o polonos Δεκέμβριος 16, 2009 #181 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 (edited) Περασα σημερα απο το beer factory στην Νεα Σμυρνη και εμεινα με της καλυτερες εντυπωσεις. Πολυ καλη εξυπηρετηση και ενημερωση.... Πηρα μια Verboden Vrucht και για δοκιμη μια Samuel Adams Boston Lager Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 16, 2009 από o polonos Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Δεκέμβριος 16, 2009 #182 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2009 Aν και δεν ειμαι πολυ της μπυρας μερικες που μου αρεσουν ειναι οι παρακατω. Ξεχωριζω την Macardles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Ιούνιος 8, 2010 #183 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2010 (edited) help!πηρα να δοκιμασω μια la trappe,πηλινο μπουκαλι με φελλο,θελει ζυμωμα η πινεται κατευθειαν?edit η quadrupel ειναι,10%,τα λεμε μετα το hangoverκαι γενικα,πως καταλαβαινω ποιες θελουν ζυμωμα?πρεπει να θυμαμαι τα ονοματα τους η γραφει κατι συγκεκριμενο το μπουκαλι? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2010 από chrooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 10, 2010 #184 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 ΑΠογοήτευση από τη FixΥΓ. ¨Οσες θέλουν ζύμωση στο ποτήρι το αναφέρουν αλλιώς google it Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 10, 2010 #185 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 Με ψήσατε να την βγάλω από το ψυγείο.*Και τσάμπα δεν την προτιμάς, που λέει ο λόγος.*έφυγε για σχόλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrooooo Ιούνιος 12, 2010 #186 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2010 ΑΠογοήτευση από τη FixΥΓ. ¨Οσες θέλουν ζύμωση στο ποτήρι το αναφέρουν αλλιώς google itναι,το φανταστηκα,αλλα αυτη τα εγραφε ολα στα ολλανδικα..γι αυτο λεω μηπως υπαρχει κανας αλλος τροπος να το καταλαβαινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούλιος 5, 2010 Author #187 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Ξέρει κανείς που θα μπορούμε να βρούμε Red Stripe; Την έπινα φανατικά στην αγγλία, αλλά έκτοτε κανένα σημείο ζωής Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 5, 2010 #188 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2010 Ομοίως και για την Carling Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 12, 2012 #189 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 ΟΟΟΟΟΟΟ !! και δεν το είχα δειιιι !!Τι ωραίααα!Έχει δει κάνα έμπειρο μάτι την Hoegaarden GRAN CRU?έρχονται άλλες "υλοποιήσεις" της Hoegaarden όπως η wite και η forbiden fruit, αλλά η gran cru που σπέρνει.. άφαντη .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 12, 2012 #190 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Yq1R38fxLxA&feature=colike]Innovation Thirst CoolMaster - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 12, 2012 #191 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Μου χάρισαν στη Γερμανία σε μια μπυραρία ένα τέτοιο ποτήρι και το έσπασα στο πακετάρισμα πριν το γυρισμό:cry: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 12, 2012 #192 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Έχω 3 (είχα 4.. το 1 το "περιποιήθηκε" η κοπέλα μου) και έδωσα και στον άντρα της αδερφής μου άλλα 4. είχαν προσφορά στον βασιλόπουλο πριν 3-4 χρόνια, 3 μπύρες + 1 ποτήρι συσκευασία 5.85€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 12, 2012 #193 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 :fist::fist:Πιο πολύ με πειράζει επειδή ήταν δώρο του καταστήματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 13, 2012 #194 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Θα γίνει μάχη!! Βέβαια έτσουξε λίγο το κόστος, για ο,τι φαίνεται + μια 2η Paulaner, έδωσα 26,30 ευρώ, με πιο ακριβές τη Lucifer και τη Duvel με 7,80 και 7,40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 13, 2012 #195 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Έχεις δοκιμάσει την La trappe quadrupel?Αν όχι..επειδή με τις weisse και Ale ...είμαστε κοντά σε γούστα...Εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά Vitus με απλή weisse.... εσύ βλέπεις κάτι παραπάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιούλιος 13, 2012 #196 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 La Trappe Dubbel πιστεύω απο τις καλύτερες κόκκινες αν και σπάνια την πετυχαίνω σε μαγαζιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 13, 2012 #197 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Ζύθος έχει ...έξω συνήθως την έχουν στο πύλινο μπουκάλι και το χρεώνουν 12+ευρώ τα 500ml..οπότε βασιλόπουλο 700ml quadrupel στα 6.70€ και αντίο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 15, 2012 #198 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 Γυρνώντας σπίτι το μεσημέρι.. Όλες μαζί 13€. Δεν είναι φθηνή κάβα..αλλά είναι δίπλα από το σπίτι.. Η Konig Ludwing έφυγε με το μεσημεριανό.. Ανέβηκε πολλά levels στην εκτίμησή μου μπορώ να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 15, 2012 #199 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 (edited) Έχεις δοκιμάσει την La trappe quadrupel? Όχι. Αν όχι..επειδή με τις weisse και Ale ...είμαστε κοντά σε γούστα... Δεν τις ξέρω τις μπύρες που πήρα, εκτός από την Fisher και τη Weihenstephaner Vitus. Τις υπόλοιπες τις πήρα μετά από ανάγνωση του παρόντος, για δοκιμή. Με την Paulaner έγινε λάθος. Αυτή που πήρα είναι hefe-weissbier και δε μου άρεσε που ήταν θολή. Στην πραγματικότητα ήθελα Kristal, αλλά δεν είχε η κάβα. Εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά Vitus με απλή weisse.... εσύ βλέπεις κάτι παραπάνω? Δεν έχω πιεί απλή, μόνο Vitus και μου αρέσει. Όχι τόσο πολύ όσο η Paulaner weiss Kristal. Οι υπόλοιπες, εν ευθέτω χρόνο. Επίσης πέρνα και 2 χεράκια φωτοσοπ τις φωτό... Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2012 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 16, 2012 #200 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 (edited) Ήπια χτες το βράδυ την paulaner με τον αγώνα.Πόσο "crap" μου φάνηκε σε σχέση με την Konig ludwig. Μα πόσο!Photoshop?Δεν πειράζω ποτέ καμία φωτογραφία... μα ποτέ!Μην περιμένεις πολλά. Σε κλειστό χώρο ήμουν με όλα τα πατζούρια κλειστά και φώτο από το κινητό !Την Paulaner δεν την έχω δοκιμάσει .. και δεν θυμάμαι να την έχω δει κάπου .. αλλά σίγουρα θα την δοκιμάσω!ΑΑΑ και μην ξεχνιόμαστε... ΔΟΚΙΜΑΣΕ La Trappe!Είναι δυνατή (10%) με μπόλικη γεύση και άρωμα! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 16, 2012 από paparoach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts