Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

Παντως μη τα εχουμε ολοι με τον Vettel γιατι δεν ειναι τυχαιος και εχει βελτιωθει παρα πολυ σε σχεση με περυσι που ηταν και ο "ατυχος" σε ολη τη σεζον. Πιστευω πως χτες και οι τρεις πρωτοι ηταν τυχεροι που περασαν ανεπαφοι απο το ατυχημα αλλα και να μην ειχε συμβει αυτο ο Vettel θα πηγαινε ακομα και με τις ζαντες ως το τελος που λεει ο λογος:dance3:

Link to comment
Share on other sites

έτσι όπως έχει γίνει η f1 κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι ικανός πιλότος και ποιος όχι.Και έναν πουθενά να βάλεις στις red bull πρωτάθλημα θα πάρει.Χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Φέτελ είναι πουθενάς.Είναι ικανός πιλότος αλλά τα τελευταία χρόνια παίζει το μεγαλύτερο ρόλο το μονοθέσιο και λιγότερο ο πιλότος.Και ποιο μεγάλο ρόλο παίζει ο αεροδυναμιστής.Εκεί είναι το πρωτάθλημα από τότε που σταματήσαν την εξέλιξη του κινητήρα.Στην αεροδυναμική.Η Ρεντ Μπουλ το κατάλαβε, πήρε τον κορυφαίο και τους πηγαίνει τσόντα.

Link to comment
Share on other sites

Τι να πεις γιαυτο τον αγωνα? Ηταν οτι καλυτερο φετος σε F1 κατα τη γνωμη μου με εναν Button να πεταει στη βροχη και εναν Hamilton να πεταει το μονοθεσιο πανω στους συναθλητες του:wall: Ο Μασσα ωρες ωρες δειχνει να το κατεχει το αθλημα οπως παλια αλλα σαν να βιαζεται να κανει λαθος! Σεβασμο στον Schumi για την προσπαθεια του και επιτελους μια ανακουφιση απο το γεγονος οτι και ο Vettel κανει λαθη! Μην το παρει απο το τωρα και δεν εχει ενδιαφερον πια! Κριμα για Alonso,δεν ξερω τι φταιει και δεν βρισκει ρυθμο σταθερο!

Link to comment
Share on other sites

Παίζει να ήταν από τους καλύτερους αγώνες τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο Μπάτον πήρε μαι μεγάλη νίκη.

Καιρός ήταν να κάνει κ ένα λάθος ο Φέτελ και το έκανε στο χειρότερο σημείο για αυτόν.

Η φερράρι για άλλη μαι φορά έδειξε ότι δεν έχει τους καταλληλους ανθρώπους για να διαχειριστούν έναν αγώνα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.