Pekolas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Γεια σε ολους ειναι η πρωτη μου φορα που γραφω σε forum και ελπιζω να ειμαι οσο το δυνατον πιο αναλυτικος. Προσφατα αγορασα καινουργια καρτα γραφικων (Sapphire HD 3870 με 1GB GDDR4) και για να τη δοκιμασω αρχισα να βαζω οτι παιχνιδια εχω σε full γραφικα ωστε να δω αν τελικα θα εχω καποιο προβλημα.Με ολα τα παιχνιδια που δοκιμασα λοιπον δεν ειχα προβλημα εκτος απο το Black and White 2.Εβαλα λοιπον ολες τις ρυθμισεις στο τερμα στο custom options ακομα και το depth of field που εχει και σε αναλυση 1280x1024 32bit και μολις κανω ζουμ παρα πολυ κοντα στο εδαφως μου βγαζει το μηνυμα που εχω βαλει ποιο κατω για την ενεργοποιηση του VPU Recovery τις καρτας γραφικων και με ριχνει απο τα 32bit σε χαμυλοτερο.Δοκιμασα και με απενεργοποιημενο VPU και τοτε μου εβγαλε μια απο τις πολυ ανυσιχιτικες μπλε οθονες των windows που μονο με reset φευγουν.Ξερει κανεις να μου πει τι φταει;
cabdik Σεπτέμβριος 11, 2008 #2 Σεπτέμβριος 11, 2008 το VPU recover εχει φτιαχτει ακριβως γι'αυτο το σκοπο. αν δλδ, για καποιο λογο, η καρτα γραφικων σταματησει να αποκρινεται- κολλησει, το vpu recover αναλαμβανει δραση και κανει ενα "reset" στην καρτα προκειμενιου να αποφυγουμε τις μπλε οθονες. γι' αυτο μην το απενεργοποιειτε και ψαξτε αλλου τις αιτιες που προκαλουν το προβλημα. ενημερωσεις των drivers, patches παιχνιδιων κλπ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.