Jump to content

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

astrolabos

Recommended Posts

Μακάρι να γίνει ρε συ Lakisssssssssssssssssssssssss

Μόνο και μόνο το ότι θα παίζει μια πίστα της προκοπής να βάζεις το αυτοκίνητό σου και να του αλλάζεις τα φώτα με ασφάλεια είναι + ...

Συν ότι άλλοι αγώνες φυσικά γίνουν... ( Ένα WTCC δε θα με χάλαγε καθόλου )

Σε άλλο μέτωπο, τι προγνωστικά δίνετε για την Κίνα ???

Οι Red bull είναι εξορισμού δυνατοί..

Τα Φερράρι έχουν καλό ρυθμό όπως και να έχει στον αγώνα, οι μεγάλες τελικές τη βολεύουν αντί για τους ταύρους

Ο Κίμι είναι μέσα στο παιχνίδι, μιας και τα λάστιχα απότι διαβάζω θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο και ίσως κάνει πάλι αυτό το μαγικό -1 πιτστοπ από τους άλλους..

Οι Mercedes για κάποιο λόγο βολεύονταν πολύ καλά σε αυτή την πίστα τα προηγούμενα 2 χρόνια, οπότε μάλλον θα παίξουν καλά μπάλα και εδώ. Εξάλλου, στον προηγούμενο αγώνα μια χαρά τα πήγαν.

Τα ΜακΛάρεν δείχνουν σημάδια ανάκαμψης αλλά νομίζω ότι δεν είναι σε επίπεδο βάθρου ακόμα. Κοντά είναι πάντως.

Όλες οι ομάδες, λιγότερο ή περισσότερο έχουν αναβαθμίσεις μιας και ήταν 3 βδομάδες το κενό.

Μάλλον Xamilton λέω...

Λέει κανείς ???

Έγινε επεξεργασία από paparoach

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας από πλευράς στρατηγικής..

O Vettel δε νομίζω να βγει κερδισμένος από αυτή την κίνηση. Θα έχει μπροστά του Jenson, Ricciardo (που οκ, θα του τη δώσει εύκολα τη θέση το ξέρουμε ) και τον Grosjean...

Νομίζω ότι θα τον καθηστερήσουν τόσο ώστε η κίνηση με τα σκληρά ελαστικά να μη φέρει αποτέλεσμα...

Είναι πίστα που δεν ξέρω αν η καθαρή γραμμή εκκίνησης ισχύει, γιατί τα μονοθέσια περνάνε διαγώνια...

Κοίταξα τις εκκινήσεις 2012 και 2011 και φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα από την καθαρή γραμμή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..

Θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας από πλευράς στρατηγικής..

O Vettel δε νομίζω να βγει κερδισμένος από αυτή την κίνηση. Θα έχει μπροστά του Jenson, Ricciardo (που οκ, θα του τη δώσει εύκολα τη θέση το ξέρουμε ) και τον Grosjean...

Νομίζω ότι θα τον καθηστερήσουν τόσο ώστε η κίνηση με τα σκληρά ελαστικά να μη φέρει αποτέλεσμα...

Είναι πίστα που δεν ξέρω αν η καθαρή γραμμή εκκίνησης ισχύει, γιατί τα μονοθέσια περνάνε διαγώνια...

Κοίταξα τις εκκινήσεις 2012 και 2011 και φαίνεται να υπάρχει ένα μικρό πλεονέκτημα από την καθαρή γραμμή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο..

προβλέπω εκκίνηση να πάρει ο αλο τον κιμι, με δυσκολια και χαμ.

ο μασσα τον ροσμπεργκ.

οσο για βεττελ παιζει και να χασει θεσεις.

γενικα αν δεν υπαρχουν dnf πιο μπροστα τον περιμενω εκτος βαθμων.

Τα μαλακά ελαστικά θα είναι για τέσσερις γύρους max σε αυτή τη πίστα.

Εχθές στο FP2 αλλάξανε ένα ελαστικό στον button από το οποίο είχε φύγει μια ολόκληρη φέτα από πάνω του. Σκίστηκε στο φρενάρισμα της μεγάλης ευθείας.