ThorLite Απρίλιος 6, 2013 #1521 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2013 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Opzzn9sl1kU]On-board with Alexander Rossi in the Lotus 49 at COTA - Road & Track - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 7, 2013 #1522 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Doctor is back :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 7, 2013 #1523 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2013 Πάλι Λορένθο δηλαδή θα το πάρει ... Δεν είδα κατατακτήριες χτες.... κρίμας Ωραίος ο Μάρκεζ... Καλή μάχη με το Γιατρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 9, 2013 #1524 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2013 Safety Features On An F1 Car | Motorward Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 11, 2013 #1525 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 Λες? Dete.gr :: AXAIA: Το Αυτοκινητοδρόμιο είναι πραγματικότητα - Επικυρώθηκε από τη Βουλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 11, 2013 #1526 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 (edited) Μακάρι να γίνει ρε συ LakisssssssssssssssssssssssssΜόνο και μόνο το ότι θα παίζει μια πίστα της προκοπής να βάζεις το αυτοκίνητό σου και να του αλλάζεις τα φώτα με ασφάλεια είναι + ...Συν ότι άλλοι αγώνες φυσικά γίνουν... ( Ένα WTCC δε θα με χάλαγε καθόλου )Σε άλλο μέτωπο, τι προγνωστικά δίνετε για την Κίνα ???Οι Red bull είναι εξορισμού δυνατοί..Τα Φερράρι έχουν καλό ρυθμό όπως και να έχει στον αγώνα, οι μεγάλες τελικές τη βολεύουν αντί για τους ταύρουςΟ Κίμι είναι μέσα στο παιχνίδι, μιας και τα λάστιχα απότι διαβάζω θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο και ίσως κάνει πάλι αυτό το μαγικό -1 πιτστοπ από τους άλλους..Οι Mercedes για κάποιο λόγο βολεύονταν πολύ καλά σε αυτή την πίστα τα προηγούμενα 2 χρόνια, οπότε μάλλον θα παίξουν καλά μπάλα και εδώ. Εξάλλου, στον προηγούμενο αγώνα μια χαρά τα πήγαν.Τα ΜακΛάρεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης αλλά νομίζω ότι δεν είναι σε επίπεδο βάθρου ακόμα. Κοντά είναι πάντως.Όλες οι ομάδες, λιγότερο ή περισσότερο έχουν αναβαθμίσεις μιας και ήταν 3 βδομάδες το κενό.Μάλλον Xamilton λέω...Λέει κανείς ??? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 11, 2013 από paparoach Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 11, 2013 #1527 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 qualy - hamiltonrace - alonso Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 12, 2013 #1528 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 13, 2013 #1529 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Παμ Παμ !Είναι κανείς εδώ??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Απρίλιος 13, 2013 #1530 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Ελπίζω να μην στουκάρει στον Κίμι αυτήν την φορά ο Αλόνσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2013 #1531 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 qualy - hamiltonrace - alonso1)check2) - Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 13, 2013 #1532 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας από πλευράς στρατηγικής..O Vettel δε νομίζω να βγει κερδισμένος από αυτή την κίνηση. Θα έχει μπροστά του Jenson, Ricciardo (που οκ, θα του τη δώσει εύκολα τη θέση το ξέρουμε ) και τον Grosjean...Νομίζω ότι θα τον καθηστερήσουν τόσο ώστε η κίνηση με τα σκληρά ελαστικά να μη φέρει αποτέλεσμα...Είναι πίστα που δεν ξέρω αν η καθαρή γραμμή εκκίνησης ισχύει, γιατί τα μονοθέσια περνάνε διαγώνια...Κοίταξα τις εκκινήσεις 2012 και 2011 και φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα από την καθαρή γραμμή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2013 #1533 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας από πλευράς στρατηγικής..O Vettel δε νομίζω να βγει κερδισμένος από αυτή την κίνηση. Θα έχει μπροστά του Jenson, Ricciardo (που οκ, θα του τη δώσει εύκολα τη θέση το ξέρουμε ) και τον Grosjean...Νομίζω ότι θα τον καθηστερήσουν τόσο ώστε η κίνηση με τα σκληρά ελαστικά να μη φέρει αποτέλεσμα...Είναι πίστα που δεν ξέρω αν η καθαρή γραμμή εκκίνησης ισχύει, γιατί τα μονοθέσια περνάνε διαγώνια...Κοίταξα τις εκκινήσεις 2012 και 2011 και φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα από την καθαρή γραμμή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..προβλέπω εκκίνηση να πάρει ο αλο τον κιμι, με δυσκολια και χαμ.ο μασσα τον ροσμπεργκ.οσο για βεττελ παιζει και να χασει θεσεις.γενικα αν δεν υπαρχουν dnf πιο μπροστα τον περιμενω εκτος βαθμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 13, 2013 #1534 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Τα μαλακά ελαστικά θα είναι για τέσσερις γύρους max σε αυτή τη πίστα.Εχθές στο FP2 αλλάξανε ένα ελαστικό στον button από το οποίο είχε φύγει μια ολόκληρη φέτα από πάνω του. Σκίστηκε στο φρενάρισμα της μεγάλης ευθείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2013 #1535 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 13, 2013 #1536 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Για moto gp έχει κανείς κάνα λινκ για live streaming; Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 13, 2013 #1537 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2013 Για moto gp έχει κανείς κάνα λινκ για live streaming; Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2VIP Live Sports Box - Live Sports Streaming Online Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 14, 2013 #1538 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Άντε γεια φετελάκο. Χορτάσαμε να σε προσπερνάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 14, 2013 #1539 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 qualy - hamiltonrace - alonso1)check2)checkδεν ειδα τον αγωνα μονο αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 14, 2013 #1540 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Πάντως ο Φέττελ παρόλο που είχε τη λάθος στρατηγική, 1 γύρο ήθελε ακόμα και θα έβγαινε 2ος....Κίμι θεέ πάρε την παέ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts