paparoach Μάρτιος 24, 2014 #2041 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Το λέω ως προς το κρύα γιατί αν δεις πριν πόση ώρα ήταν η προηγούμενη αριστρερή στροφή, το ελαστικό έχει χάσει πολλούς βαθμούς θερμοκρασίας.Αυτή ήταν και η δήλωση του λορένθο, που την άκουσα live κατά τη διάρκεια του αγώνα ( κάποιο κανάλι του έπερνε συνέντευξη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάρτιος 24, 2014 #2042 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 Η πτώση του αχωνευτου ηταν πιστεύω καθαρά λόγω κρύων ελαστικών γιατί προσπαθησε να ακολουθήσει τη κλασσική τακτική, πιάνω γρήγορο ρυθμο στην αρχή να ξεκολλησω και μετα κάνω ήρεμο αγώνα, δεν του βγήκε ομως!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Μάρτιος 24, 2014 #2043 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2014 (edited) Μου αρέσει που για κάποιο λόγο οι περισσότεροι δε συμπαθούμε λορένθο Πρέπει να ήταν πολύ δυνατός ο χθεσινός αγώνας motogp, θα τον δω σήμερα (να κέρδιζε και ο doc) ευτυχώς υπάρχουν και αυτά γιατί η φόρμουλα μας αφήνει "νυστικούς" απο δράση Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 24, 2014 από D4rkst3EL Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 27, 2014 #2044 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 :bad:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=idjTV0ElMD8]F1 2014 Melbourne race onboard natural sounds - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάρτιος 27, 2014 #2045 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2014 σαν μισινέζες κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 28, 2014 #2046 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2014 Μου αρέσει που για κάποιο λόγο οι περισσότεροι δε συμπαθούμε λορένθοΟ τύπος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής. Respect. Από εκεί και πέρα όμως, είναι σούργελο. Προσπαθεί να γίνει δημοφιλής όπως ο Rossi (προσωπικά δεν είμαι fan του) κάνοντας όμως καραγκιοζιλίκια. Τη μία, καρφώνει σημαίες και καλά ότι κατέκτησε την πίστα, την άλλη κάνει "τελετουργικό" πριν ανέβει στη μηχανή, την άλλη κάνει και καλά διαλογισμό. Θεατρινισμοί, προσποιητοί για να τραβάει την προσοχή και τις κάμερες απάνω του. Δεν είναι αυθεντικός. Θέλει να γίνει Rossi στη θέση του Rossi, αλλά μάλλον άργησε. Ο Danni δε θα τα καταφέρει ποτέ, ο Marquez όμως, δεν αφήνει πολλά περιθώρια, έχει τσαμπουκά. Του λείπει η συγκέντρωση, αλλά είναι πολύ μικρός ακόμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 29, 2014 #2047 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Ο μπαμπα-Γιάρνο ξεσκουριάζει... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=IptBVdys-mo]Jarno Trulli - Formula E test drive - YouTube[/ame]Αύριο πόσο πανικός λέτε να γίνει με τον καιρό;Ποιος λέτε θα στρίψει πρώτος; Χάμιλτον, Φέτελ ή Ρόσμπεργκ; Και θα τερματίσουν ΚΑΙ οι 3; :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάρτιος 29, 2014 #2048 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2014 Χμμμ ακομα και η formula e εχει καλυτερο ηχο απο την φορμουλα 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 30, 2014 #2049 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Αύριο πόσο πανικός λέτε να γίνει με τον καιρό; Ποιος λέτε θα στρίψει πρώτος; Χάμιλτον, Φέτελ ή Ρόσμπεργκ; Και θα τερματίσουν ΚΑΙ οι 3; :tongue: Και γιατί να μη στρίψει ο Alonso; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 30, 2014 #2050 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Και γιατί να μη στρίψει ο Alonso; Μακάρι, μόνο και μόνο για να έχει μια ακόμα πιο περίεργη τροπή ο αγώνας.. μα αυτό το ερώτημα φοβάμαι πως έπρεπε να μπει στα ανέκδοτα Περιμένω πως και πως τον αγώνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Μάρτιος 30, 2014 #2051 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Μακάρι, μόνο και μόνο για να έχει μια ακόμα πιο περίεργη τροπή ο αγώνας.. μα αυτό το ερώτημα φοβάμαι πως έπρεπε να μπει στα ανέκδοτα Περιμένω πως και πως τον αγώνα! ναι στα ανεκδοτα...λιγες φορες το εχει κανει στα τελευταια 3 χρονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 30, 2014 #2052 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Άδικο δεν έχεις, αλλά πιο πολύ το είπα επειδή και να στρίψει πρώτος, δεν θα καταφέρει να μείνει πρώτος ούτε για το πρώτο stint. Για να δούμε όμως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 30, 2014 #2053 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Οι ferrari κάθε φορά μου βγαίνουν από στροφή κουνιούνται σαν π0τανες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Μάρτιος 30, 2014 #2054 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Πολύ ωραίο/χρήσιμο στατιστικό κατά την διάρκεια του αγώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Μάρτιος 30, 2014 #2055 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 δεν θυμάμαι να έχω βαρεθεί περισσότερο στην ζωή μου.2 ώρες πεταμένες στα σκουπίδια.rip f1υγ λέει ο άγγλος πουρναράκης σε κάποια φάση, what a day....... τι what a day ρε άσχετε τσολιά, όπως ξεκίνησαν πάνε.τραγική μετάδοση.βέβαια προσπαθούν με κάποιο τρόπο να υπερασπίσουν την μούφα που πουλάνε στον κόσμο αλλά είπαμε.... μετάδοση επιπέδου φρίξου στο κυπριακό ltvμόνο motogp από εδώ και πέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 30, 2014 #2056 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Ο magnussen μπηκε για την ποινη των 5"?Sent from my Note II using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 30, 2014 #2057 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Ο magnussen μπηκε για την ποινη των 5"?Sent from my Note II using TapatalkΝαι, αλλάζοντας λάστιχα στο καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 30, 2014 #2058 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Ναι, αλλάζοντας λάστιχα στο καπάκι.Συνδυάζονται οι ποινές με αλλαγή ελαστικών από φέτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 30, 2014 #2059 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Συνδυάζονται οι ποινές με αλλαγή ελαστικών από φέτος;Με 2 ώρες ύπνο είμαι, αλλά νομίζω αυτό είδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 30, 2014 #2060 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2014 Με 2 ώρες ύπνο είμαι, αλλά νομίζω αυτό είδα. Αυτό συνέβη. Το είδα κι εγώ Πολύ άτυχος ο Ricciardo σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts