Jump to content

Multirama Extreme Overclocking Event

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Pro... α ρε dubber... :worship: παλι καλα που ησανε κι εσυ εκει γιατι αν περιμεναμε απο τον χαλιαbusa φωτος... φωτογράφε φωτοχάλια, μ'εβγαλες με δυο κεφάλια... :hehe:

Ώπα μεγάλε, ΧΑΛΑΡΑ :hehe: (joking ανέβαζε!!! hehe)

Μερικές είναι ALL the money (ειδικά LevelOne photos:rofl:), καλά είπα εγώ πριν κάτι ποστ :p

Respect!

βαλτε ρε και κανα κειμενο.

ελαχιστες "μορφες" ξεχωριζουμε.

dubber εχεις ακομα χρονο να το ξανασκεφτεις...(το γαμο λεω)

Δεν γίνεται να μοιραστούν σε κάμποσες σελίδες οι φωτό για να μην μπουκώνει έτσι αυτή εδώ?

Παληκαρια sorry για το offtopic...αλλα ξερετε αν τα Stackerakia στις φωτο της προηγουμενης σελιδας κυριως...πουλιουνται?:o

Συγκεκριμενα το ασημι με το σηματακι της nvidia...:inlove:

Ε ναι ρε συ, αλλιώς γιατί θα τα είχανε ?:p Απλά είναι ''custom'' (δηλαδή με μόντες extreme αλλά πιό πολύ με περίεργα, πέραν του κλασσικού, βαψίματα που βγάζουν οι εταιρείες για ''κράχτες'' αρα περισσότερη κονόμα). Κάποια από αυτά τα έχει και το Πλαίσιο.

Ωραίες φώτος...

κρίμα που δεν μπόρεσα να ερθω και εγώ να τα λέγαμε λίγο άλλα πρίν λίγο ξύπνησα απο χτές το μεσημέρι :D

Οτι ειναι custom σιγουρα..αλλα δεν ηξερα αν πουλιουνται...:p:p

Θεσσαλονικη παντως δεν τα εχω δει πουθενα...thanks παντως φιλος..;)

Κι εγώ στο Πλαίσιο στο σίτε δεν τα βρίσκω, μπορεί να τα είχανε για λίγο αυτοί. I hope u believe me :p j/k ofc :D

Καλα ρε perp μαν κοιμόσουνα μιάμιση μέρα ?????:jump: ΕΛΕΟΣ λολ :p

Κρίμα πάντως που δεν ήρθες να σε δώ...Maybe next time :D

Μπράβο ρε dubber,αν και η μηχανή σου με βγάζει λίγο καράφλα...Δε ξέρω γιατί,κάποιο πρόβλημα έχει,να το κοιτάξεις...:flex::hmm::getlost::hehe::hehe::hehe:

Βάλτε και σχόλιο σε κάθε φωτο για να γνωρίσουμε και εμείς τα παιδιά του λάμπη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.