Jump to content

HD3850 - Πρόβλημα με θερμοκρασια;;

GouAAA

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες. Πριν κάποιους μήνες αγόρασα την Radeon HD 3850 της Connect 3D ως μέρος της αναβάθμησης που έκανα στον Η/Υ. Μέχρη και αρχές Μαιου όλα πήγαιναν καλα με την κάρτα να αποδίδει άψογα (τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα). Τώρα το καλοκαίρη όμως η κάρτα έχει αρχίσει να παρουσιάζει προβλήματα όπως πχ να παγώνει η οθόνη μέσα στο παιχνιδι και να κολλάει ο υπολογιστής. Επίσεις τα Vista μου βγαζουν ένα μήνυμα ότι το προγραμμα οδήγησης της κάρτας σταμάτησε προσωρινά να αποκρίνεται και ανακτηθηκε με επιτυχία.

Προσανατολίζομαι στο θέμα θερμοκρασίας γιατι επισεις το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται σε όλα τα παιχνίδια αλλά σε αυτα με πολύ υψηλές απαιτήσεις γραφικών (CoD4, Assassin's Creed κα.)

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτο το πρόβλημα και ποιά η γνώμη σας; Έχει αναφέρει η ΑΤΙ τίποτα για τη συγκεκριμένη κάρτα; Το ανεμηστηράκι πάντως που διαθέτει δεν λειτουργεί και στις τρελές στροφες...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ.: Το τροφοδοτικό μου είναι οριακό 470W.

Επίσεις παρατηρησα με το GpuZ οτι η κάρτα φτάνει σε 8ερμοκρασίες μέχρι και 70C ingame αλλα το ανεμιστηράκι δεν αλλάζει ταχύτητα, σταθερα στο 16%. Δεν είναι πρόβλημα αυτο;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.