Jump to content

Multirama Extreme Overclocking Event

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά, αν και παρακολουθώ το θέμα, τώρα είδα για το torrent...

To έβαλα να κατεβαίνει σε ένα PC στο Παν. Πατρών, με net από το lan του Πανεπιστημίου...:cool:

και θα το αφήσω να seedάρει για καιρό, μιας και ο χώρος δεν με πειράζει...:flower:

Κι εδώ τα ίδια, 70-80Mbit dedicated αλλά από ό,τι βλέπω προς το παρόν το torrent έχει availability 0.49 οπότε δεν έχει και νόημα. Όταν το κατεβάσω πλήρως και υπάρχει ζήτηση, σίγουρα θα βοηθήσω.

Lol, μου τραβάς με 700Κ!

Ουπς...έκανα λάθος και έβγαλα λάθος limit:p

Βέβαια δεν βλέπω το up μου να ανεβαίνει...βασικά το βλέπω να πέφτει κιόλας...W.T.F.

ελα παιδια..

εγω το εφτιαξα..αλλα ολη μερα με δουλειες κλπ..δε προλαβα..

μπαινω να seed-αρω και γω..

Ελπιζω να σας αρεσει..και sorry απο τωρα αν εχει και τπτ ασχετα σχολια να ακουγονται καθως συζηταμε διαφορα με διαφορους..

Τεσπα..απλα νομιζω οτι θα ειναι κατι καλο για ολα τα παλληκαρια που δε μπορεσαν να ερθουν και ιδιως για τα παιδια απο επαρχια..

Seed λοιπον..και αν εχουν τη καλοσυνη ..καποιος mod ας πει αν τελικα..θα μπει σε εμφανες σημειο το οτι υπαρχει torrent με το avi..

C Ya..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.