gbak Σεπτέμβριος 11, 2008 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 ρε μαζευτειτε λεμε...ουτε σε κανα καφρομπαρ να τα λεγαμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 12, 2008 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Κάτι πρέπει να παίζει με τα κρεατικά.... Μπάάάα, το ξυνολάχανο είναι που κάνει τη δουλειά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 12, 2008 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Έχω βρει ένα μπάρ εδώ στη βροχοχώρα και έχω ξετινάξει τις Paulaner! Weiss lovah here!Έχουν και μπουκάλια Erdinger την οποία προτιμούσα αλλα η Paulaner είναι βαρελίσια και σπέρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailo Σεπτέμβριος 12, 2008 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 (edited) Παράκληση προς όλους τους μπυράδες λαμπίτες...Πώς στο καλό ζυμώνουμε και πίνουμε μια μπύρα σαν την Erdinger για παράδειγμα?Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε το στομάχι μας από το να εκτονώνεται σαν ροπάτο μονοκύλινδρο?Αναμένω τα φώτα σας!Ροπατο μονοκυλινδρο?Α ρε CBFαρα τροφη που δινεις...Υ.Σ Παρεπιπτοντος πριν απο λιγο δοκιμασα τη Βελγικη μπλε μοναστηριακη μπυρα chimay...οτι καλυτερο σε μπυρα... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2008 από sailo Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 12, 2008 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Ερώτηση γύρω απο Duvel? Ποιά? Απλή? Premier? Grand reserve? Και τί διαφορές έχουν. Για να έχει η grand reserve 20+ euroz το μπουκάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 12, 2008 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Ερώτηση γύρω απο Duvel? Ποιά? Απλή? Premier? Grand reserve? Και τί διαφορές έχουν. Για να έχει η grand reserve 20+ euroz το μπουκάλι... που τις βρηκες; :drool::drool::drool: Σκεφτομαι την απλη που εχω δοκιμασει ν φορες, σκεφτομαι τις αλλες και ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 12, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 Ροπατο μονοκυλινδρο?Α ρε CBFαρα τροφη που δινεις... Υ.Σ Παρεπιπτοντος πριν απο λιγο δοκιμασα τη Βελγικη μπλε μοναστηριακη μπυρα chimay...οτι καλυτερο σε μπυρα... Καπετάνιο άντε κάνε μας τη χάρη, πάρε το παπάκι σου και σ' αλλή παραλία... Και σιγά μη δοκίμασες chimay... ψαρά του μπουγαδοτσίκαλου! () Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailo Σεπτέμβριος 12, 2008 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 (edited) Καπετάνιο άντε κάνε μας τη χάρη, πάρε το παπάκι σου και σ' αλλή παραλία...Και σιγά μη δοκίμασες chimay... ψαρά του μπουγαδοτσίκαλου! () Γεια σου ρε Hullιωτη!!:hi: Αυτο το "παπακι" οπως ξερεις στριμωχνει 22 αλογα στα σωθικα του και δεδομενου των ροπων,ετσι και μ επιανε ποτε το φιλοτημο κ ανοιγα παραπανω θα σουν εσυ σ αλλη παραλλια...μπυρά του μπουγαδοτσικαλου Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2008 από sailo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Σεπτέμβριος 12, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 (edited) Παρακαλώ Λευτέρη πάμε να τα πούμε μέσω msn, διότι στο site αυτό απαγορεύεται το flamming και το μπούρδινγκ, σε αντίθεση με άλλα φόρουμ που μπαίνεις...*παρακαλώ επίσης τον perp να επαναφέρει τις πυρηνικές *****:clap: Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2008 από perp μαζευτείτε :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 12, 2008 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 (edited) που τις βρηκες; :drool::drool::drool:Σκεφτομαι την απλη που εχω δοκιμασει ν φορες, σκεφτομαι τις αλλες και ... 3 λέξεις... Θεσσαλονίκη, Λαδάδικα, Ζύθος. 'Espect. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2008 από geogeoland Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailo Σεπτέμβριος 12, 2008 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 (edited) Παρακαλώ Λευτέρη πάμε να τα πούμε μέσω msn, διότι στο site αυτό απαγορεύεται το flamming και το μπούρδινγκ, σε αντίθεση με άλλα φόρουμ που μπαίνεις...*παρακαλώ επίσης τον perp να επαναφέρει τις ******:clap: Οπως βλεπεις εγω εξασκω μονο το ατακινγκ... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2008 από perp Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 12, 2008 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 μου ειχανε φερει μια γαλλικια σε ενα μπαρρρ σε μπουκαλι του λιτρου , πως τη λεγανε...και ακριβη πολυ , ξερει κανεις ποια ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 13, 2008 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Η πιο ακριβη που χω δει ειναι η deus αλλα δεν εχω δοκιμασει 3 λέξεις... Θεσσαλονίκη, Λαδάδικα, Ζύθος. 'Espect. θενξ αμα βρεθω εκει θα τις δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 13, 2008 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Αμα έρθεις απο δω να τις δοκιμάσεις να κανονίσουμε και 2-3 άλλοι να κάνουμε κατάσταση. The lab hands on weiss beer review-z. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Σεπτέμβριος 13, 2008 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Μόνο ένα θα πω, Orval. Η πιο γευστική και μοναδική μπύρα.Αν τη δοκιμάσεις δε την ξεχνάς.Τιμή σε μπυραρίες 10-15ε(330ml) στο καρφουρ 4ε το μπουκάλι.Ιδανική αφού έχουμε πιει μερικές weiss. Για να σας φτιάξω λίγο Οι μπυραρίες πιστεύω δεν αξίζουν.Φορητό ψυγειάκι...Μπύρες(άφθονες) από κάβα ή σουπερ μαρκετ...ένα τσουβάλι πάγο(1,5ε)...και πάνω απ όλα καλή παρέα. Αράζεις σε μια παραλία,βάζεις μπύρες και πάγο στο ψυγειάκι και σε 5 λεπτά είναι έτοιμες. Ξεκινάς με μια weiss και σιγά σιγά πας στις πιο βαριές...Στο τέλος αφήνεις την orval για να δώσει τη μοναδική γεύση της, και την πίνεις στην παραλία με την παρεά και βλέποντας το ηλιοβασίλεμα! ΥΓ Μετά μαζεύουμε τα σκουπίδια και πάνω απ όλα δεν οδηγάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 13, 2008 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Μόνο ένα θα πω, Orval. Η πιο γευστική και μοναδική μπύρα.Αν τη δοκιμάσεις δε την ξεχνάς.Τιμή σε μπυραρίες 10-15ε(330ml) στο καρφουρ 4ε το μπουκάλι.Ιδανική αφού έχουμε πιει μερικές weiss.Ξυνεις πληγες.Ιωαννινα στις μπυραριες που εχει, δε την εχουν, και Αθηνα οποτε εχω βρεθει σε μπυραρια τους εχει τελειωσει/δε την εχουν/κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Σεπτέμβριος 13, 2008 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Kαι εγώ την έψαχνα παντού....και μάντεψε που την βρήκα.Carefour!!!Πάντα έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Σεπτέμβριος 13, 2008 #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 cool!deus εχει δοκιμασει κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Σεπτέμβριος 13, 2008 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 3 λέξεις... Θεσσαλονίκη, Λαδάδικα, Ζύθος. 'Espect. Ρε συ, που θα το βρω? καμια διευθυνση η καμια περιγραφη παιζει? απο τιμες τι λεει? φοιτητης ειμαι μη με γδαρουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Σεπτέμβριος 13, 2008 #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 cool!deus εχει δοκιμασει κανεις;Μια φορά πήραμε και δεν ξαναπαίρνουμε.Είναι από τις μπύρες που τις παίρνεις για να λες οτι τη δοκίμασες.Αρκετά καλή αλλά δε δικαιολογεί το κόστος της.Για μένα σε μπυραρία το καλύτερο είναι ένα μέτρο Konig Ludwig και μετά μια καπνιστή :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts