spyart1416003273 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά από βλάβη του τροφοδοτικού(HIPER 550watt), Μετά την αντικατάσταση συμβαίνει το εξής:Κάνω στο pc shut down, σβήνει εντελώς και μετά από 2-3 δευτέρα ανάβει μονό του.Δεν κάνει επανεκκίνηση σβήνει εντελώς και ξαναξεκινάει Για να το σβήσω πρέπει να προλάβω να κλείσω τον διακόπτη του τροφοδοτικού.Τώρα, όπως είναι κλειστό και ανοίξω τον διακόπτη του τροφοδοτικού ΔΕΝ ανάβει μονό του.Έχω τσεκάρει το μπουτόν on-off.Έχω δοκιμάσει μονή της την motherboard (χωρίς δίσκους, κάρτες κλπ).Μέχρι BIOS update έκανα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Φυσικά δοκίμασα και άλλα τροφοδοτικά.Καμιά βοήθεια;;;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Σεπτέμβριος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Για δες λίγο μήπως είναι βραχυκυκλωμένα τα pins από το power στη motherboard. Δλδ εκεί που συνδέται ένα καλώδιο από το κουμπί του κουτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyart1416003273 Σεπτέμβριος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Για δες λίγο μήπως είναι βραχυκυκλωμένα τα pins από το power στη motherboard. Δλδ εκεί που συνδέται ένα καλώδιο από το κουμπί του κουτιουτα εχω τσεκαρει ολα, συνδεσεις, καλωδια,κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Σεπτέμβριος 11, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 Ανοιξε κανονικα το pc σου και μετα την ωρα π δουλευει βγάλε το καλώδιο που παει από το power στη motherboard, κ δες αν θα ξανανοίξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2008 δοκίμασε να απενεργοποιήσεις απο το BIOS ότι επιλογές έχει για remote start up Link to comment Share on other sites More sharing options...
zwhros30 Σεπτέμβριος 13, 2008 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2008 Κανε ενα reset bios default στην μητρικη και απενεργοποιησε τυχον wakeup on lan ...κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.