Jump to content

Τις γνώσεις σας παρακαλώ!

Monkelf

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να αγοράσω μνήμες στα 2x1GB DDR2 μέχρι 50€.Επειδή δεν είμαι καλός στην έρευνα αγοράς θα θελα να με βοηθήσετε να διαλέξω.Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ πολύ!Νομίζω πως η καλύτερη αγορά θα ήταν kingston(1066 MHZ 5-5-5-15) x 2. Αν για κάποιο λόγο τη βρίσκει κάποιος λάθος θα θελα να ακούσω τη γνώμη του.

Ουσιαστικα καμια, απλως οτι με τη πρωτη επιλογη, μελλοντικα αν θες (λεμε τωρα) παιρνεις αλλο ενα 2x2 και φτανεις στα 8gb. Θεωρητικα (αν ασχοληθεις με o/c) 4x1 ανεβαινουν καλυτερα απ'οτι 2x2, αλλα και παλι, ειναι αναλογα τι θα σου κατσει...

Ουσιαστικα καμια, απλως οτι με τη πρωτη επιλογη, μελλοντικα αν θες (λεμε τωρα) παιρνεις αλλο ενα 2x2 και φτανεις στα 8gb. Θεωρητικα (αν ασχοληθεις με o/c) 4x1 ανεβαινουν καλυτερα απ'οτι 2x2, αλλα και παλι, ειναι αναλογα τι θα σου κατσει...
Πρόσεξε μόνο είτε πάρεις το διπλό κιτ, είτε 2 μονά στην άκρη του barcode να έχουν το γράμμα "Ρ" (=Powerchips) :D

Και εγώ αυτές θα αγόραζα :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.