Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

Αν κάποιος μπορεί να ΦΕΡΕΙ τόσα σε μια ομάδα, είναι ο Αλόνσο.. μην ξεχνάμε τι χορηγούς έχει από πίσω κ πόσα πλήρωνε η ισπανική μαμά-τράπεζα santander για να τρέχει στη ferrari ο alonso.. δεν θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει 2 πιο φθηνά νέα ταλεντάκια και να ρίξει το χρήμα στην εξέλιξη κινητήρα και υβριδικού συστήματος; Αλλά καλά να πάθουν κι αυτοί.. είχαν 2 σύραγγες και δεν μπορούσαν να φτιάξουν καλές αναβαθμίσεις επειδή η δικιά τους ήταν για τα μπάζα και της toyota δεν ήταν σαν την δικιά τους..

Χάθηκε ο κόσμος να έχει σούπερ αμάξι και να έχει οδηγούς τον Hulkenberg και τον Bottas; Αλλά όλα είναι θέμα συμφερόντων..

(όπως το ότι η μεγαλύτερη αγορά του redbull είναι η αυστραλία και πως έτυχε να αντικαταστήσει τον ένα αυστραλό οδηγό με άλλο κι εντελώς τυχαία φέτος που δεν πάνε για πρωτάθλημα, εντελώωωως τυχαία δεν πάει καλά ο vetel και σκίζει ο αυστραλός για να φτιάξει hype) :whistle2:

μισθοί

Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ξανά οδηγός που θα οργανώσει τη Ferrari όπως το έκανε το Schumacher. Πολύ καλός ο Alonso. Όχι όμως για τόσα εκατομμύρια. Αλλού πρέπει να ρίξει λεφτά η ferrari και αλλού τα ρίχνει. Πως το βλέπεις του χρόνου το πάντρεμα Mclaren - Honda; Θα αναβιώσει η παλιά θρυλική ομάδα ή θα πάει στα τάρταρα;

Link to comment
Share on other sites

Όπως τα λες.. τον πληρώνουν χρυσό για να κάθονται να χάνουν μαζί του!!

Το πάντρεμα το βλέπω καλό.. η honda έχει ήδη ένα χρόνο να φτιάξει τον κινητήρα όπως πρέπει και να τον δοκιμάσει. Επίσης τα αγγλάκια, δουλεύουν με άλλο τρόπο, πιο σωστό! Τέλος, ποντάρω τρελά στα λεφτά των άγγλων.. είναι το κυριότερο κοινό της f1. Δεν γίνεται να χάνουν για πολύ. 99% θα πάρει πόδι κι ο Button και βλέπω και καλό δίδυμο από του χρόνου. Τον πάω με 1000, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Πιστεύω θα κοντράρει με την mercedes του χρόνου, μια και η ferrari και η red bull θα παλεύουν να συνέρθουν. Ειδικά η δεύτερη, θα τη πληρώσει πολύ ακριβά αυτή τη κυριαρχία των 4 ετών.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ξανά οδηγός που θα οργανώσει τη Ferrari όπως το έκανε το Schumacher.

αν πεις αυτο το πραγμα σε εναν που να δουλευει στη φ1 θα γελαει.

οτι δλδ ο οδηγος οργανωνει την ομαδα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θεωρώ πως ξεκίνησε έτσι όπως είπα.. κι έφτασε έτσι όπως είπε ο [MENTION=7521]alexgk[/MENTION].

Το ένα έφερε το άλλο.. μπορεί να ήταν ένας άκυρος κι απλά είδαν κάτι κι είπαν να χτίσουν πάνω του μια ομάδα, μα μετά από ένα διάστημα, έπαιξε κι ο ίδιος καθοριστικό ρόλο. Δεν τα βρήκε όλα έτοιμα, ούτε του άνοιξαν άλλοι τα μάτια κι έγινε πιο γρήγορος. Ούτε του έδωσαν έτοιμα πράγματα κ του είπαν γίνε πρωταθλητής. Μην ξεχνάμε τι προσέφερε κι ο ίδιος. Έτσι λοιπόν δεν είναι σαν να έχτισε κι ο ίδιος με τη σειρά του μια ομάδα νικήτρια; Ο ίδιος ζητούσε κάτι κι όλοι χόρευαν σύμφωνα με το παράγγελμά του. Άσχετο αν ξεκίνησε ανάποδα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

μακάρι να κόλλαγε στη γραφειοκρατία.. και λυπάμαι που το λέω, μα μακάρι να μη γίνει αγώνας εδώ.. ειδικά αν γίνει κάτι σαν λύση-μονακό στο λιμάνι του πειραιά.. :getlost:

(άποψή μου πάντα)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.