deninho Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 Λεπόν... Ψάχνω για ακουστικά που θα τα χρησιμοποιώ τόσο με τα mp3 player/minidisc, όσο και στον υπολογιστή για τις βραδινές ώρες. Ως τώρα είχα τα senheisser δε_θυμάμαι_ποια που μπαίνουν μέσα στο αυτί. Απόλυτα ικανοποιημένος, εκτός από ένα πρόβλημα: το να έχω μέσα στο αυτό τα ακουστικά με κουράζει. Οπότε μάλλον στρέφομαι προς επιλογές headset. Βασικές απαιτήσεις: ->Πολύ καλό ήχο ->Να απομονώνουν κατά το δυνατόν τους ήχους του περιβάλλοντος ->Κόστος περί τα 60€ ->Όχι τπτ τέρατα.. Τα θέλω και για το δρόμο ΥΓ Έχω ήδη δοκιμάσει τα AKG 412 &416, και τα πρώτα υστερούν μόνο στο θέμα της απομόνωσης των ήχων του περιβάλλοντος, και τα δεύτερα έχουν επιπλέον αρκετά χαμηλότερη στάθμη στον ήχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 13, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Τα μόνα που θα σε απομονώσουν από το περιβάλλον είναι αυτά που μπαίνουν μέσα στο αυτί.Εγώ έχω πάρε τα Ultimate Ears Super.fi 5 Pro (κόστος 110 ευρώ από ebay) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα ήχου τους. Δυστυχώς για σένα μπαίνουν μέσα στο αυτί. Τα προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα, έχουν ποιότητα ήχου λίιιιγο κάτω από τα Sennheiser HD-600 (τα οποία επίσης έχω και τα προτείνω και αυτά αλλά είναι ακριβά) και καταλαβαίνεις διαφορά μόνο σε άμεση σύγκριση των 2. Επίσης αν δε θες να μπαίνουν μέσα στο αυτί ψάξε για ακουστικά τύπου "supraaural κλειστού τύπου" που δεν κουράζουν και απομονώνουν λίγο από τους θορύβους του περιβάλλοντος. Ό,τι απορία έχεις, google it, διάβασε και μετά ξαναρώτα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 17, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2008 Λεπόν.. έψαξα, κι έχω ψιλοκαταλήξει σε αυτά τα δύο (από sennheiser)*PXC 150*PX 200μάλλον για τα δεύτερα με βλέπω (αν και δεν είναι supra aural), πάντως, γτ πάει πολύ το 80άρι για ένα σετ ακουστικά... Καμιά άλλη πρόταση υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.