Jump to content

Toner for Epson M2000 series

Recommended Posts

Λεπόν. Ψάχνομαι για laser, και είχα ψιλοκαταλήξει στον Epson m2000dn, τόσο για την εκτύπωση διπλής όψης, όσο και για το δίκτυο, αλλά και για τα "μεγάλα" αναλώσιμα (8000 και 3500 σελίδες)

Το θέμα όμως έιναι ότι στο πλαίσιο, όπου πήρα να ρωτήσω για τις τιμές των αναλωσίμων δεν βγάζω άκρη.

Το μεγάλο τονερ (C13S050435) στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι υπάρχει, και κάνει 135€ (aka 1.68 λεπτά/σελίδα)

Πήγα και στο κατάστημα στο The Mall και ρώτησα και μου λέει ότι το C13S050435 δεν υπάρχει και το C13S050436 (3,500 σελίδες) κάνει 135€ (3,85 λεπτά/σελίδα)

Ερώτημα πρώτο: Τι από τα δύο ισχύει; οεο;

Ερώτημα δεύτερο: Ξέρει κανείς που αλλού μπορώ να βρω αυθεντικά τόνερ για το συγκεκριμένο μοντέλο, για να ρωτήσω τιμές;

• 1 month later...

Στο Πλαίσιο, τελικά, έχουν το μικρό τόνερ (3500pages) με 138€. Κάπου αλλού δεν κατάφερα να βρω φθηνά αναλώσιμα (εκτός από την Ελβετία, αλλά δε λέει να φέρνω τόνερ από εκεί.. Σοκολάτες και ρολόγια μόνο :p), οπότε αποφάσισα να ρίξω παραπάνω λεφτά και να πάω σε έγχρωμο Xerox (6130N), γιατί ούτως ή άλλως χρειαζόμουν και PS3,που λίγοι φθηνοί μονόχρωμοι υποστηρίζουν, κι αυτοί έχουν ακριβά αναλώσιμα

Στο Πλαίσιο, τελικά, έχουν το μικρό τόνερ (3500pages) με 138€. Κάπου αλλού δεν κατάφερα να βρω φθηνά αναλώσιμα (εκτός από την Ελβετία, αλλά δε λέει να φέρνω τόνερ από εκεί.. Σοκολάτες και ρολόγια μόνο :p), οπότε αποφάσισα να ρίξω παραπάνω λεφτά και να πάω σε έγχρωμο Xerox (6130N), γιατί ούτως ή άλλως χρειαζόμουν και PS3,που λίγοι φθηνοί μονόχρωμοι υποστηρίζουν, κι αυτοί έχουν ακριβά αναλώσιμα

μα καλά ,

το τονερ κανει οσο ο εκτυπωτής ??? :slap:

θα αγοραζω καινουργιο εκτυπωτής καλύτερα :jump:

εμένα με ανδιαφέρει μόνο η ασπρόμαυρη εκτυπωση για περίπου 500 σελίδες το μήνα, απλά κείμενα (δικηγορικό γραφείο, κειμενα word , αντε και τιποτα απο το ιντερνετ, και κανα pdf με κανα νόμο)

Μηπως προτείνεις τίποτα αλλο να πάρω?

O NTG, από εδώ μέσα, είχε προτείνει 2 lexmark τον lexmark E250D, και τον e120.

Ο πρώτος έχει πολύ φθηνά αναλώσιμα, εκτύπωση 2πλής όψης, είναι αρκετά φθηνός κλπ, και θα τον είχα πάρει αν είχε υποστήριξη PostScript 3

Όσο για το θέμα των αναλωσίμων, επειδή έκανες την αναφορά με τον Μ2000, όταν αγοράζεις καινούριο εκτυπωτή, σπάνια τα toner ή τα μελάνια (ανάλογα με το αν είναι laser ή Inkjet) είναι γεμάτα :)

Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ το ψάχνω πάρα πολύ καιρό τώρα για τον ίδιο λόγο (δεν έχω λεφτά για πέταμα): happy reading :D

Πιθανώς να σου χρειαστεί σε ορισμένα pdf. Ίσως και όχι. Συνήθως μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό, εμένα, όμως, μου είναι απαραίτητο, γιατί εκτυπώνω και γραφιστικές δουλειές

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.