Jump to content

Multirama Extreme Overclocking Event

Κωστάκης

Recommended Posts

Καλα βρε παιδια...ειμασταν τοσοι πολλοι και δεν γνωριστηκαμε ? την επομενη φορα θα εχουμε τραπεζακι που θα γραφει thelab...:hehe:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Τα πήρες τελικά ρε Sebastien...Για λίγα εκατοστά του second γμτ,10.37x είχα...:hm: Σε καλή μεριά ρε(Gigabyte:slap::rant:)!

Το μόνο GB που άξιζε εκεί μέσα ήταν το GB girl...Behold!

http://i102.photobucket.com/albums/m106/i-VTech/DSC01202.jpg

http://i102.photobucket.com/albums/m106/i-VTech/DSC01199.jpg

Όχι ρε γμτο!! Έχασα που δεν πήγα. Θυμάμαι τι ωραία είχαμε περάσει στο προηγούμενο event. Κωλοδουλειά, σχόλασα στις πεντέμιση, πέρασα από το απέναντι πεζοδρόμιο του καταστήματος στη Στουρνάρη, βιαστικός για να πάω στη δεύτερη δουλεια και ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΟ EVENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γ@Μ0 την τύχη μου, Γ@Μ0.....

Και η μεγαλύτερη γκαντεμιά; ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ..........ΣΚ@Τ@.

ΝΑΙ :D Τώρα αν εσύ είδες και καμία άλλη θα την δεχτούμε :p

btw Που ήσουνα εσύ ραα και έψαχνα να σε βρω ? Είπα κι εκείνου του αχαϊρευτου του Hayabusa να σε φέρει να σε γνωρίσω αλλά αυτός στην κοσμάρα του :hehe:

ΝΑΙ :D Τώρα αν εσύ είδες και καμία άλλη θα την δεχτούμε :p

btw Που ήσουνα εσύ ραα και έψαχνα να σε βρω ? Είπα κι εκείνου του αχαϊρευτου του Hayabusa να σε φέρει να σε γνωρίσω αλλά αυτός στην κοσμάρα του :hehe:

Εγώ είδα και αυτές τις 2

DSC_0247.jpg

Αυτήν εδώ λέτε?

'Αντε ρε άθρωπα, κόκκαλα έχουν? :yawn: 'Η μήπως κάνεις εππαγγελματικο retouche? :upside:

'Αντε ρε άθρωπα, κόκκαλα έχουν? :yawn: 'Η μήπως κάνεις εππαγγελματικο retouche? :upside:

Ακόμα σκέφτεσαι τον mariosalice και δεν σε πιάνει ύπνος?

για τις φώτο του gigabyte girl... relax man :D

Ναι ρε συ, δεν παρεξηγήθηκα :D, απλά δεν ήμουνα σίγουρος για το αν πήγαινε στο Gigabyte Girl ή αλλού, τώρα σιγουρεύτηκα όμως ;)

(P.S. Δεν κάνω φασαρίες για το τίποτα εγώ :hehe:)

ρε παιδες δεν θα βγαλετε καμια photo τον νικητη!:D

Καθε μερα στον καθρεφτη τον βλεπεις . Δε βαρεθηκες ???? :p:p:p

Παει με εφαγαν τα κυκλωματα.....δωστε εικονες του πρωταθλητη:D:D:D! Ο λαος τις ζηταει......μαλλον μεθυσα απο το νεκταρ της επιτυχιας:D:D:D

Εγώ είδα και αυτές τις 2

DSC_0247.jpg

εγω ειμαι ερωτευμενος με την αριστερη :inlove:

btw η στιγμη με την GB girl πρεπει να ειναι οταν ειπε το ονομα μου...Κοιτανε προς τη μερια μου :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.