Jump to content

HELP δεν ανοίγει σχεδόν τίποτα

Snips

Recommended Posts

"windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item"

Ότι και να προσπαθήσω να ανοίξω παίρνω αυτό το μυνημα. Και προγράμματα αλλά και ενέργειες των windows, όπως control panel κτλ. Μπαίνω κανονικά σε safe mode κάνω system restore κανα 2 μέρες πρίν ...τίποτα. SPyware-virus έλεγχος έγινε μέσα από safe mode.

Ούτε CTRL-ALT-DEL μπορώ να πατήσω για να δω τι τρέχει....

Βοηθήστε παιδιά...δεν υπάρχει χρόνος για format.

Έχεις φάει κάποιο trojan και σου έχει διαλύσει τα δικαιώματα μου φαίνεται.

Μπορείς να κάνεις ένα νέο user και να δεις αν είναι όλα ΟΚ έτσι;

Όταν λες "ότι και να προσπαθήσω να ανοίξω" μιλάς για exe? Δες και εδώ τι έλεγα αν είναι αυτό: http://www.thelab.gr/showthread.php?p=745639&highlight=regedit#post745639

Πάντως, είσαι επιρρεπής βρε παιδάκι μου, μήπως να επανεξετάσεις την ασφάλειά σου;

Έ ότι και να πώ θα είναι λίγο. Για όλα έφταιγε το smart security (nod32). Έτσι ξαφνικά αποφάσισε να μην επιτρέπει την πρόσβαση σε τίποτα. Φυσικά δε νπήγε το μυαλό μου να το απενεργοποιήσω από την πρώτη στιγμή γιατί το έχω σχεδόν πάντα απενεργοποιημένο σαν firewall!

Οπότε βλέπεις jp ότι σίγουρα θα επανεξετάσω την ασφάλεια μου. Αλλά μάλλον με την κακή έννοια. :happy: Κάτι ξέρω εγώ που δεν πολυσυμπαθώ τα AV,firewall κτλ....

Τεσπα τέλος καλό όλα καλά....

Το έχω πάθει και εγώ αυτό. Νομίζω ότι ήταν ο ιός virtumonte χωρίς να μαι σίγουρος όμως... Κατέβασε το spybot (ή κάποιο antivirus antispyware), αναβάθμισέ το αν μπορείς και πιστεύω ότι θα τον σβήσει. α, σημείωση, προσπάθησε να είσαι ή σε safe mode ή χωρίς σύνδεση στον internet. Καλή επιτυχία.

Sorry κιόλας, αλλά έτσι ξαφνικά; Δηλαδή δεν άλλαξες καμία ρύθμιση ούτε πάτησες κάποιο OK από το πουθενά; Ε δεν μπορεί κάτι του έφταιξε!

Δεν πατάω οκ σε ότι να ναι βρε. ΑΠλά έλειπα την παρασκευή και το Σαββάτο το πρωί που κάθησα στο PC μου έκανε τα κουφά. ΤΟ πρόβλημα είναι στο anispam & antivirus module που οταν ειναι enabled τα κάνει αυτά. ΤΟ έβαλα και default setting μήπως όντως κάτι έγινε καταλάθος αλλά αυτό συνεχίζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.