Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

η τελική της φερράρι....ειναι δυνατόν;;; . . . κρίμα πάει στράφι ο αλόνσο θα μπορούσε να κάνει πολλά φέτος!
δεν ήταν η τελική, διαφορετικά θα τον είχε περάσει ΚΑΙ ο Χαμιλτον. Τα λάστιχα ήταν, βγήκε από την τελευταία στροφή ο Ρικιαρντο με πολλά περισσότερα από τον Αλόνσο και επειδή είχε και λάστιχο μπορούσε να πέσει στα φρένα πολύ αργότερα από τον Αλόνσο.
Link to comment
Share on other sites

Τρομερός αγώνας.. ακόμα κι αν δεν πέρασε ο rosberg τον hamilton (που το ευχόμουν), αυτός ο αγώνας, ήταν ίσως ο καλύτερος της χρονιάς.. μη πω και της διετίας.. καιρό είχαμε να δούμε τόσες προσπεράσεις, τέτοιες μάχες, τέτοιες τράκες :whistling

Το πρωτάθλημα πάντως θα κριθεί ανάμεσα στα προβλήματα των δυο mercedes και αν πάει έτσι μέχρι το τέλος, θα δούμε ΕΠΙΚΗ μάχη στον τελευταίο αγώνα που θα έχει διπλούς πόντους..

υ.γ.: όσο για το αν θα τον άφηνα ή όχι.. όσο κι αν πάω τον rosberg, θέλω να κερδίζει καθαρά τον χάμιλτον, γιατί έτσι τον πονάει πιο πολύ.. ειδικά στα qualifying που του βρίσκει 2-3 δέκατα από το πουθενά και σκυλιάζει ο άγγλος.. ΚΑΙ οι παρουσιαστές του skyf1 :Ρ

Link to comment
Share on other sites

κανα gifaki καλο με το τετακε του φετελ; χαχαχα

Εγω δεν τον άφηνα για κανένα λόγο, "ομάδα" λέει, αν ηταν θα χαν 1 αμαξι και θα άλλαζαν στα πιτ σα σκυταλοδρομία, τώρα είναι ο καθένας μόνος του

Link to comment
Share on other sites

Αν κάποιος μπορεί να ΦΕΡΕΙ τόσα σε μια ομάδα, είναι ο Αλόνσο.. μην ξεχνάμε τι χορηγούς έχει από πίσω κ πόσα πλήρωνε η ισπανική μαμά-τράπεζα santander για να τρέχει στη ferrari ο alonso.. δεν θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει 2 πιο φθηνά νέα ταλεντάκια και να ρίξει το χρήμα στην εξέλιξη κινητήρα και υβριδικού συστήματος; Αλλά καλά να πάθουν κι αυτοί.. είχαν 2 σύραγγες και δεν μπορούσαν να φτιάξουν καλές αναβαθμίσεις επειδή η δικιά τους ήταν για τα μπάζα και της toyota δεν ήταν σαν την δικιά τους..

Χάθηκε ο κόσμος να έχει σούπερ αμάξι και να έχει οδηγούς τον Hulkenberg και τον Bottas; Αλλά όλα είναι θέμα συμφερόντων..

(όπως το ότι η μεγαλύτερη αγορά του redbull είναι η αυστραλία και πως έτυχε να αντικαταστήσει τον ένα αυστραλό οδηγό με άλλο κι εντελώς τυχαία φέτος που δεν πάνε για πρωτάθλημα, εντελώωωως τυχαία δεν πάει καλά ο vetel και σκίζει ο αυστραλός για να φτιάξει hype) :whistle2:

μισθοί

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.