paparoach Ιούλιος 25, 2012 #221 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2012 (edited) [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION]Προσωπικά σαν fan της κατηγορίας την έχω πάνω από το Μ.Ο.Ευχάριστη μπύρα.Μην την βάλεις στο ποτήρι σα να είναι Amstel.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=saopPb9zzsk]Serving a weiss beer - YouTube[/ame]Βάλτην πλάγια όπως δείχνει χωρίς αφρό και όταν μείνει 1-1.5cm πύρας στο ποτήρι κούνα την όπως περίπου ο μάστορας στο βίντεο και ρίξτο και αυτό.Και ΚΑΛΗ σου απόλαυση.edit: οταν μείνει στο ΜΠΟΥΚΑΛΙ 1-1.5cm μπύρας κουνα. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 25, 2012 από paparoach Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 2, 2012 #222 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2012 Βρήκα χειρότερη μπύρα από Fix. Όχι δεν είναι καμία φθηνιάρικη από Lidl, Dia% κλπ. Με αυτές απλά πίνεις νερό. Με την Fix Black δεν ξέρεις καν τι πίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Αύγουστος 3, 2012 #223 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Για τη βεργίνα τι γνώμη έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 3, 2012 #224 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Πολύ καλή. Βρήκα και μια Βεργίνα weiss χθες. Δεν θυμαμαι να τρελαινομουν για weiss. Ε, ούτε και αυτην μου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Αύγουστος 3, 2012 #225 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Η weiss της Βεργίνας δε λέει πολλά.Όχι ότι είναι τελείως χάλια, απλά είναι κάτω του ΜΟ.Και η corfu το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Αύγουστος 3, 2012 #226 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Έχω βρει σε ενα ψιλικατζίδικο κοντά στο σπίτι μου την βεργίνα την κανονική σε μπουκαλάκια του μισού λίτρου 80 λεπτά την μία και τις έχω ξεκάνει.Την πίνεις και σου φαίνεται πιο πολύ "μπύρα" από αμστελ,χαινεκεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Αύγουστος 3, 2012 #227 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 ειπαμε, αμστελ και χαινεκεν εχουν ξεφτιλιστει, το να ναι καλυτερη ποιοτηταοι γερμανικες low της γερμανιας ειναι ντροπη.Μονη εξαιρεση μερικες φορες καποια γυαλινα 500ml.Αλλα δεν εχω ορεξη για ρισκο.Και αν εχουν προβλημα τι να τους καμω, που καλοκαιρι πινω μπυρες οχι χειμωνα!πο οτι ποστ κανω τελευταια γκρινια Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 8, 2012 #228 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2012 2,5% μέλι Ωραία μπυρίτσα (και ακριβή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 19, 2012 #229 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2012 Ωραία η Leffe. Οι Corfu λίγο νερουλές. Fix τα είπαμε. Για τον π3ο. Paulaner δεν δοκίμασα και δεν πολυθυμάμαι. Έχω χρόνια να πιω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 20, 2012 #230 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Αν δει κανείς σας, οπουδήποτε, Starobrno μαύρη, με ενημερώνει ASAP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 20, 2012 #231 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Η paulaner εχει μια "καπνιστη" γευση και ελαχιστα πικρη (edit ακυρο ειναι αλλη αυτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Αύγουστος 20, 2012 #232 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 δοκιμασα μια ελληνικη μπυρα . την craft καπνιστη. πολυ ωραια ζευση.ξερει κανεις σε ποιο supermarket μπορουμε να την βρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Αύγουστος 20, 2012 #233 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Είχε γραφτεί πριν μερικές σελίδες να δοκιμάσουμε τη Lucifer. Τη δοκίμασα αλλά είχε πολύ έντονη γεύση για τα γούστα μου. Και κάνει και 8μιση ευρώ το μπουκάλι των 750ml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Αύγουστος 20, 2012 #234 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2012 Είχε γραφτεί πριν μερικές σελίδες να δοκιμάσουμε τη Lucifer. Τη δοκίμασα αλλά είχε πολύ έντονη γεύση για τα γούστα μου. Και κάνει και 8μιση ευρώ το μπουκάλι των 750ml. Ναι όντως, είναι λίγο δυνατή. Για αυτό μου αρέσει. Για την τιμή όχι Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 21, 2012 #235 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2012 δοκιμασα μια ελληνικη μπυρα . την craft καπνιστη. πολυ ωραια ζευση.ξερει κανεις σε ποιο supermarket μπορουμε να την βρουμε?Πολύ ωραία, κι εμείς αυτή παίρνουμε.Θα τη βρεις Βασιλόπουλο σίγουρα και νομίζω Carefour Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Αύγουστος 22, 2012 Author #236 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 Παράκληση προς όλους τους μπυράδες λαμπίτες...Πώς στο καλό ζυμώνουμε και πίνουμε μια μπύρα σαν την Erdinger για παράδειγμα?Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε το στομάχι μας από το να εκτονώνεται σαν ροπάτο μονοκύλινδρο?Αναμένω τα φώτα σας!4 χρόνια μετά την ίδρυση αυτού του thread από την πάρτη μου, έχω να δηλώσω ότι έχω κόψει τις μπύρες και πίνω πλέον μόνο υποπροϊόντα της αμπέλου.Καλή σας μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Αύγουστος 22, 2012 #237 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2012 προσωπικά μάγκες ΑΥΤΗ είναι η μπύρα που με τρελαίνει...Hertog Jan Grand Prestige - 93 at RateBeer1 μπουκάλι από αυτήν (500ml) και είσαι για άλλα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Αύγουστος 25, 2012 #238 Κοινοποίηση Αύγουστος 25, 2012 είμαι μεγάλος φαν της μπύρας, hertog jan φανταστική μπύρα αλλά μπαρούτι..!!! Paulaner απο weiss σταθερή αξία, πολύ καλύτερη από franziskaner και hoegaarden πχ. Πολύ καλή και η chimay μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Αύγουστος 26, 2012 #239 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 Και η Franziskaner Weiss ειναι πολύ καλή μπύρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Αύγουστος 26, 2012 #240 Κοινοποίηση Αύγουστος 26, 2012 (edited) είμαι μεγάλος φαν της μπύρας, hertog jan φανταστική μπύρα αλλά μπαρούτι..!!! Paulaner απο weiss σταθερή αξία, πολύ καλύτερη από franziskaner και hoegaarden πχ. Πολύ καλή και η chimay μπλε για ποια hoegaarden λες? wite? εχει διαφορετικη γευση με αυτες που παραθετεις...δεν συγκρινονται. αν θες παρομοια με τη chimay δες την hoegaarden forbiden frucht. το νου σου βαραει ψιλοευκολα. η απιιστευτη μπυρα της hoegaarden που δεν ερχεται ελλαδα ειναι η grand cru. αν πας βελγιο ποτε, δοκιμασε την 100%. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΜΠΥΡΟΛΑΤΡΕΙΣ, ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ. εκπληκτικα μερη, και απιστευτες μπυρες Και η Franziskaner Weiss ειναι πολύ καλή μπύρα. την ειχε προσφορα ο σκλαβενιτης 3 μπυρες 500μλ και 1 ποτηρι δωρο.6.25ευρω. τσιμπησα 4 πακετα, να κανει παρεα με τα ποτηρια της paulaner.... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 26, 2012 από paparoach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts