l2phile Σεπτέμβριος 5, 2012 #261 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 [MENTION=9875]venom7[/MENTION] Ξέχασα να πω ότι 1γρ. αλκοολ = 7 θερμίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Σεπτέμβριος 5, 2012 #262 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Εαν πινεις μια στο τοσο τοτε μη τις φοβασαι τις θερμιδες! Αμα καθε μερα κατεβαζεις 3 μπουκαλια εκει θα παρεις πολλεςSent from my Super iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Σεπτέμβριος 5, 2012 #263 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Δεν πίνω πολύ αλλά θέλω και κάποιες για να δελεάσω και το αίσθημα που κάνει διατροφή!!!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Σεπτέμβριος 5, 2012 #264 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2012 Θα σε λιώσω στο....ρομάντζο μετά, πες, και θα τα κάψουμε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 6, 2012 #265 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Θέλω όμως να είναι με λίγες θερμίδες. Και ερωτώ...υπάρχουν και αν ναι,ποιες? :turn: Μια καλα σερβιρισμένη guinness και εισαι άρχοντας <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 6, 2012 #266 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2012 Μια σερβιρισμένη guinness και εισαι άρχοντας <3 Fixed Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Απρίλιος 11, 2013 #267 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2013 Ελληνικό κριθάρι για όλες τις μπύρες που παράγονται στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία. | Μπυρα, blog about beer Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Απρίλιος 20, 2013 #268 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2013 Ρε παιδιά ξαναρώτησα και πιο παλιά στο άλλο θρεντ για τα αγαπημένα αλκολούχα ποτά...την κυπριακή μπύρα ΚΕΟ υπάρχει πιθανότητα να την βρω κάπου στην Αθήνα...δεν την βρίσκω πουθενά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 22, 2013 Author #269 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Ρε παιδιά ξαναρώτησα και πιο παλιά στο άλλο θρεντ για τα αγαπημένα αλκολούχα ποτά...την κυπριακή μπύρα ΚΕΟ υπάρχει πιθανότητα να την βρω κάπου στην Αθήνα...δεν την βρίσκω πουθενά...Και εγώ όπου έχω πάει Αθήνα και έχω δει έξω από μαγαζί φωτεινή πινακίδα "ΚΕΟ" δεν έχω βρει τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Απρίλιος 22, 2013 #270 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2013 Και εγώ όπου έχω πάει Αθήνα και έχω δει έξω από μαγαζί φωτεινή πινακίδα "ΚΕΟ" δεν έχω βρει τίποτα! Πιο παλία η εταιρία έκανε και την μπύρα του Ολυμπιακού και ήταν η ίδια γέυση...εξαφανίστηκαν και αυτές... Μία λύση υπάρχει!! Να κάνουμε καμία συμφωνία με κανένα μικροπωλητή Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 23, 2013 Author #271 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Πιο παλία η εταιρία έκανε και την μπύρα του Ολυμπιακού και ήταν η ίδια γέυση...εξαφανίστηκαν και αυτές...Μία λύση υπάρχει!! Να κάνουμε καμία συμφωνία με κανένα μικροπωλητή Tι να σου πω, εγώ σε κάθε έναν που πάει Κύπρο, του λέω φέρε ΟΣΕΣ μπορείς, αλλά δεν είναι ούτε αυτή λύση. Προσωπικά θα προκαλούσα διπλωματικό επεισόδιο ΜΠΑΣ και τις ξαναφέρουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Απρίλιος 23, 2013 #272 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 (edited) Tι να σου πω, εγώ σε κάθε έναν που πάει Κύπρο, του λέω φέρε ΟΣΕΣ μπορείς, αλλά δεν είναι ούτε αυτή λύση.Προσωπικά θα προκαλούσα διπλωματικό επεισόδιο ΜΠΑΣ και τις ξαναφέρουν! Θα πάω άυριο άλλα το πρόβλημα είναι τα κιλά στην τσάντα Όταν ρώτησα τον πατέρα μου ο οποίος δουλέυει στην ΚΕΟ μου είπε ότι κάνουν εξαγωγή στην Ελλάδα αλλά το θέμα είναι...που; bezdim έχεις πμ...το περιεχόμενο δεν γίνεται να το ποστάρω εδώ Mέχρι και στην Αμερική, και εδώ δεν την βρίσκουμαι...... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2013 από mariosdeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandertm8 Απρίλιος 23, 2013 #273 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Θα ρωτήσω κάτι χωρίς να θέλω να δημιουργηθεί παρεξήγηση, σας αρέσει η ΚΕΟ; Την θεωρώ από τις χειρότερες Premium Lager που έχω δοκιμάσει. Την συγκεκριμένη μπύρα την είχα πιει έπειτα από μια προσωπική κουβέντα που είχα με ένα γευσιγνώστη στην Ho.Re.Ca προ διετίας. Μιλούσαμε για το πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό νερό ως πρώτη ύλη και μου ανέφερε ότι η Κύπρος που έχει πρόβλημα με την υδροδότηση της χρησιμοποιεί είτε νερά εισαγωγής-κονσέρβα είτε αφαλατωμένα στην παραγωγή εμφιαλωμένων.Από ενδιαφέρον έψαξα και βρήκα οτι κυπριακές μπύρες είναι η ΚΕΟ και η Λέων και μου τις έφερε φίλος που υπηρετούσε στις Ελ.Δυ.Κ. Και οι δύο ήταν κακές ποιοτικά, εξαιρετικά μεταλλική γεύση.Αν θέλετε κάτι αντίστοιχο δοκιμάστε αντί για ΚΕΟ μια άλλη Premium Lager ελληνική μπύρα, την Ρεθυμνιακή Ξανθιά και αντί για την Λέων την ΝΕΔΑ που είναι και αυτή Pale Lager αλλά από την Μεσσηνία. Και οι δυο αυτές μπύρες που σας προτείνω δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά έχουν διαφορά μέρα με την νύχτα με τις αντίστοιχες κυπριακές.Πάντα φιλικά, Αλέξανδρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 23, 2013 #274 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Δοκίμασα ΝΕΔΑ την περασμένη εβδομάδα και δεν είναι του γούστου μου. Μάλλον δε μου αρέσουν οι Lager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Απρίλιος 23, 2013 Author #275 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Θα ρωτήσω κάτι χωρίς να θέλω να δημιουργηθεί παρεξήγηση, σας αρέσει η ΚΕΟ; Την θεωρώ από τις χειρότερες Premium Lager που έχω δοκιμάσει. Την συγκεκριμένη μπύρα την είχα πιει έπειτα από μια προσωπική κουβέντα που είχα με ένα γευσιγνώστη στην Ho.Re.Ca προ διετίας. Μιλούσαμε για το πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό νερό ως πρώτη ύλη και μου ανέφερε ότι η Κύπρος που έχει πρόβλημα με την υδροδότηση της χρησιμοποιεί είτε νερά εισαγωγής-κονσέρβα είτε αφαλατωμένα στην παραγωγή εμφιαλωμένων.Από ενδιαφέρον έψαξα και βρήκα οτι κυπριακές μπύρες είναι η ΚΕΟ και η Λέων και μου τις έφερε φίλος που υπηρετούσε στις Ελ.Δυ.Κ. Και οι δύο ήταν κακές ποιοτικά, εξαιρετικά μεταλλική γεύση.Αν θέλετε κάτι αντίστοιχο δοκιμάστε αντί για ΚΕΟ μια άλλη Premium Lager ελληνική μπύρα, την Ρεθυμνιακή Ξανθιά και αντί για την Λέων την ΝΕΔΑ που είναι και αυτή Pale Lager αλλά από την Μεσσηνία. Και οι δυο αυτές μπύρες που σας προτείνω δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά έχουν διαφορά μέρα με την νύχτα με τις αντίστοιχες κυπριακές.Πάντα φιλικά, Αλέξανδρος.Καταλαβαίνω τι λες και θα σου εξηγήσω πως το βλεπω το πράγμα. Είμαι άνθρωπος ρομαντικός και συνδέομαι με αντικείμενα δυστυχώς ή ευτυχώς! Πριν πολλά χρόνια στην τρίτη λυκείου είχαμε πάει 5ήμερη στην Κύπρο και είχα περάσει τέλεια απλά. 5 μέρες είχα πιει ελάχιστο νερό! Έπινα συνέχεια ΚΕΟ. Αυτό αρκούσε για να γραφτεί η γεύση της στο DNA μου! Η μπύρα φτιάχνεται τοπικά, με τοπικά υλικά και αυτό της δίνει την ταυτότητα της. Το ίδιο ισχύει για την χαρουπολάτα και το χαρουπόμελο, τα αλλαντικά και τόσα άλλα.Από εκεί και πέρα όπως δε μπορώ να κρίνω τον εαυτό μου που πίνει φανατικά ρετσίνα "ΕΚΑΒΗ" που φτιάχνεται δίπλα στο χωριό μου, αντί "ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ" που είναι κλάσεις ανώτερη, έτσι δε μπορώ να κρίνω και τον Κύπριο που πίνει συνέχεια ΚΕΟ. Πέρα από το γούστο, είναι και η ανάγκη να συνδεθεί με τον τόπο του ο καθένας. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.Φυσικά και υπάρχουν καλύτερες μπύρες. Και πάλι όμως οι προτιμήσεις μου στη μπύρα δε συμβαδίζουν με την ποιότητα. Γουστάρω άπειρα την red stripe γιατί αυτήν έπινα στην pub του Πανεπιστημίου. Και Tetley's πίνω άμα λάχει παρ' όλο που μου μοιάζει με τσάι+κάτουρο. Τέχνικα όμως πιστεύω πως νοτιογερμανικές και βέλγίκες είναι top! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 23, 2013 #276 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Μόλις χτύπησα μια Hoegaarten, ωραία μπύρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Απρίλιος 23, 2013 #277 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Θα ρωτήσω κάτι χωρίς να θέλω να δημιουργηθεί παρεξήγηση, σας αρέσει η ΚΕΟ; Την θεωρώ από τις χειρότερες Premium Lager που έχω δοκιμάσει. Την συγκεκριμένη μπύρα την είχα πιει έπειτα από μια προσωπική κουβέντα που είχα με ένα γευσιγνώστη στην Ho.Re.Ca προ διετίας. Μιλούσαμε για το πόσο σημαντικό είναι το ποιοτικό νερό ως πρώτη ύλη και μου ανέφερε ότι η Κύπρος που έχει πρόβλημα με την υδροδότηση της χρησιμοποιεί είτε νερά εισαγωγής-κονσέρβα είτε αφαλατωμένα στην παραγωγή εμφιαλωμένων. Από ενδιαφέρον έψαξα και βρήκα οτι κυπριακές μπύρες είναι η ΚΕΟ και η Λέων και μου τις έφερε φίλος που υπηρετούσε στις Ελ.Δυ.Κ. Και οι δύο ήταν κακές ποιοτικά, εξαιρετικά μεταλλική γεύση. Αν θέλετε κάτι αντίστοιχο δοκιμάστε αντί για ΚΕΟ μια άλλη Premium Lager ελληνική μπύρα, την Ρεθυμνιακή Ξανθιά και αντί για την Λέων την ΝΕΔΑ που είναι και αυτή Pale Lager αλλά από την Μεσσηνία. Και οι δυο αυτές μπύρες που σας προτείνω δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά έχουν διαφορά μέρα με την νύχτα με τις αντίστοιχες κυπριακές. Πάντα φιλικά, Αλέξανδρος. Όπως είπα και πίο πάνω ο πατέρας μου δουλέυει στην Κεο εδώ και πολλά χρόνια...από μικρός μόνο ΚΕΟ πίνω όπως καταλαμβαίνεις, έχω μάθει με αυτή την μπύρα και δεν την αλλάζω..βέβαια Ελλάδα πίνω heineken μέχρι θα που θα ανακαλύψω ΚΕΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 23, 2013 #278 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Πριν απο καμια δυο μέρες δοκίμασα μια Weihenstephaner Vitus. Δε ξερω τι διαφορά έχει απο τη κανονική Weihenstephaner όσον αφορά τη παρασκευή της, που επίσης είναι ωραία μπύρα, αλλά πραγματικά, έπαθα πλάκα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 23, 2013 #279 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 (edited) Weihenstephaner VitusΕ, ναι! Δοκιμασμένη εδώ και κάνα χρόνο. Γύρω στα 3 ευρώ το μπουκάλι έχει στην κάβα.Δε μου λέτε, ψάχνω να βρω Paulaner Weiss Kristal αλλά εδώ κοντά που μένω δεν έχει κανείς. Ξέρετε τίποτα;Α, κοιτάξτε και τι βρήκα!https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=107015604892594005458.000476d32ebc020d23157&ll=38.23818,19.621582&spn=6.832749,22.412109&z=6 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 23, 2013 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Απρίλιος 23, 2013 #280 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2013 Μόλις χτύπησα μια Hoegaarten, ωραία μπύρα! Νομίζω γράφεται Hoegaarden.. και λογικά ήπιες την White. Η ίδια μάρκα φέρνει και την forbiden fruit.. Πριν απο καμια δυο μέρες δοκίμασα μια Weihenstephaner Vitus. Δε ξερω τι διαφορά έχει απο τη κανονική Weihenstephaner όσον αφορά τη παρασκευή της, που επίσης είναι ωραία μπύρα, αλλά πραγματικά, έπαθα πλάκα. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι πάαααρα πολύ ωραία μπύρα... Και εγώ δεν καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά από την "κανονική" αλλά είναι ωραία. Weihenstephaner VitusΕ, ναι! Δοκιμασμένη εδώ και κάνα χρόνο. Γύρω στα 3 ευρώ το μπουκάλι έχει στην κάβα. Δε μου λέτε, ψάχνω να βρω Paulaner Weiss Kristal αλλά εδώ κοντά που μένω δεν έχει κανείς. Ξέρετε τίποτα; Η Vitus κάνει και 2.30.. αλλά συνήθως οι κάβες την έχουν 2.70 κάπου εκεί. Την paulaner δεν την έχω δει κάπου. Ισως στο θανόπουλο στην κηφισιά...αλλά είναι μεγάλο το Ίσως Α, κοιτάξτε και τι βρήκα! https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=el&msa=0&msid=107015604892594005458.000476d32ebc020d23157&ll=38.23818,19.621582&spn=6.832749,22.412109&z=6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts