην ομάδα διεξαγωγής των τεστ της Citroen στην Ελλάδα. Διαβάστε το άρθρο για τη διαφορετική αυτή εμπειρία. https://rallydiaries.eu/citroen-racing-test-se-akropolika-homata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Σεπτέμβριος 11, 2019 #3830 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2019 Στον πυρετό προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα σε 2 βδομάδες μας έστειλε ένας φίλος βίντεο κλιπ από Ανάβαση Δημητσάνας! Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 17, 2019 #3831 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Σεπτέμβριος 18, 2019 #3832 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2019 Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πάρω μέρος στην Ανάβαση Τσακώνας! Κάναμε μια βόλτα για να δούμε την διαδρομή που έχει ετοιμάσει η Alak Messinias!Σας περιμένουμε στο βουνό! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 19, 2019 #3833 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 20, 2019 #3834 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 22, 2019 #3835 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 22, 2019 #3836 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Σεπτέμβριος 24, 2019 #3837 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Σεπτέμβριος 24, 2019 #3838 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2019 Η 1η Ανάβαση Τσακώνας πέρασε. Πέραν της διασκέδασης και της συλλογής νέων εμπειριών μας άφησε και 2 κύπελα!--- 2ος Ν/Α/Ε έως 1600cc--- 1ος στην κατηγορία E10Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους που ήρθαν να μας δουν στον αγώνα! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etern4L Σεπτέμβριος 25, 2019 #3839 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Incar από την Ανάβαση Τσακώνας. Μια καινούρια διαδρομή για όλους καθώς ήταν η πρώτη οργάνωση για την λέσχη Καλαμάτας. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 25, 2019 #3840 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts