Jump to content

FIFA 09

KoMM

Recommended Posts

Και στο PS3 παιδια μονο τα γραφικα ειναι καλα..Απο gameplay.....ας μη το συζητησουμε καλυτερα...Γινεται οτι γινεται καθε χρονο...Βγαινει το fifa και μετα απο 20 μερες ερχεται η Κonami και απλα το Pro κυριαρχει και παλι...Το fifa ειναι απλα arcade ενω το pro ειναι simulate..Aυτη ειναι η μεγαλη και βασικη τους διαφορα.

Οκ, οτι πεις!

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Και στο PS3 παιδια μονο τα γραφικα ειναι καλα..Απο gameplay.....ας μη το συζητησουμε καλυτερα...Γινεται οτι γινεται καθε χρονο...Βγαινει το fifa και μετα απο 20 μερες ερχεται η Κonami και απλα το Pro κυριαρχει και παλι...Το fifa ειναι απλα arcade ενω το pro ειναι simulate..Aυτη ειναι η μεγαλη και βασικη τους διαφορα.

Νομίζω πως τα είπες λίγο ανάποδα.

Το fifa ειναι simulate game, ενώ το pro είναι arcade

• 3 weeks later...
Παιδες το FIFA στο ΧΒΟΧ 360 ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Καμια σχεση με την πατατα του PC μας , και 100 αιωνες καλυτερο απο το αθλιο PRO EVOLUTION! Μετα απο 13 χρονια που παιζω pro απο περσι και φετος θα την βγαλω με FIFA, αλλα στο 360! Παιδες ειναι αλλο ποδοσφαιρακι του ΧΒΟΧ 360 ΚΑΙ του PS3 με το PC!

Για ακομη μια χρονια η ΕΑ δεν δινει το καλο ΦΙΦΑ στα Pc μας.

Να πω οτι ειναι διαφορετικα τα studio παραγωγης του fifa next gen κονσολες , ME TO studio που εχει για ολες τα υπολοιπες εκδοσεις.

Ειναι απλα τα πραγματα θελετε να παιξεται το καλυτερο football sim της ζωης σας ! Εαν ναι τοτε μια ειναι λυση , θα παρετε χβοχ 360 ή PS3 και ενα FIFA 2009 και θα δειτε τι εννοω!

Αυτα που λεω ειναι γνωστα στην gaming κοινοτητα, οτι δηλαδη η ΕΑ εχει χεσμενο το PC gaming οσο αφορα το fifa! Δεν μπορει ρε φιλε το fifa next gen στις κονσολες να ειναι πολυ καλυτερο απο το pc σε γραφικα και σε gameplay , σε physics αντε γεια και του PC να ειναι καθε χρονο η ιδια ξαναζεσταμενη ΠΑΤΑΤΑ ! Παιδες παγματικα ειναι αλλο παιχνιδι! Ειναι η αληθεια!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!!

Χθες το πήρε ένας φίλος μου για XBOX360 και ενώ εγώ δεν ήθελα να ξαναδώ το FIFA μπροστά μου εδώ και χρόνια έπαθα πλάκα με αυτό που είδα τελικά!

Είμαι φανατικός του PES, κατέβασα και είδα και το demo του 2009 στο XBOX360, αλλά αύριο θα πάω να πάρω το FIFA για ΧΒΟΧ360. Το παιχνίδι είναι άντε γεια... Πραγματικός εξομοιωτής ποδοσφαίρου. Θα κάνει ότι την κίνηση και την μπαλιά που θα του "πεις".

Για το PC δεν ξέρω τι λέει επειδή δεν το έχω δει ακόμα αλλά όποιος θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και έχει κονσόλα τότε για μένα είναι όλα τα eura!!!

Εχω παιξει το προ09 και φιφα09 σε πισι, καθως και φιφα09 σε 360 (το προ δε βγηκε ακομα).

Το χειροτερο απ ολα μακραν, ειναι το φιφα του πισι. Στο 360 δεν εχει απολυτως καμια σχεση, σα να παιζεις διαφορετικο παιχνιδι με ιδιο μενου. Περιμενω να κανω συγκριση με το νεο προ το οποιο δεν εχει τοσο συγκλονιστικη διαφορα απο πλατφορμα σε πλατφορμα.

Για εκδοση πισι δε το συζηταμε, προ και μετα το χαος.

Ουτε γω το πιστευα μιας και δεν ειχα ποτε φιφα στο 360 αλλα διαβαζα φοβερα και τρομερα σχολια για την εκδοση, οποτε και μου το εκανα "δωρο"...

Πρεπει να ειναι απο τα ελαχιστα γκειμς, αν οχι το μονο, που η πισι εκδοση εχει χειροτερα γραφικα.

Οταν τα ελεγα εγω, δεν με ακουγατε...ουτε ιδιο μενου δεν εχει η εκδοση pc με χβοχ 360! Οτι διαφορα εχει η μερα με τη νυχτα τετοια διαφορα εχει η εκδοση fifa στο pc και στο χβοχ! Eαν θες πραγμτικο ποδοσφαιρακι θα το παρεις το χβοχ! Αξιζει τα λεφτα της η κονσολα, εχες και το απολυτο online play στο fifa, τρελες επιλογες που το pc δεν εχει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα!

.....απο ποτε εγινε real simulate το fifa μεχρι και περσυ εβλεπε το pro με τηλεσκοπιο????...και ακομα ετσι το βλεπει αλλα τελος παντων....

Έχεις δει από κοντά ή ακόμα καλύτερα τα έχεις δοκιμάσει και τα 2 σε κονσόλα; Το ότι ως τώρα το PES ήταν κορυφαίο και ότι το FIFA το έβλεπε με τηλεσκόπιο μπορεί να λέει πολλά αλλά στην παρούσα φάση δεν μου λέει τίποτα. Όταν δοκιμάσεις και τα 2 σε κονσόλα τότε αν θέλεις ξαναπες μας την γνώμη σου και το συζητάμε (για το PC είναι άλλη ιστορία). Μιλάω για τις καινούργιες εκδόσεις των παιχνιδιών δηλαδή PES 2009 και FIFA 2009.

Όποιος θέλει να παίζει ένα arcade γιατί περί arcade μου φαίνεται πλέον το PES τότε ας το προτιμήσει αλλά όποιος θέλει τον καλύτερο δυνατόν εξομοιωτή για ποδόσφαιρο και έχει κονσόλα τότε το FIFA 09 για μένα είναι ότι καλύτερο.

Για να μην παρεξηγούμαστε, δεν έχω να κερδίσω τίποτα λέγοντας αυτά. Εγώ ως και χθες ήμουν φανατικός του PES και το FIFA δεν ήθελα να το βλέπω ούτε ζωγραφιστό. Αλλά οι καιροί αλλάζουν και το νέο FIFA 09 (σε κονσόλα το ξαναλέω) είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει (και δεν μιλάω για τα γραφικά).

Εμενα γιατι τρεχουν λες και τους λουσανε με νεφτι? Το'χα και σε ενα παλιοτερο Fifa αυτο το prob (ultra-super-duper-dubber :p speed) και δεν θυμαμαι πως το ελυσα... :boxed:

Ο Γουγλης κατι για C1E SpeedStep κτλ ειπε αλλα αυτα τα'χω ηδη off... :giveup:

Fifa, μόνο την εποχή που είχε ελληνικά και ελληνικό πρωτάθλημα άξιζε.

Θα ασχοληθώ κατευθείαν με το Pro 2009.

Παιδες ξερω πολλα ατομα που αγορασαν κονσολα 360 η ps3 για το FIFA 2009 και μονο....το pro evoloution μπροστα στο FIFA 2009 δειχνει σαν ποδοσφαιρακι 10 ετιας. Χρονια μποστα το fifa 09. ολα αυτα σας τα λεει ενας οπαδος του pro επι 13 χρονια και σε ολα τα πρωταθληματα μεσα και τουρνουα!

Η PC εκδοση ειναι κοροιδια!

Η hellas pro team , το γυρισε σε ΦΙΦΑ , το ξερατε? Μαλλον οχι

Στο evoweb 8 στους 10 κραζουν την πατατα του τσακατσουκα seabass.....

Το σκηνικο εχει πια αλλαξει και οποιος λεει PRO δαγκωτο και ξερω ψωμι τοτε sorry δεν εχει παρει ειδηση τι εχει γινει!

Απλα μια δοκημη στις next gen κονσολες και ειδικα σε xbox γιατι του ps3 ειναι χειροτερη εκδοση (οπτικα) θα σας αφισει .....

Δεν αφηνουμε καλήτερα τα χειρηστήρια να πιασουμε τα γηπεδα λέω εγω?

+1

Εχω βαρεθει να ακουω " -παιζεις μπαλα? -αμε -5x5 και ετσι? -οχι ρε, τι λες, Pro... " μαθαμε ολοι μπαλα απο τα χειριστηρια :flex:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.