r0y4ax Οκτώβριος 1, 2008 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2008 αν το έπαιζα hipro τότε δεν θα ρωτούσα ..σωστα ?:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Οκτώβριος 4, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2008 Να πώ και οτι η θερμοκρασίες έπεσαν.................5+ βαθμούς.. lol γμτ μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagieras Οκτώβριος 5, 2008 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 όντως αρχικά έβαλες παραπολι αποσο βλέπω σα μερεμέτι είναι...βάλε πολύ ligotero.re μπας k δεν έβαλες καλά την ψιχτρα ?k εγώ τι συγκεκριμένη pasta έχω k είμαι πολύ ικανοποιμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Οκτώβριος 5, 2008 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2008 Αφού ο noymeros το έλυσε το πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να του λέμε το ίδιο πράγμα. Case closed δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fandom Μάρτιος 5, 2009 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Χαχα, μόλις είδα το θρεντ σκέφτηκα.. 'μάλλον δεν την άπλωσε σωστά'.. μεχρι που είδα τη φωτό :worship::worship::worship:www.arcticsilver.com για αναλυτικότατες οδηγίες ρε παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 5, 2009 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 Άμα παρατηρήσεις το thread έχει κλείσει εδώ και 10 μήνες :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάρτιος 5, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2009 χαχχαχαχ Σιμο np re si αφού τον έκανα σαν σοκολάτα τον cpu ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Μάρτιος 6, 2009 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 ειδες διαφορα τελικα σε θερμοκρασιες ? μιας κ ηρθε στην επιφανεια παλι το τοπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0y4ax Μάρτιος 6, 2009 Author #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2009 xlr 3-4 βαθμούς κάτω...ίσως και παραπάνω!(εχω καιρό να δώ θερμοκρασίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.