Snips Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2008 "windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item"Ότι και να προσπαθήσω να ανοίξω παίρνω αυτό το μυνημα. Και προγράμματα αλλά και ενέργειες των windows, όπως control panel κτλ. Μπαίνω κανονικά σε safe mode κάνω system restore κανα 2 μέρες πρίν ...τίποτα. SPyware-virus έλεγχος έγινε μέσα από safe mode.Ούτε CTRL-ALT-DEL μπορώ να πατήσω για να δω τι τρέχει....Βοηθήστε παιδιά...δεν υπάρχει χρόνος για format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 13, 2008 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Μάλιστα....έκανα και REPAIR install....βελτίωση καμια! Εϊναι δυνατόν να αντιγράφονται τα αρχέια του συστήματος και να είναι πάλι σε τέτοιο χάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 13, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Έχεις φάει κάποιο trojan και σου έχει διαλύσει τα δικαιώματα μου φαίνεται. Μπορείς να κάνεις ένα νέο user και να δεις αν είναι όλα ΟΚ έτσι;Όταν λες "ότι και να προσπαθήσω να ανοίξω" μιλάς για exe? Δες και εδώ τι έλεγα αν είναι αυτό: http://www.thelab.gr/showthread.php?p=745639&highlight=regedit#post745639Πάντως, είσαι επιρρεπής βρε παιδάκι μου, μήπως να επανεξετάσεις την ασφάλειά σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 13, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Έ ότι και να πώ θα είναι λίγο. Για όλα έφταιγε το smart security (nod32). Έτσι ξαφνικά αποφάσισε να μην επιτρέπει την πρόσβαση σε τίποτα. Φυσικά δε νπήγε το μυαλό μου να το απενεργοποιήσω από την πρώτη στιγμή γιατί το έχω σχεδόν πάντα απενεργοποιημένο σαν firewall! Οπότε βλέπεις jp ότι σίγουρα θα επανεξετάσω την ασφάλεια μου. Αλλά μάλλον με την κακή έννοια. Κάτι ξέρω εγώ που δεν πολυσυμπαθώ τα AV,firewall κτλ.... Τεσπα τέλος καλό όλα καλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 13, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Εγω δεν εχω καμία προστασία στο pc μου και είμαι μια χαρα εδω και λιγο παραπάνω από 1 χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Sorry κιόλας, αλλά έτσι ξαφνικά; Δηλαδή δεν άλλαξες καμία ρύθμιση ούτε πάτησες κάποιο OK από το πουθενά; Ε δεν μπορεί κάτι του έφταιξε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratakisggiioo Σεπτέμβριος 14, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Το έχω πάθει και εγώ αυτό. Νομίζω ότι ήταν ο ιός virtumonte χωρίς να μαι σίγουρος όμως... Κατέβασε το spybot (ή κάποιο antivirus antispyware), αναβάθμισέ το αν μπορείς και πιστεύω ότι θα τον σβήσει. α, σημείωση, προσπάθησε να είσαι ή σε safe mode ή χωρίς σύνδεση στον internet. Καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 14, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Sorry κιόλας, αλλά έτσι ξαφνικά; Δηλαδή δεν άλλαξες καμία ρύθμιση ούτε πάτησες κάποιο OK από το πουθενά; Ε δεν μπορεί κάτι του έφταιξε!Δεν πατάω οκ σε ότι να ναι βρε. ΑΠλά έλειπα την παρασκευή και το Σαββάτο το πρωί που κάθησα στο PC μου έκανε τα κουφά. ΤΟ πρόβλημα είναι στο anispam & antivirus module που οταν ειναι enabled τα κάνει αυτά. ΤΟ έβαλα και default setting μήπως όντως κάτι έγινε καταλάθος αλλά αυτό συνεχίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.