Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

Jules Bianchi crash: F1 driver's mother hints she has been told not to speak about his horror crash - Mirror Online

Edit: Να προσθέσω ότι μου φαίνεται λίγο έως πολύ απίθανο να μην υπάρχει επίσημο πλάνο του ατυχήματος.

Έγινε επεξεργασία από honda22
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

μαρτύριο αυτή η f1.. όλα στο τέλος και δράση με το σταγονόμετρο..

σπρώξιμο του λιούις από τη γερμανική ομάδα.. όσο κι αν θέλω να μην σκέφτομαι θεωρίες συνωμοσίας.. σπάζομαι τόσο πολύ να τον βλέπω να κερδίζει για πλάκα.. κι αυτός ο ρόζμπεργκ, ύπνε που παίρνεις τα παιδιάαααα... :bye:

Link to comment
Share on other sites

ίσως είναι ιδέα μου.. αλλά τρώει προώθηση.. κι από το κανάλι που είναι αγγλικό κι από το κατά πόσο έχει δίκιο σε διάφορα συμβάντα, ή τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν.. επίσης η ίδια η ομάδα δεν "βοηθά" το ίδιο και τους δύο οδηγούς.. και δεν εννοώ πως δεν δίνει και στους 2 το ίδιο μονοθέσιο, αυτό ούτε εκείνοι δεν το ξέρουν ίσως.. μα πώς τους προωθούν στα μέσα, στο Internet κλπ.. ακόμα είναι προφανές πως το αγαπημένο παιδί του Lauda.. είναι πολλά μέσα στη χρονιά..

π.χ. σήμερα το τελευταίο, ενώ ανοίγει τη διαφορά ο Χάμιλτον, βγαίνει σήμερα ο Wolff και λέει πως ίσως δεν είναι τόσο καλή ιδέα οι διπλοί πόντοι στον τελευταίο αγώνα.. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ; Οκ, κι εγώ συμφωνώ.. δεν είναι.. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Πρωτάθλημα πήρες σαν ομάδα.. θα πάρει κι ένας από τους 2 οδηγούς σου! Ε ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΩΡΑ;

Τέλος, θεωρώ πως ο Μπρον έφυγε από την ομάδα γιατί δεν ήθελε να στηθεί η ομάδα γύρω από τον Χάμιλτον, όπως πολλοί λένε..

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω παρακολουθήσει τι και πως ακριβώς, αλλά τους διπλούς πόντους ξεκίνησε και τους θεωρούσε κακή ιδέα ΠΡΙΝ πάρει κεφάλι ο Χάμιλτον στη βαθμολογία. Τις έχει ξανακάνει τις δηλώσεις αυτές, πριν 2 μήνες (περίπου).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

4 μήνες υπομονή εσύ, έρχεται η ώρα σου Hondaκια! :D

Κατα τα άλλα ναι, πολύ βαρετή η κατάσταση φέτος...
Τόσο, που ξεχάσαμε πόσο βαρετή ήταν η παντοδυναμία της RedBull τα τελευταία χρόνια :p

Link to comment
Share on other sites

Όπως και να'χει, ήταν ένας χρόνος κι όχι τέσσερα. Ας ελπίσουμε να τα βρουν και να δεχθεί η mercedes να αλλάξουν τους κινητήρες τους ferrari/renault, γιατί και του χρόνου, μόνο από τη Honda θα ελπίζουμε αντεπίθεση.

Link to comment
Share on other sites

Καλά καλά.. αυτά γίνονται συνέχεια. Θυμάμαι είχα πάει στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης της χρονιάς στη Βαρκελώνη (όχι φέτος), κι εκεί το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όλοι, είναι τι έχει ο άλλος και τι μπορεί να κερδίζει από αυτό. Όλοι κλείνουν τα μονοθέσια με διαφημιστικά παραβάν και τα κρύβουν ακόμα κι από έναν περαστικό που πάει στα pit για να χαζέψει. Κυρίως από τους φωτογράφους. Έχει τύχει να πάει μηχανικός πίσω από το μονοθέσιο άλλης ομάδας και να κάνει πως σκόνταψε και να τραβά φωτογραφίες το διπλό διαχύτη της red bull πχ. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.