Jump to content

Recommended Posts

Με τέτοιες κατατακτήριες θα έχουμε περίεργο αγώνα.. αλλά λένε ότι αύριο μάλλον θα είναι στεγνές οι συνθήκες..

Τώρα αν Αγγλία και πρόβλεψη καιρού πάνε μαζί, τι να πω?

Και κάποιος βλαμμένος πήγε να ξεβιδώσει το στραβό μπουλόνι τις μπαριέρας με καρυδάκι...

Πάνε βρε καβλάρα στο διπλανό κομμάτι που δεν χτυπήθηκε...πάρε κ ενα βιδολόγο να τελειώνεις...

Σε καμιά ώρα θα ξεκινησει ο αγώνας, κ αν...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KytdpnXx0TA]NICK HEIDFELD's 280kph FIGHT WITH AIR DUCT AT NURBURGRING 24 Hour! - YouTube[/ame]

Φαντάσου να πάμε και σε 19-20άρα που θέλει η pirelli...

Εμένα μου αρέσει μια φορά. Άντε και τις μύτες να φτιάξουν.

Βασικά αν δεις εδώ, λέει πως η 18άρα είναι ότι έχει σήμερα ένα golf ή ένα focus και πως είναι κάτι στάνταρ, ενώ αυτοί δουλεύουν περισσότερο με τα performance cars που παίζουν με 20-21 ίνστες, οπότε θα προτιμούσαν να πάνε σε παραπάνω από 18, αν και το σπορ θα αποφασίσει τι θέλουν... (1:00)

Pirelli showcase potential F1 future with low-profile 18-inch tyres | Sky Sports

Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα τραβάει η μέση των πιλότων πάνω απο τα kerb!

Η λογική λέει οτι θα αλλάξουν και ανάρτηση όμως.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=WAvN0EzEacU]Leh Keen's Rain Dance - 24 Hours Nürburgring - /DRIVER'S EYE - YouTube[/ame]

• 2 weeks later...

και σου πετάει στο τελος ενα drive safely και τρελένεσαι.

Καθε φορά που βλέπω τετοια βιντεάκια εντωμεταξύ με πιάνει μια αδρεναλίνη λες και ειμαι συνοδηγός :baby::baby::baby::baby:

Πέρα από την πλάκα ο Αλόνσο πρέπει να έχει πάρει τις περισσότερες 5ες θέσεις σε εκκινήσεις GP στην ιστορία της F1.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πουθενα τέτοια στατιστικά.