ExeliktikoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2008 Έχω Vista και έχω το Warcraft III αυθεντικό. Στο παλιο pc μου με XP λειτουργούσε κανονικά. Παω να κανω εγκατάσταση το Reign Of Chaos το κάνει κανονικά παω να το τρέξω μετά και μου βγάζει το εξής μνμ : this application has failed to start because mss32.dll was not found . Re-installing the application may fix this problem. Ανοίγω το αρχείο που το έχω κάνει install και το αρχείο υπάρχει κανονικά ... Για καλού κακού το κατεβάζω απο το internet ψαχνοντας στο google και το κανω paste πάνω στο παλιο... αλλα και πάλι τα ίδια... τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Έχω περάσει warcraft III σε vista 32bit και έπαιζε μια χαρά.Μήπως το 'χεις γρατζουνίση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 το θέμα είναι οτι στο αλλο pc λειτουργεί κανονικά ...και το θέμα είναι οπως ανέφερα οτι υπάρχει το αρχείο το οποίο λέει οτι λείπει...μηπως να ανεβάσω το θέμα στο τμήμα SOFTAWARE - VISTA του forum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxas Σεπτέμβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Κοιτα εγω vista 32 εχω κ δεν ειχα καν προβλημα στο κατεβασμα του Patch δεν νομιζω οτι φταινε τα windows... φανταζομαι το re-install θα το εχεις κανει ηδη?Ειχα κ εγω προβλημα με ενα αλλο game που μου ελεγε οτι ελειπε ενα dll αλλα το κατεβασα κ κομπλε σε αυτη την περιπτωση δεν μπορω να φανταστω τι φταιει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExeliktikoS Σεπτέμβριος 11, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 λοιπον κατι παιζει με τα vista... εκανα install to game απο το αλλο pc μου στον εξωτερικο δίσκο. και πήγα να παίξω το game και επαιζε κανονικά. Αλλα οταν πήγα να να κατεβάσω το patch της τελευταιας εκδοσης για να παιξω battle net ενω το κατεβασε πάλι μετα έβγαλε αντο'ιστιχο σφάλμα και δεν το εκανε Install. Το οποιο και βέβαια έγινε κανονικά στο άλλο pc... άρα ειναι καθαρά το pc... τι φταίει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 11, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 δοκιμασε να κανεις copy/paste τον φάκελο του παιχνιδιου απο το pc που σου τρέχει στο vista-box και δοκίμασε να το τρέξεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Σεπτέμβριος 13, 2008 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 φιλε μου το εψαξα πολυ και τελικα μονο αυτος ο τροπος δουλευει!!! :D 1) Go to Start > Run > type regedit2) Navigate to "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Explorer\Shell Folders" if there is no string in there called "Programs" put that in with the value: C:\\Users\\%USERNAME%\\AppData\\Roaming\\Microsoft \\Windows\\Start Menu\\Programs and you can get the installation to work, game works fine too. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.