o polonos Ιούλιος 12, 2013 #301 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Βεργινα >all λεμε ! Η κοκκινη τι λεει σε σχεση με τη μπλε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιούλιος 12, 2013 #302 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Περιπτερο η τιμή αυτή ?Όχι, στο BeerArt στα λαδάδικα (Θεσσαλονίκη) ήταν αυτή η τιμή όπου έχει βαρέλι Βεργίνα Weiss στα 4€ τα 500ml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούλιος 12, 2013 #303 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 A, όχι, στα περίπτερα τα τοπικά πρέπει να την έχει σημαντικά λιγότερο...αν εξαιρέσουμε έναν που τη Ζέος την έχει 3.70 αντί για 2.80~3.10 που την έχουν οι υπόλοιποι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιούλιος 12, 2013 #304 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 Βεργινα >all λεμε ! Η κοκκινη τι λεει σε σχεση με τη μπλε ?Αν αναφέρεσαι στη Βεργίνα προτιμώ την μπλε (Βεργίνα Premium) που είναι μια καλή Lager και την Βεργίνα Weiss, δεν είμαι τόσο της κόκκινης μπύρας γενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιούλιος 12, 2013 #305 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2013 A, όχι, στα περίπτερα τα τοπικά πρέπει να την έχει σημαντικά λιγότερο...αν εξαιρέσουμε έναν που τη Ζέος την έχει 3.70 αντί για 2.80~3.10 που την έχουν οι υπόλοιποι...Σε περίπτερα στην δυτική Θεσσαλονίκη δεν έχω πετύχει μπύρες πέρα από τις κλασικές που υπάρχουν παντού. Για το σπίτι ψωνίζω από supermarket η κάβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 23, 2013 #306 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2013 Μόλις ήπια τη Volkan Blonde.Παίζει να είναι η 1η ξανθιά που μου αρέσει, και μάλιστα πάρα πολύ!Μπράβο τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Ιούλιος 28, 2013 #307 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2013 κυρίως μου αρέσουν οι pilsner η μονη που μου άρεσε ποιο πολύ ήταν η krusovice αν και έχω δοκιμάσει αρκετές μπύρες ελλάδα και εξωτερικόπριν καιρό δοκίμασα και την ZEOS pilsner μη παστεριωμένη και κανονική για την οποια είχα ακούσει καλά λόγια από φίλουςΑπό όταν την δοκίμασα οι περισσότερες μπύρες μου φαίνονται σαν νεροζουμια για καλή μου τύχη μετά από ψάξιμο βρήκα ZEOS pilsner σε τιμή χονδρικής που βγαίνει ανά φιάλη φθηνότερα από της συνηθισμένες γνωστες Amstel, Heineken... με προϋπόθεση ότι αγοράζω χαρτοκιβώτιο 20x500mlαν και δεν μου αρέσει ιδιαιτερα η μαύρη μπύρα ακόμα και η μαύρη ZEOS που δοκίμασα είναι παρα πολύ καλύτερη από τις γνωστες όπως Fix dark ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 29, 2013 #308 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 29, 2013 #309 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 (edited) ...απολαμβανοντας 1LT Ζεος στο καινουριο μου ποτηρι...δωρο απευθειας απο Octoberfest... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 29, 2013 από felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Σεπτέμβριος 29, 2013 #310 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 Ρε ιερόσυλε, σε ποτήρι HB βάζεις Ζέος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 29, 2013 #311 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2013 αυτη ειχα τι να κανω??? plus οτι ειπαμε....υποστηριζω ελληνικα προϊοντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 30, 2013 Author #312 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 ...απολαμβανοντας 1LT Ζεος στο καινουριο μου ποτηρι...δωρο απευθειας απο Octoberfest... Μπύρα και Caprice δεν είχα σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 30, 2013 #313 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 [MENTION=4401]bezdim[/MENTION] Για σύγκριση μεγέθους είναι βασικά, δεν θυμάμαι να έφαγα ταυτόχρονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 30, 2013 Author #314 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Σεπτέμβριος 30, 2013 #315 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Καλα αμα σε στενοχωρησα θα δοκιμάσω σήμερα να σου πώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Σεπτέμβριος 30, 2013 #316 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Ερωτηση προς Θεσσαλονικιους μπυρολατρεις, που μπορω να προμηθευτω τις Hofbrδu Oktoberfestbier και Paulaner Oktoberfestbier? Εχω δοκιμασει σε μερικες καβες και μεγαλα σουπερμαρκετ χωρις καποια τυχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Σεπτέμβριος 30, 2013 #317 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Ερωτηση προς Θεσσαλονικιους μπυρολατρεις, που μπορω να προμηθευτω τις Hofbrδu Oktoberfestbier και Paulaner Oktoberfestbier? Εχω δοκιμασει σε μερικες καβες και μεγαλα σουπερμαρκετ χωρις καποια τυχη.Στόν Σίριο δοκίμασες; Έχει ένα μαγαζί στην Ολυμπιάδος κι ένα μεγάλο στην Νέα Εγνατία πριν τη Βούλγαρη. Έχει μεγάλη ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Σεπτέμβριος 30, 2013 #318 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2013 Δεν κοιταξα στο σειριο, ξερω το καταστημα στην ολυμπιαδος, δεν ηξερα οτι εχει και στην εγνατια, θα παρω το πρωι να ρωτησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 1, 2013 #319 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Ιερόσυλε, Oktoberfest γράφεται. Errecth δηλαδή! Μπίρα ζέος δε βρίσκω, αλλά δεν έχω ψάξει κιόλας είναι η αλήθεια. Πίνω στον θείο μου, αυτός ψίλιασε την κάβα στη γειτονιά του και φέρνει πλέον, στην αρχή μόνο γι αυτόν, αλλά είχε ζήτηση τελικά. Δεν τρελαίνομαι να πω την αλήθεια, έχει ιδιότροπη γεύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 1, 2013 #320 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2013 Βιοs 5 εχει στο Γαλαξια καλουτσικη μπυρα , μεστη γευση 80 λεπτα νομιζω την αγορασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts