dpolal Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2008 Δiαβάστε την παρακάτω είδηση, έχει πολλά ενδιαφέροντα σημεία:http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=96233016Εντύπωση προκαλούν όχι μόνο οι επιπτώσεις στον ληστευθέντα αλλά και οι μέθοδοι που ακολούθησαν οι ληστές έτσι ώστε να μην αφήσουν ίχνη. (είχε γίνει πρόσφατα μια συζήτηση για κάτι παρόμοιο)Βέβαια η αστυνομία έφτασε τελικά σε κάποια άκρη, παρόλα αυτά, τα όσα γράφονται είναι μερικά από τα σημεία των καιρών... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 12, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 [αφού οι δράστες «έκλεβαν» ασύρματο δίκτυο από διάφορα σπίτια στην Ηλιούπολη προκειμένου να μην προδοθούν/QUOTE]ποια ειδικα μηχανηματα και σαχλμαρες?δηλαδη θελει πολυ μυαλο για να ξερει κανεις οτι αυτος ο "Αινσταιν" ηταν σε ακτινα 100-200 μετρων απο τα ασυρματα ρουτερς(παραπανω δεν μπορουν να φτασουν)?Και ειχε τελειωσει και πληροφορικη..Σε αυτη τη χωρα μεχρι και οι ληστες ελληναραδες ρε γμτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Σεπτέμβριος 12, 2008 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Συμφωνώ αλλά η Ηλιούπολη δεν είναι κάποιο χωριό 1000 άτομα και επίσης δεν θα ήταν οι μόνοι που έκλεβαν ασύρματο internet κάτι το οποίο κατά τη γνώμη μου δυσχεραίνει τη σύλληψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Συμφωνώ αλλά η Ηλιούπολη δεν είναι κάποιο χωριό 1000 άτομα και επίσης δεν θα ήταν οι μόνοι που έκλεβαν ασύρματο internet κάτι το οποίο κατά τη γνώμη μου δυσχεραίνει τη σύλληψη. δικιο εχεις...απλα το γραφει κι αυτη η εφημεριδα λες και χρησιμοποιησαν τιποτα τεχνολογιες λιακοπουλου...ακου να μην το σκεφτει αυτο για την αποσταση...και μετα σου λενε που νοσει η ελληνικη τριτοβαθμια εκπαιδευση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Σεπτέμβριος 12, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Πάντως ναι, αυτό το "ειδικά μηχανήματα" ακούγεται κάπως ! Είδες τα greek hax0rz cops ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 13, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Ειμαι 99% σιγουρος οτι αυτος που ληστεψαν ειχε On Telecoms Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 why man ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 13, 2008 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Μαλλον επειδη δεν μπορεις να αλλαξεις το password απο το ρουτερ της ΟΝ ?Δεν ξερω αν ισχυει ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManosRK Σεπτέμβριος 13, 2008 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Το pass της On είναι ίδιο με το pass ολωνών (Conn-x κλπ.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Σεπτέμβριος 13, 2008 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Πωω θελω υπνο οτι ναναι ειπα.. Εγω λεω για το pass απο το ρουτερ της pirreli που δεν μπορουσες να το αλλαξεις και ηταν user = on kai pass = on που βεβαια δεν εχει σχεση με το ssid και το pass για το wifi. Παω για υπνους :zzz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 13, 2008 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 τα ειδικά μηχανήματα είναι τα ραδιογωνιόμετρα, και δεν ξέρω κατά πόσον είναι εύκολο να τα βρεις (εξ ου και ο όρος "ειδικά") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 13, 2008 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Λεω για την ON Telecoms διοτι το Username & pass ηταν "on" Ιδιως παλια στις αρχες ΔΕΝ μπορουσες να το αλλαξεις κιολας και το Wifi ερχοταν enabled by default. Να ναι καλα η ΟΝ, εδωσε net σε πολυ κοσμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 14, 2008 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2008 Ρε παιδια γιατι Hi Tech ληστες ; Αφου λεει οτι τον μπαγλαρωσαν και και του πηραν το laptop. Αν ηταν hax0rs θα εκαναν κανενα Social Engineering κολπάκι όπως ο Kevin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Σεπτέμβριος 15, 2008 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2008 Social Engineering ήταν ο εκβιασμός για τη γυναίκα κλπ που ακολούθησε μετά ! (Ντροπή μου ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.