Jump to content

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

astrolabos

Recommended Posts

^^^^^

Πωωω πω έχω βαρεθεί να διαβάζω τη γκρίνια όλων για του χρόνου...

Αφήστε να έρθουν οι 2-3 πρώτοι αγώνες και μετά αν είναι κράζουμε όλοι μαζί..

Ηλεκτρικές σκούπες???

Γιατί ? ? ? Επειδή είναι turbo και δεν είναι V12?

Σωστά ..γιατί όλα τα οχήματα παραγωγής σε V12 στηρίζονται και έτσι γίνεται η εξέλιξη, με 20000+RPM που είχαμε πριν 2-3 χρόνια...

Ντάξει είπαμε...χαλαρώστε.

Πριν 3-4 χρόνια δε βλέπαμε προσπέρασμα για προσπέρασμα.

Τώρα όλα μας χαλάνε και μας ξινίζουν.

Αν και δεν σκοτώθηκε σε αγώνα.. Πιστευω οτι αξίζει να το αναφέρω..

R.I.P Paul Walker.. ακομα θυμαμαι το πρώτο fast and furious πριν 12 χρόνια.. :bye:

Paul Walker dead at 40: 'Fast and Furious' star killed in fiery car crash - NY Daily News

BBC Sport - F1 2014: All aboard the 'power train' - new rules explained ή τι να περιμένουμε στην F1 το 2014 !

MUST READ

Για τους "Άγγλους" υπάρχει και video: http://www.bbc.com/sport/0/formula1/25069959

[MENTION=3150]sofix[/MENTION]

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
add video

Αν και δεν σκοτώθηκε σε αγώνα.. Πιστευω οτι αξίζει να το αναφέρω..

R.I.P Paul Walker.. ακομα θυμαμαι το πρώτο fast and furious πριν 12 χρόνια.. :bye:

Paul Walker dead at 40: 'Fast and Furious' star killed in fiery car crash - NY Daily News

Αυτό το ατύχημα μου θύμισε έναν που είχε μία BMW 5άρα και έτρεχε σαν τρελός μέσα στην πόλη και το ανέβασε σε βίντεο στο youtube και σκοτώθηκε το καλοκαίρι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και σε εκείνον, οδηγούσε ο φίλος του και τρακάρανε σε δέντρο. Μόνο που σε εκείνη την περίπτωση δεν πήρε φωτιά το αυτοκίνητο.

Button: Δύσκολα τα μονοθέσια του 2014

Eπίσης γιατί δεν κάνουν κάτι με το βάρος... μίλησαν όλοι οι ψηλοί οδηγοί, τώρα μιλάει κι ο Newey. Αφού ούτως ή άλλως τα καινούρια μονοθέσια θα είναι πιο αργά, τι φοβούνται;;

Δεν κάνουν κάτι γιατί το μπλοκάρει η Φερράρι.

Φήμες λένε ότι ο κινητήρας τους βγήκε πιο ελαφρύς απότι σχεδίαζαν και είναι κάτω από το όριο βάρους, οπότε θα χρησιμοποιήσουν και έρμα.

Οπότε δεν έχουν λόγο να το ψηφίσουν.

Ναι φέτος στην αρχή θα είναι πιο αργά. Από του χρόνου δε το βλέπω και πολύ.

Δεν το ήξερα αυτό! Ήξερα απλά ότι γίνεται ανώνυμη ψηφοφορία και το ψηφίζουν όλες οι εταιρείες ομόφωνα εκτός από μια που λέει όχι... οπότε το θέμα μπλοκάρει..

Λες να τα καταφέρουν οι κόκκινοι για πρωτάθλημα;; Άντε να λαδώσει το αντεράκι του κι ο κλαψόνσο μη τους φύγει! :dance3:

Λίγα τα λόγια σου Φερραρικός είμαι :smoke: χαχαχα

Διάβαζα ένα άρθρο στο autoblog.gr για τους λόγους που πρέπει η φερράρι να το πάρει.

Έχει κάνει καλές μεταγραφές (3 δυνατές προσθήκες+Raiko).

Βέβαια πολύς κόσμος λέει ότι το πλεονέκτημα που έχει από φέτος η redbull θα το έχει σε κάποιο βαθμό και του χρόνου...

Δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Εύχομαι σε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα...

Εγώ τα τελευταία χρόνια δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Καμία δε μου βγάζει κάτι το τρομερό ώστε να ταυτιστώ μαζί της. Όλες έχουν καλά κ κακά. Απλά εκτιμώ ταλέντα, χαρακτήρες κ συμπεριφορές.

Μακάρι να πάρει κάνα πρωτάθλημα η Φερράρι ΚΑΙ η ΜακΛάρεν γιατί έχει να πέσει πολύ γκρίνια και στα 2 στρατόπεδα. Αν και διάβασα ότι για φέτος όλοι λένε πως και η Μερσέντες έχει πολλές ελπίδες.

• 1 month later...

αυτά κάνει η ανάγκη για ψηλό μονοθέσιο μπροστά (ώστε να παίρνει πολύ αέρα από κάτω κ να τον διοχετεύει όπου το βολεύει) αλλά και ο κανονισμός που λέει χαμηλή μύτη... 9BtB8s7.png

εντύπωση μου κάνει που η maclaren δεν έχει ακόμα κεντρικό χορηγό, αφού την παράτησε η vodafone

αναμένω πως και πως τα νέα μονοθέσια από βδομάδα

πάμε τα ελεφαντάκια στη σειράαααα

kSuEPZI.png

h7sz.png

και στα καπάκια η lotus

JEGa0QM.png

τι σας πάει στο μυαλό... αυτό που είπε κι ο Πάνος Σεϊτανίδης... πως αν τρακάρουν μετωπικά, κουμπώνουν...!!! :haha::rofl::sarcastic:

Έγινε επεξεργασία από Delijohn