darkfighter Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 Πρίν από λίγο καιρό πήρα ένα coolermaster case για τον μητσο(το pc μου ντε), αλλά αντιμετόπισα το εξής πρόβλημα: Δεν φτάνει εκείνο το 4πινο καλώδιο απο το psu στην mobo.Το καλώδιο είναι αυτό: Και αναγκαστικά το psu μπαίνει έτσι στο κουτί http://img179.imageshack.us/img179/6710/p9100200dt3.th.jpg' alt='p9100200dt3.th.jpg'>. Τί μπορώ να κάνω? ΥΓ.: δεν θέλω να αγοράσω νέο psu γιατί δεν έχω λ7.
darkfighter Σεπτέμβριος 10, 2008 Author #3 Σεπτέμβριος 10, 2008 Ρε παίδες θα απαντήσει κανείς και επείγομαι?Δεν ξέρει κανείς να μου πεί πως να φτιάξω μια προέκταση για τέτοιο καλώδιο?
mech5107 Σεπτέμβριος 10, 2008 #4 Σεπτέμβριος 10, 2008 Βρες παρόμοιου πάχους καλώδια, κόψε τα δικά σου και κόλλα τα νέα σαν προέκταση.Αν θες μπορείς να το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό να στο φτιάξει...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 10, 2008 #5 Σεπτέμβριος 10, 2008 Πουλάνε και προεκτάσεις, κάνε (αν μπορείς) μια βόλτα Στουρνάρα. Αλλά μέχρι να το φτιάξεις πρόσεχε την λαμαρίνα του τροφοδοτικού μην βραχυκυκλώσει τίποτα στην μητρική.
whitesnake Σεπτέμβριος 10, 2008 #6 Σεπτέμβριος 10, 2008 Ρε παίδες θα απαντήσει κανείς και επείγομαι?Δεν ξέρει κανείς να μου πεί πως να φτιάξω μια προέκταση για τέτοιο καλώδιο?Κόβεις και ενώνεις, τι άλλο θα μπορούσαμε να σου πούμε; :...:
Tsakonas Σεπτέμβριος 10, 2008 #7 Σεπτέμβριος 10, 2008 προσεχε απλα με τα παχη των καλωδιων ...μην πας και παρεις κανα λεπτο και σου λιωσει(τωρα δεν ξερω αν υπαρχει μεγαλη πιθανοητα να γινει κατι τετοιο) και τραβας τα ζιζια σου..
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 11, 2008 #8 Σεπτέμβριος 11, 2008 θα σου ελεγα να περασεις μια βολτα απο Στουρναρη να σου δωσω ετοιμες προεκτασεις αλλα εισαι μακρια...οποτε για να κανεις τη δουλεια σου γρηγορα, βρες ενα παλιο ανταπτορα 20>24πιν εν αναγκη αγορασε τον αν δεν εχεις ηδη, και κοψε μια ενιαια τετραδα με ενα κοπιδι(απλα προσεξε να βρεις τετραδα της οποιας τα Pins σου κανουν, δεν ειναι ολα ιδια)
mech5107 Σεπτέμβριος 11, 2008 #9 Σεπτέμβριος 11, 2008 Γιατί να το κάνεις αυτό, όταν απλά μπορείς να κόψεις ράψεις και να είναι πιο καθαρή η δουλειά...μετά το περνάς και με ένα sleeve και είσαι άρχοντας...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 11, 2008 #10 Σεπτέμβριος 11, 2008 Γιατί να το κάνεις αυτό, όταν απλά μπορείς να κόψεις ράψεις και να είναι πιο καθαρή η δουλειά...μετά το περνάς και με ένα sleeve και είσαι άρχοντας...κατ'αρχην δεν ειναι ολοι εξοικειωμενοι με κολλητηρια κτλ...και σε δευτερη φασηκοψιμο και επιμηκυνση καλωδιου τροφοδοτικου σημαινει και ακυρωση της εγγυησηςαν τα παραπανω δεν ισχυουν-απασχολουν, τοτε ναι το κοψε-ραψε ειναι η καλυτερη λυση
gkatsogr Σεπτέμβριος 11, 2008 #11 Σεπτέμβριος 11, 2008 θα σου ελεγα να περασεις μια βολτα απο Στουρναρη να σου δωσω ετοιμες προεκτασεις αλλα εισαι μακρια...οποτε για να κανεις τη δουλεια σου γρηγορα, βρες ενα παλιο ανταπτορα 20>24πιν εν αναγκη αγορασε τον αν δεν εχεις ηδη, και κοψε μια ενιαια τετραδα με ενα κοπιδι(απλα προσεξε να βρεις τετραδα της οποιας τα Pins σου κανουν, δεν ειναι ολα ιδια)+1Το είχα κάνει παλαιότερα!
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 11, 2008 #12 Σεπτέμβριος 11, 2008 θα σου ελεγα να περασεις μια βολτα απο Στουρναρη να σου δωσω ετοιμες προεκτασεις αλλα εισαι μακρια...οποτε για να κανεις τη δουλεια σου γρηγορα, βρες ενα παλιο ανταπτορα 20>24πιν εν αναγκη αγορασε τον αν δεν εχεις ηδη, και κοψε μια ενιαια τετραδα με ενα κοπιδι (απλα προσεξε να βρεις τετραδα της οποιας τα Pins σου κανουν, δεν ειναι ολα ιδια) yay... θα "τσιμπησω" μια οταν με το καλο σου ρθω!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.