winters Οκτώβριος 15, 2008 #121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2008 Οχι.. [κ σταματαμε εδω γτ χαλαμε το thread] on topic παλι.. Χτες ηπια μαυρη erdinger.... Πααααρραα πολυ καλη! Απο τις καλυτερες που εχω πιει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 19, 2008 #122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2008 :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Οκτώβριος 20, 2008 #123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 :smoke: Κι εγώ θέλω :jump::worship::worship::worship: Από που την πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Οκτώβριος 20, 2008 #124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Wtf??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Οκτώβριος 20, 2008 #125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Στην γιορτή μπύρας την είχα πετύχει και νομίζω την είχε πάρει το μάτι μου και σε μια κάβα στον ταύρο.Γενικά δηλαδή δέν την έχω δεί να κυκλοφορεί σε supermarket κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 20, 2008 Author #126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 Aν έλεγες πως την πήρες από Ολλανδία θα το καταλάβαινα...Αλλά τέτοια προϊόντα δεν είναι παράνομα σε ΟΛΟ τον υπόλοιπο κόσμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Οκτώβριος 20, 2008 #127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 μπααα καμία σχέση ...google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 20, 2008 Author #128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2008 To googlαρα...Το μόνο που σώζει μια τέτοια μπύρα από την παρανομία, είναι να μην έχει κάνναβη, αλλά "hemp" που είναι υποπροϊόν της κάνναβης το οποίο και δεν είναι παράνομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Οκτώβριος 21, 2008 #129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2008 Πάντως αυτή η μπύρα πιστεύω οτι γίνεται και DIY Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 23, 2008 #130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2008 Την craft δεν την εχω ξανα δοκιμασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Οκτώβριος 27, 2008 #131 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2008 Αποψε το προγραμμα εχει Verboden Vrucht :hang2: Ευχαριστω τον geogeoland για τα tips Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2009 #132 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 Ξέθαμα.Σήμερα ήπια στο beer academy την Schlenkerla.Πολύ περίεργο να σου αφήνει την γεύση αυτή στον ουρανίσκο.Θύμιζε πολύ ένα καπνιστο τυρί που παίρνουμε συχνά πυκνά.Δεν ξέρω από μπύρες οπότε θα ήθελα μια άποψη αν την έχει δοκιμάσει κανείς να πεί τις εντυπώσεις του για να καταλάβω τι παίζει μιας και δεν είμαι φανατικός στις μπύρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 14, 2009 #133 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 καπνιστη μπυρα ειναι. πολυ καπνιλα για τα γουστα μου παντως, για 2-3 γουλιες ειναι μια χαρα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 14, 2009 Author #134 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 wow καπνιστό whisky και τώρα και καπνιστή μπύρα! θα την κάνω υποβρύχιο με talisker Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιούνιος 14, 2009 #135 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 καπνιστη μπυρα ειναι.πολυ καπνιλα για τα γουστα μου παντως, για 2-3 γουλιες ειναι μια χαρα ομως Ναι,ξέχασα να το αναφέρω αυτό. Απλά εμένα μου φάνηκε πολύ ωραία και όπως είπα μιας και δεν έχω γνώση στο θέμα, θέλω και την άποψη κάποιου πιο ψαγμένου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 14, 2009 #136 Κοινοποίηση Ιούνιος 14, 2009 αμα σ αρεσει δεν εχουν σημασια τα υπολοιπα...τωρα αν θες να μαθεις για επαναζυμωση στη φιαλη ή στο ποτηρι και τετοια δεν ξερω εγω..ειμαι πιο πολυ της καταναλωσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 15, 2009 #137 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Ξέθαμα.Σήμερα ήπια στο beer academy την Schlenkerla.Πολύ περίεργο να σου αφήνει την γεύση αυτή στον ουρανίσκο.Θύμιζε πολύ ένα καπνιστο τυρί που παίρνουμε συχνά πυκνά.Δεν ξέρω από μπύρες οπότε θα ήθελα μια άποψη αν την έχει δοκιμάσει κανείς να πεί τις εντυπώσεις του για να καταλάβω τι παίζει μιας και δεν είμαι φανατικός στις μπύρες.Οι καπνιστές μπύρες θέλουν και τον ανάλογο μεζέ για να εκτιμηθούν. ΜΙα ποικιλία από τυριά, βαριά και καπνιστά θα σου αναδείξουν τη γεύση της. Δυστυχώς οι καπνιστές δεν είναι για να τις πίνεις μόνες τους αλλά με συνοδευτικό...Αν θέλες μπιροποσία θα διαλέγεις μπύρες που μπορούν να σταθούν μόνες, μπίρες με μεστή γεύση ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 15, 2009 #138 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Έτσι, δώστε info στον λαό της μπύρας. Έχω πιει αρκετές καπνιστές τελευταία και τις διέγραψα για την "χάλια" γεύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 15, 2009 #139 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 Για όσους ενδιαφέρονται, το MAKRO ανανέωσε την κάβα απο μπύρες και διαθέτει πλέον πολλές μοναστηριακές αλλα και τις κλασσικές καλές μπύρες σε αρκετά συμπαθητικές τιμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Ιούνιος 15, 2009 #140 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2009 επισης για οσους θελουν γευση που παιζει σε καραμελα-βανιλια-φρουτα δοκιμαστε trappist μπυρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts