Jump to content

Recommended Posts

Δοκίμασα προχθες Hobgoblin στην pub του χαλανδρίου για να ξεφύγω λίγο από την κόκκινη septem.Μου άρεσε πάρα πολύ.Πολύ ιδιαίτερη γεύση.

Δοκίμασα προχθες Hobgoblin στην pub του χαλανδρίου για να ξεφύγω λίγο από την κόκκινη septem.Μου άρεσε πάρα πολύ.Πολύ ιδιαίτερη γεύση.

που ειναι η παμπ και ποσο την ειχε;:rap:

Αυτα εχει για σημερα, ποια απο τις 2 ?:upside:

Πόσο ακριβές είναι οι μπύρες ρε γμτ στην Ελλάδα; Η κοζέλ κάνει 60 λεπτά εδώ. H Leffe Brune κάνει 1.60 στην μπυραρία. Στην Ελλάδα κάνει 2.2 στην κάβα/σουπερ μάρκετ

Πόσο ακριβές είναι οι μπύρες ρε γμτ στην Ελλάδα; Η κοζέλ κάνει 60 λεπτά εδώ. H Leffe Brune κάνει 1.60 στην μπυραρία. Στην Ελλάδα κάνει 2.2 στην κάβα/σουπερ μάρκετ

Προσδιόρισε το "εδώ"

Πάντως εμένα η kozel δε μου αρέσει καθόλου...

Γενικα η Ελλαδα ειναι πολυ ακριβη στις μπυρες, εχω προσφατα παραδειγματα απο Αυστρια, Σλοβακια, Ουγγαρια και Τσεχια οπου οι μπυρες ειναι πραγματικα τζαμπα σε συγκριση με τις τιμες μας. Σε αυτο σιγουρα φταιει και το μικρο αγοραστικο κοινο μιας και οι περισσοτεροι αρκουνται στις Heineken, Amstel και στις παραλιες Carib και Sol.

Προσδιόρισε το "εδώ"

Πάντως εμένα η kozel δε μου αρέσει καθόλου...

Τσεχία :p

Μέτρια η Kozel για μένα.

Τελικα αρκετα καλη η Kozel , γλυκια σχετικα γευση αρωμα νομιζω οχι κατι ιδιαιτερο και μου φανηκε ελαφρια σα μπυρα. (ισως επειδη εφαγα μπολικο ψωμι με φασολακια :p)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...