velipsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2008 καταρχήν καλησπέρα σκέπτομαι για αγορά laptop και έχω τρελαθεί με το TOSHIBA QOSMIO F50 με 1390 € http://www.ideal.gr/index.php?id=164&Itemid=52 ακούω γνώμες.....:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Σεπτέμβριος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Μουράτο είναι.Αλλα διαλέγεις την πιο οικονομική του επιλογή.Είσαι διατεθημένος να κοιτάξεις και τίποτα άλλο?Κάτι σε macbook ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Σεπτέμβριος 10, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2008 Μουράτο είναι.Αλλα διαλέγεις την πιο οικονομική του επιλογή.Είσαι διατεθημένος να κοιτάξεις και τίποτα άλλο?Κάτι σε macbook ??η διαφορα των μοντέλων ειναι στον επεξεργαστη το μεγαλο εχει 9400 και στο οτι εχουν 2 δίσκους το μεγαλο εχει και μπιχλιμπιδια πχ. αναγνωριση αποτυπωματος και τηλεόραση αξιζει να πας γι΄ αυτα στο 2000 €Τι εχεις στο νου σου απο αλλα αξιόλογα laptop Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Σεπτέμβριος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 To είδα στο Πλαίσιο όταν πήρα το Α300-15Β. Έχει κατί ...γυαλιστερά πάνω που το κάνουν λίγο τσίρκο κατά τη γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Σεπτέμβριος 12, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2008 To είδα στο Πλαίσιο όταν πήρα το Α300-15Β. Έχει κατί ...γυαλιστερά πάνω που το κάνουν λίγο τσίρκο κατά τη γνώμη μου.[/αγοραστηκε χθες ...πολύ καλα χαρακτηριστηκα και ας ειναι λιγο γιαλυστερος όπως όλα τα toshiba δεν μου χτυπά αυτο ασχημα...περιπετεια 1το 1ο κομματι που πηρα μου εκανε παγωμα στην εγκαταση...αλλαγη αμεσα απο πλαίσιο καιπεριπετεια 2το 2ο ενα πλήκτρο εφυγε τρεξιμο στην ΤΟΣΗΙΒΑ και σε 5΄ λεπτα νεο πληκτρακι..καλορίζικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.