Jump to content

Multirama Extreme Overclocking Event

Κωστάκης

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Φαντάζομαι και αρκετά πιο φτηνη! Αλήθεια η S5 έχει ISO 100-160-200-400-800 χωρίς ενδιάμεσα ανά 1/3 του στοπ; Αν έχει τον ίδιο αισθητήρα με τη D200, τότε sorry για αυτό που θα πω, αλλά με τις φωτογραφίες που ανέβασες κρίνω ότι δεν έχεις δει την ανάλυση που μπορεί να προσφέρει η μηχανή σου (νομίζω οφείλεται στους φακούς). Πρωτείνω τον Nikon 55mm f/2.8 AF Micro. Τρομερή ανάλυση, καθολου χρωματική εκτροπή.

Φιλικά, Πέτρος

Λοιπον το video ειναι ετοιμο και οπως ακριβως τραβηχτηκε (αμονταριστο)

Συγχωρεστε μου οτι σε κανα -δυο σημειο, τραβηξα και την αφεντομουτσουναρα μου, γιατι αλλιως..εκει θα ειμουνα ..και ποτε δε θα φαινομουν, εστω λιγο.

To video κανονικα, το εχω σε mpeg-2 ειναι 52 λεπτα περιπου στο capture και ειναι περι τα 2 Gb

Το εκανα convert σε avi με settings:

640χ480 (να ειναι αξιοπρεπες - δεν αντεχω κατι video επιπεδου 540χ380 κλπ)

PCM 44.1 KHz (CD quality stereo)

codec --> xvid

Fps: 25.00 (Pal)

και βγηκε 1,2 Gb

Ακουγεται μεγαλο (το ξερω), απλα..οποιος θελει απανταει αν θα ηθελε να το μικρυνω πειραζοντας settings (οποτε και χανοντας ποιοτητα σιγουρα) δηλ να γινει 800 Mb πχ..(γνωμη μου ειναι ομως οτι δεν αξιζει ετσι..κατι το GB girl, κατι τα χερακια του Hipro να σκαλιζουν και να φαινονται ολα πιο καθαρα..) ή πειτε μου αν δεν εχετε προβλημα να το παρετε ετσι..

Απο κει και περα, σιγουρα παιζει να το κανω και convert σε mkv με Η.264 (trello compression με πολυ καλη ποιοτητα)

αλλα..οκ..πριν προχωρησω σε οτιδηποτε, καλο θα ειναι να ακουσω τις γνωμες σας..οσοι ενδιαφερονται...

Σ.Σ.

Δεν εχω account rapid, οποτε αν θα θελατε να το κατεβασετε απο κει..καποιος θα πρεπει να βοηθησει..

Γνωμη μου ειναι να το torrent-αρουμε..και για ικανο καιρο να το κραταμε μονοι μας στο net με seed..

Καθε αποψη δεκτη..

Σας ακουω λοιπον..λολολοολ:smoke:(γεια σου ρε hipro5)..

Δωστε τασακια σε μενα και στον Γιωργη..οεοεοεοεοεοεοε

Λοιπον ειμαι ετοιμος για ανεβασμα....!!!!! Kαι λεω να το ανεβασουμε εγω και ο sofos1990 στον mininova... Θα γινοταν να υπαρξει σχετικη ανακοινωση απο καποιον απο τους moderators ωστε να μπορουν οι λαμπιτες και οι αλλοι να το κατεβαζουν?????

Φιλικα.....!!!!!

(Αυτο με το googlevideo που λεει ο astrolabos ειναι καλη ιδεα ανεβαζει πολυ γρηγορα!!!!!)

torrentιασε το και rapidsharιασε το επισης..οποτε ολοι να ειναι καλυμενοι...εγω με 24αρα μπορω να seedαρω οποτε ειμαι μεσα...με 70+ ταχυτητα...ανεβαστε το plz...γιατι ουτε εγω εχω rapid...οπως και πολλοι απο εδω μεσα...οσα για τα GB..δεν μασαμε..ολοι σχεδον εχουν μεγαλες συνδεσεις....:T:

dubber, μήπως να κανόνιζες να πάρεις ένα dvd από το πιδί με το βίνδεο, και να το ρίξεις σε torrent? unlimited upload, δεν ακούγεται άσχημα :p

ετσι..εεεετσιιιιιιιιι..προχωραμε

λοιπον κατα πως δειχνει θα μπει σε torrent και σε γουγλη βιδεο (λολ)..(σωστος ο αστρολαβος)

Λεπτομερειες θα εχετε απο pastelidis πιο αργα..

Τα λεμε..

(Μα αυτο το Gb girl..δε παιζεται)..

Αντε καλα...

Άντε άντε μακάρι πολύ θέλω να το ξαναδώ!

Υ.Γ.: Είμαι ο ένας πιτσιρικάς που καθόταν πίσω σου, δίπλα στον Γιώργαρο!

Εγω 14 κ ο μακρυμάλλης 13 :p! Που μας έλεγε ένας φίλος σου αν βλέπουμε...!:pΠολύ ωραία ήταν...!

Το torrent ειναι ετοιμο και μπορειτε να το κατεβασετε αντε βιαστειτε για να εχουμε πιο πολλα seeds. To torrent βρισκεται εδω http://www.mininova.org/tor/1810260

Moderators αν θελετε μπορειτε να βγαλετε σχετικη ανακοινωση ΦΙΛΙΚΑ...!!!!!

Λοιπόν βοηθάω και εγώ στο seeding.Mπράβο pastelidis.n.s.Και άμα μπορείτε seedarετέ το και εσείς για 1-2 μέρες για να μπορούν να το απολα'υσουν όλοι!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.