deninho Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2008 Λεπόν. Ψάχνομαι για laser, και είχα ψιλοκαταλήξει στον Epson m2000dn, τόσο για την εκτύπωση διπλής όψης, όσο και για το δίκτυο, αλλά και για τα "μεγάλα" αναλώσιμα (8000 και 3500 σελίδες)Το θέμα όμως έιναι ότι στο πλαίσιο, όπου πήρα να ρωτήσω για τις τιμές των αναλωσίμων δεν βγάζω άκρη.Το μεγάλο τονερ (C13S050435) στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι υπάρχει, και κάνει 135€ (aka 1.68 λεπτά/σελίδα)Πήγα και στο κατάστημα στο The Mall και ρώτησα και μου λέει ότι το C13S050435 δεν υπάρχει και το C13S050436 (3,500 σελίδες) κάνει 135€ (3,85 λεπτά/σελίδα)Ερώτημα πρώτο: Τι από τα δύο ισχύει; οεο;Ερώτημα δεύτερο: Ξέρει κανείς που αλλού μπορώ να βρω αυθεντικά τόνερ για το συγκεκριμένο μοντέλο, για να ρωτήσω τιμές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Οκτώβριος 14, 2008 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Καλημε΄ρα, κι εγω θέλω να πάρω τώρα αυτόν τον εκτυπωτή, μήπως βρηκες άκρη με τα τονερ τι παίζεται ?Ν Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 14, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Στο Πλαίσιο, τελικά, έχουν το μικρό τόνερ (3500pages) με 138€. Κάπου αλλού δεν κατάφερα να βρω φθηνά αναλώσιμα (εκτός από την Ελβετία, αλλά δε λέει να φέρνω τόνερ από εκεί.. Σοκολάτες και ρολόγια μόνο ), οπότε αποφάσισα να ρίξω παραπάνω λεφτά και να πάω σε έγχρωμο Xerox (6130N), γιατί ούτως ή άλλως χρειαζόμουν και PS3,που λίγοι φθηνοί μονόχρωμοι υποστηρίζουν, κι αυτοί έχουν ακριβά αναλώσιμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Οκτώβριος 14, 2008 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Στο Πλαίσιο, τελικά, έχουν το μικρό τόνερ (3500pages) με 138€. Κάπου αλλού δεν κατάφερα να βρω φθηνά αναλώσιμα (εκτός από την Ελβετία, αλλά δε λέει να φέρνω τόνερ από εκεί.. Σοκολάτες και ρολόγια μόνο ), οπότε αποφάσισα να ρίξω παραπάνω λεφτά και να πάω σε έγχρωμο Xerox (6130N), γιατί ούτως ή άλλως χρειαζόμουν και PS3,που λίγοι φθηνοί μονόχρωμοι υποστηρίζουν, κι αυτοί έχουν ακριβά αναλώσιμα μα καλά , το τονερ κανει οσο ο εκτυπωτής ??? θα αγοραζω καινουργιο εκτυπωτής καλύτερα εμένα με ανδιαφέρει μόνο η ασπρόμαυρη εκτυπωση για περίπου 500 σελίδες το μήνα, απλά κείμενα (δικηγορικό γραφείο, κειμενα word , αντε και τιποτα απο το ιντερνετ, και κανα pdf με κανα νόμο) Μηπως προτείνεις τίποτα αλλο να πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 14, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 O NTG, από εδώ μέσα, είχε προτείνει 2 lexmark τον lexmark E250D, και τον e120. Ο πρώτος έχει πολύ φθηνά αναλώσιμα, εκτύπωση 2πλής όψης, είναι αρκετά φθηνός κλπ, και θα τον είχα πάρει αν είχε υποστήριξη PostScript 3 Όσο για το θέμα των αναλωσίμων, επειδή έκανες την αναφορά με τον Μ2000, όταν αγοράζεις καινούριο εκτυπωτή, σπάνια τα toner ή τα μελάνια (ανάλογα με το αν είναι laser ή Inkjet) είναι γεμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
heisenberg Οκτώβριος 14, 2008 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Το Postscript 3 τι έιναι, θα μου χρειαστεί?συγγνώμη που σε έχω πρίξει, αλλα δυστυχώς δεν έχω λεφτά για πέταμαευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 14, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 Σε καταλαβαίνω. Κι εγώ το ψάχνω πάρα πολύ καιρό τώρα για τον ίδιο λόγο (δεν έχω λεφτά για πέταμα): happy reading Πιθανώς να σου χρειαστεί σε ορισμένα pdf. Ίσως και όχι. Συνήθως μπορείς να ζήσεις και χωρίς αυτό, εμένα, όμως, μου είναι απαραίτητο, γιατί εκτυπώνω και γραφιστικές δουλειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 14, 2008 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 o 250d(n) δεν εχει ps3??? Kαι εδω ηντα λεει?? (χτυπα μια specs και "σκυψε" κατω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 14, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2008 ε, έκανα το λάθος κι εμπιστεύτηκα την περιγραφή του e-chop :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.