wargasm Οκτώβριος 29, 2016 #2921 Οκτώβριος 29, 2016 Στο -0:03 το απλωσε το χερακι του ....να τα βλεπουμε ολα... χαχα Στο χωριο μου να δεις πως το λενε... Α! ναι... θελει η π****να να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει...
Delijohn Οκτώβριος 31, 2016 #2924 Οκτώβριος 31, 2016 (edited) Tι grandprix της νύστας ήταν αυτό;; Το τέλος ήταν ενδιαφέρον που πέσαν τα μπινελίκια.... https://my.mixtape.moe/gzvunt.mp4 τελικά μετά από δύο ποινές... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2016 από Delijohn
HotPeanut Οκτώβριος 31, 2016 #2925 Οκτώβριος 31, 2016 wtf; Έδωσαν ποινή στον Φέτελ; Δεν υπάρχουν αυτοί λέμε. Ότι να 'ναι.
Lakisss Νοέμβριος 2, 2016 #2926 Νοέμβριος 2, 2016 http://blackflag.jalopnik.com/this-racing-pass-would-get-you-banned-for-a-million-yea-1788453665
liakjim Νοέμβριος 8, 2016 #2927 Νοέμβριος 8, 2016 wtf; Έδωσαν ποινή στον Φέτελ; Δεν υπάρχουν αυτοί λέμε. Ότι να 'ναι.Σωστή η ποινή. Στα φρένα απαγορεύεται να αλλάξεις γραμμή. Θα έπρεπε να φάει και δεύτερη ποινή για τα βρισιδια. Επίσης σωστή η ποινή στον Max.Τέλος θα έπρεπε να φάει ποινή και ο Hamilton στην T1 για να συμβαδίζει με του Max.Γενικά πρέπει για μένα να είναι πολύ πιο αυστηροί με τα track limits.Γίνεται της π@υτανας . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3
Delijohn Νοέμβριος 13, 2016 #2929 Νοέμβριος 13, 2016 (edited) κάτι μου λέει ότι ο μπάρμπις θα χάσει το προβάδισμα σήμερα και το πρωτάθλημα στον επόμενο... ειδικά στη βροχή είναι αμπαλέ (όχι αμπελαλέ) εντελώς υ.γ.: θα γίνει πανικός στην αρχή αν ξεκινήσουν έτσι... ήδη "έφυγε" ο γκροζιάν Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2016 από Delijohn
HotPeanut Νοέμβριος 13, 2016 #2930 Νοέμβριος 13, 2016 Ο Ric μπηκε στα πιτ ενω ήταν κλειστά η μου φάνηκε ;
Delijohn Νοέμβριος 13, 2016 #2931 Νοέμβριος 13, 2016 Ναι, αλλά αρκετά έξυπνα, όπως είπε ο Brundle, ο Horner είπε ότι φοβήθηκαν για σκασμένο λάστιχο και γι'αυτό τον κάλεσαν μέσα... (νννννννννννναι, οοοοοοκ) Επιτέλους σταμάτησαν το δράμα... έπρεπε να τρακάρουν κι άλλοι για να πάρουν χαμπάρι ότι δεν είχε νόημα;;;; Έλεος.... αυτός ο Charlie Whiting, είναι όντως μεγάλος μ
liakjim Νοέμβριος 27, 2016 #2934 Νοέμβριος 27, 2016 Όσοι θα δουν το αγώνα μετά, ας μη το ανοίξουν : Spoiler Βρώμικη , ανήθικη αλλά δικαιολογημένη λόγω των συνθηκών και το κυριότερο άψογα εκτελεσμένη στρατηγική του Χάμιλτον. Έφερε τον Ροσμπεργκ , σε απόσταση DRS από Φέτελ και μετά άνοιξε, αφήνοντάς τους να παίξουν. Ο Νίκο , σίγουρα αγχώθηκε αλλά δεν έκανε λάθος. Συγχαρητήρια του πάντως. Αντίο σε Μπάτον και Μάσα. Ο πρώτος θα μου λείψει, ο δεύτερος πάλι όχι. Τα λέμε του χρόνου με ανακατανομή των κανονισμών και ίσως της τράπουλας.
Delijohn Νοέμβριος 27, 2016 #2935 Νοέμβριος 27, 2016 Εγώ δεν τον είδα, μα ξέρω τι παίχτηκε.. τον ψάχνω, μα μέχρι τώρα δεν τον έχω βρει με αγγλικά. Υπάρχει πολύ παραφιλολογία γύρω από τον αγώνα, τις τακτικές.. πολλά που ειπώθηκαν και συνέβησαν πριν και μετά τον αγώνα..
slalom Νοέμβριος 27, 2016 #2936 Νοέμβριος 27, 2016 πριν 6 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Όσοι θα δουν το αγώνα μετά, ας μη το ανοίξουν : Εκανε αυτο που επρεπε, δεν ειχε αλλη επιλογη. Και δεν εκανε τιποτα εκτος κανονισμων
liakjim Νοέμβριος 28, 2016 #2937 Νοέμβριος 28, 2016 πριν 20 ώρες, το μέλος slalom έγραψε: Εκανε αυτο που επρεπε, δεν ειχε αλλη επιλογη. Και δεν εκανε τιποτα εκτος κανονισμων Θα αφήσω τους εξής να σου απαντήσουν : Lauda : "We need to look into this and see whether it was the machine or Lewis, but it seems it was Lewis" - And: "We tried a lot back in my days, too, but we never completely ignored minimum respect for the other drivers. This is what Hamilton is lacking." Toto Wolf: "Anarchy works in no team and in no business company. To undermine a (team) structure in all public, means to put oneself over the rest of the team. " - And: "I need to consider the 1500 members of the Mercedes team, they all work with discipline and obey the orders." - And: "It is not acceptable that somebody puts his own interests this way above the team's interest. If we let this pass, it would mean anarchy, and we will not allow this to happen. " - And asked whether Hamilton could be fired: "Everything is possible."
slalom Νοέμβριος 28, 2016 #2938 Νοέμβριος 28, 2016 Μία ώρα πριν, το μέλος liakjim έγραψε: Lauda : "We need to look into this and see whether it was the machine or Lewis, but it seems it was Lewis" - And: "We tried a lot back in my days, too, but we never completely ignored minimum respect for the other drivers. This is what Hamilton is lacking." Αν ομως ο Nico ηταν σε αλλη ομαδα?? Και οταν κοπαναγανε ο Senna με τον Prost, κοπαναγανε με σεβασμο? Ο Hamilton απλα ειχε χαμηλο ρυθμο
Delijohn Νοέμβριος 28, 2016 #2939 Νοέμβριος 28, 2016 Μπράβο στο νικητή όπως και να'χει. Πέρα από το δράμα των τελευταίων γύρων... εγώ στάθηκα σε αυτό το "κλείσιμο" που στην ουσία χάρισε στο Ρόσμπεργκ (για μένα) το πρωτάθλημα. https://my.mixtape.moe/rjgvov.mp4 Από χθες, όλα τα μέσα μιλάνε για το πώς έχασε το πρωτάθλημα ο Χάμιλτον.. όχι για το ότι το πήρε ο Ρόσμπεργκ. Ειδικά οι Άγγλοι έχουν λυσσάξει.. Ο χάμιλτον έκανε έτσι, ο χάμιλτον έκανε το άλλο, δεν έκανε εκείνο, ήταν άτυχος, ήταν αδικημένος, έπαθε το άλλο.. Θα σταθώ σε 3 περιστατικά. Το ένα είναι η αλλαγή μηχανικών των 2 οδηγών στον τελευταίο αγώνα. Το οποίο πρέπει να έγινε απροειδοποίητα. Το δεύτερο είναι πως βγήκε ο Χάμιλτον και είπε πως στο βιβλίο που θα γράψει σε 10 χρόνια, θα πει λέει πολλές αλήθειες και θα εξηγήσει τι συνέβη κλπ. Από την άλλη, ο Lauda απάντησε πως αν γράψει ο Lewis βιβλίο, να βγούμε να γράψουμε κι εμείς με τον toto ένα.. και θα τρέχει να κρυφτεί ο Lewis... Το τρίτο, είναι μια αποκάλυψη "από καλές πηγές" που έκανε χθες ο Ted Kravitz στο Ted's Notebook. Στο 14:40. Και καλά λοιπόν.. ο Χάμιλτον το'κανε επίτηδες. bonus περιστατικό: ο Χάμιλτον ήδη ακύρωσε τις δοκιμές ελαστικών (από τη μεριά του) που θα ακολουθήσουν αυτές τις μέρες εκεί..
slalom Νοέμβριος 29, 2016 #2940 Νοέμβριος 29, 2016 Απο Brundle http://www.skysports.com/f1/news/24096/10675651/nico-rosberg-the-world-champion-but-lewis-hamilton-steals-the-story Παράθεση Hamilton's tactics were unfair on his team-mate, uncomfortable to observe, and disrespectful to his team. And I'd have been surprised and disappointed if he had done anything else. He's a hard-wired winner and that's why he's a three-time champion. Senna and Schumacher have done worse. It won't win Hamilton many friends but he won't care one bit, and it's fascinating to see that he took much of the post-race media coverage which was all part of his desire to minimise Rosberg's title if he couldn't win it himself.
Recommended Posts