f117 Οκτώβριος 8, 2011 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Οκτώβριος 8, 2011 #62 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Μπορει να εφτιαχνες καποτε προγραμματα αλλα η σημερινη εποχη δεν εχει καμμια σχεση με τη παλιοτερη.Αυτό που σίγουρα δεν έχει σχέση μεταξύ σημερινής εποχής και παλαιότερης είναι ο αριθμός των αγενών, ανώριμων και ημιμαθών εικοσάχρονων. Σήμερα είναι πολύ περισσότεροι και γι αυτό σας χαιρετώ και πάω να παίξω μια παρτίδα σκάκι με τον GoMaR (χωρίς fritzηδες και μπιχλιμπίδια - pure mental power). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 8, 2011 #63 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Οκτώβριος 8, 2011 #64 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Αυτό που σίγουρα δεν έχει σχέση μεταξύ σημερινής εποχής και παλαιότερης είναι ο αριθμός των αγενών, ανώριμων και ημιμαθών εικοσάχρονων. Σήμερα είναι πολύ περισσότεροι και γι αυτό σας χαιρετώ και πάω να παίξω μια παρτίδα σκάκι με τον GoMaR (χωρίς fritzηδες και μπιχλιμπίδια - pure mental power).Φιλαρακο, σαν 20χρονος μιλας εσυ, σου ειπα οτι ειμαι 41 και παιζω σκακι απ τα 14. Μακαρι να ημουν παλι 20ρης. Γιατι να πω ψεμματα για την ηλικια μου σε καποιον αγνωστο?? Οι χαρακτηρισμοι "αγενης", "ανωριμος" και "ημιμαθης" πραγματικα σου ταιριαζουν. Οσο κι αν τα πιστευω γιατι ειναι ολοφανερα, δεν θα χρησιμοποιουσα ποτε τετοια κοσμητικα εαν δε τα χρησιμοποιουσες πρωτος εσυ.Ο φιλος σου ο γομαρ δηλωσε οτι δεν εχει ιδεα απο σκακι, πως θα παιξετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 9, 2011 #65 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 πήγαινε prv και ρώτα τον...... νομίζω ο [MENTION=3865]geogeoland[/MENTION] βρήκε αυτό που ήθελε για το σκάκι οπότε...... άμα είναι να ανοίξει στην ενότητα Μετρήσεις & Αποτελέσματα Υπερχρονισμών το ChessMark2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 9, 2011 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Sorry που σας χαλασα το παρτυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.