Jump to content

αναζητηση μικρου κουτιου

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

σκεφτομαι να διωξω το στακερ .. μονο χωρο πιανει δεν χρειαζομαι τετοιο ογκο..

το κουτι θελω να ειναι(αμα τελικα διωξω το στακερ)

1)μαυρο

2)οσο το δυνατον μικροτερο αλλα να χωραει μια αεροψυκτρα της προκοπης 2/3 σκληρους και μια 8800gt/abit ip35pro

3)να εχει μπροστα μπριζακια

4)κατω απο 100 ευρω (δεν χρειαζεται να κανει 99.9 ομως.. και με 30 ευρω καλα ειναι)

5)πλαινο δεν με ενδιαφερει αν θελω κοβω το πλαινο και βαζω δικο μου

6)ποσο πουλιεται ενα στακερ χρωμα μαυρο? (για το τελ που βγηκε λεω)

Και εκείνα τα asus που έχει το eshop μια χαρά είναι.

25 ευρώ πρέπει να έχουν.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1136984&category=69977695&page=2&x=5&catalog=20

κατι σαν αυτο ας πουμε.. πολλες τρυπες εχει ομως ρε γμτ.. θα μπαζει σκονη..

το στακερ ειναι αυτο που δεν εχει τρυπα κατω.. ανοιξα μετα μονος μου στα μετρα που χρειαζομουν (για διπλο ψυγειο)

ενα 120αρι ευρω καλα δεν ειναι?

δινω 60 για το κουτακι και αλλα 40 για αεροψυκτρα..

και βγαινω με κερδος και μια υδροψυξη στο χερι...

// βρηκα και αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1084070&catalog=20&x=5&category=69977695&page=3

πλακα εχει.. πρεπει να τα δω απο κοντα ομως γιατι απο τις φωτο δεν βγαζεις ακρη

ψηθηκα γι αυτο...

αχχχχχχχχχχχχχχ παντα βρισκουν τροπο να ξοδευομαστε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1058134&ref=pathfinder

το σχημα βολευει γιατι χωραει κατω απο το γραφειο και θα ακουμπαω και τα ποδια μου αμα βαριεμαι...

χωραει την abit ip35pro ομως?

αν θες ποιότητα πηγενε σε κάποιο από τα lianli που σου πρωτινανε μεσαία κατηγορία στα coolermaster και τα υπόλοιπα στην φτηνή κατηγορία

@tifozif1 lol,

δηλαδη αναγκαστικα σε κλασσικα κουτια .. δεν υπαρχει αλλη λυση σε επιτραπεζιο..

αμα βρειτε κατι καλο ποσταρετε λιγο πολυ ξερω τι χρειαζομαι.. θα κοιταξω και σε κανα μαγαζι τι παιζει.. tnx

@alex δεν με νοιαζει η ποιοτητα.. τη δουλεια μου να κανω που λενε..

Και εκείνα τα asus που έχει το eshop μια χαρά είναι.

25 ευρώ πρέπει να έχουν.

MOYFA είναι εντελώς, δυστυχώς...

Ενώ το μπροστινό κομμάτι φαίνεται καλής ποιότητας το σασί είναι σαν τσιγαρόχαρτο, π.χ. το σημείο που βάζεις το backplate στραβώνει για πλάκα με τα δάκτυλα.

Μακρυά...

@tifozif1 lol,

δηλαδη αναγκαστικα σε κλασσικα κουτια .. δεν υπαρχει αλλη λυση σε επιτραπεζιο..

αμα βρειτε κατι καλο ποσταρετε λιγο πολυ ξερω τι χρειαζομαι.. θα κοιταξω και σε κανα μαγαζι τι παιζει.. tnx

@alex δεν με νοιαζει η ποιοτητα.. τη δουλεια μου να κανω που λενε..

Αφού θες να ξοδευτείς και θες επιτραπέζιο κοίτα και κάτι σε thermaltake bach ή mozart.

δεν θελω να ξοδευτω. θα πουλησω αυτο που εχω μιας και δεν χρειαζομαι πια τοσα προσοντα και ογκο..

καλα οκ δεν θα παρω και το 20ευρου..

το lianli ωραιο ειναι.. χωραει την abit? ποσο κανει? (βαριεμαι το ξερω :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.