peter89 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Καλησπερα σε ολους, προσφατα αγορασα το γνωστο σε ολους μας iPhone 3G που καιρο ειχα βαλει στο ματι απο αμερικη. Με το που πηρα το κινητο στα χερια μου σκεφτομαι αν πρεπει να το ξεκλειδωσω η οχι. Μου ειπαν πως αν το πειραξω χανεται η εγγυηση, ισχυει κατι τετοιο? Ακομα επειδη δεν εχω ασχολιθει καθολου ξερει κανεις site με ulock guide και applications?Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 είναι ιδέα μου ή το 3G δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα (για Ελλάδα τουλάχιστον); έβαλες κάποια SIM και δεν παίζει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Σεπτέμβριος 13, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Δεν εννοω Sim ulock αλλα ξεκλειδωμα για να βαζεις οτι εφαρμογη θελεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 13, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Από Αμερική Ελλάδα δε θα μπορέσει να παίξει ακόμα στα ελληνικά δίκτυα των παρόχων. Unlock guides μπορείς να διαβάσεις στο myphone.gr. Προσωπικά πιστεύω πως είναι απαραίτητο το p/j! καλορίζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkon Σεπτέμβριος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Αυτό που εννοείς είναι το jailbreak που αν είναι ήδη unlocked γίνεται με το quickpwn.Θα σου συνιστούσα να περιμένεις για νεότερα λόγω του 2.1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Ευχαριστω παιδια, αν εχετε και τιποτα αλλο να προτεινετε ριχτε το, ειμαι νεος στον κοσμο του iPhone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 iphone 3g 2.1 p/j ready firmware Link to comment Share on other sites More sharing options...
gambitgr Σεπτέμβριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Την ίδια αγορά έχω κάνει και εγώ. Ομολογουμένος όμορφο κινητό αλλά την APPLE μου πάνω με τα κλειδώματά της. Επίσης πιστεύω ότι το user interface του θέλει ακόμα τρομερή βελτίωση. Ένα βασικό πράγμα που λείπει είναι το copy paste. Θα δοκιμάσω το σπασμένο φιρμγουερ και βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Σεπτέμβριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί κανεις να αναπτύξει πειρατική εφαρμογή όταν υπάρχει το Appstore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 15, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Δε το λες πειρατικό, καλύτερα open source... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Σεπτέμβριος 16, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2008 το εν δεχομενο να μου μποκαρει το iphone με κολλαει λιγο, παντως πιστευω οτι αξιζει να το ξεκλειδωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.