Louris7 Σεπτέμβριος 14, 2008 #188 Σεπτέμβριος 14, 2008 @Performer η μηχανη :http://www.dpreview.com/news/0609/06092502fujifilms5pro.asp
AlexanderK Σεπτέμβριος 14, 2008 #189 Σεπτέμβριος 14, 2008 http://cid-e70ff1fc2a70e1d9.skydrive.live.com/self.aspx/TheLabΣε αυτο το φάκελλο ξεκινάω να ανεβάζω βίντεο απο το event χωρις καθόλου επεξεργασία...Το κακό ειναι ότι δεν μπορω να ανεβάσω μεγαλύτερα αρχεία απο 50mb....Υπομονή...:sorry:
GoMaR Σεπτέμβριος 14, 2008 #190 Σεπτέμβριος 14, 2008 εμενα μου crasharei o firefox με το 1GB ram και vista 389MB επιασε ο ff
performer Σεπτέμβριος 14, 2008 #191 Σεπτέμβριος 14, 2008 http://cid-e70ff1fc2a70e1d9.skydrive.live.com/self.aspx/TheLabΣε αυτο το φάκελλο ξεκινάω να ανεβάζω βίντεο απο το event χωρις καθόλου επεξεργασία...Το κακό ειναι ότι δεν μπορω να ανεβάσω μεγαλύτερα αρχεία απο 50mb....Υπομονή...:sorry:εχεις ανεβασει κατι?η θα ανεβασεις σε λιγες μερες?
astrolabos Σεπτέμβριος 14, 2008 #192 Σεπτέμβριος 14, 2008 εμενα μου crasharei o firefox με το 1GB ram και vista 389MB επιασε ο ff http://www.google.com/chrome Louris7 δοκίμασε το photobucket που σου δίνει direct link και σου κάνει και αυτόματα resize σε 1024x768
AlexanderK Σεπτέμβριος 14, 2008 #193 Σεπτέμβριος 14, 2008 εχεις ανεβασει κατι?η θα ανεβασεις σε λιγες μερες?Ανεβάζω αυτή τι στιγμή....Λογικά μέχρι το απογευμα θα έχει αρκετό υλικό...
hipro5 Σεπτέμβριος 14, 2008 #194 Σεπτέμβριος 14, 2008 Γιώργο από περιέργεια...Είσαι πάνω από 4 την ημέρα:...:; Όχι......Δύο πακέτα κάνω και συνήθως όταν δουλεύω, τ'αφήνω και καίγεται....Απλά από συνήθεια πρέπει να κρατάω ένα τσιγάρο......
jpavly Σεπτέμβριος 14, 2008 #196 Σεπτέμβριος 14, 2008 Ευχαριστούμε για τις Photo Louris, αλλά σε παρακαλώ κάνε ένα resize γιατί μας τσάκισες!
ManosRK Σεπτέμβριος 14, 2008 #197 Σεπτέμβριος 14, 2008 Να και οι δικές μου (επιτέλους λολ) Δεν ξέρω αν το quality είναι καλό (αν και έχω τραβήξει και ΠΟΛΥ χειρότερες ) και λόγω του ότι ο πάγκος του Hipro ήταν ψηλός και είχε ΤΟΣΟ κόσμο μαζεμένο επάνω του, δεν έφτανα να δω ΤΙΠΟΤΑ κι έτσι αναγκάστηκα να τραβήξω photos από την οθόνη που είχε. Ορίστε λοιπόν βήμα-βήμα όλες οι μόντες του Hipro5!!! 1. Η Μητρική με την μισή βάση του για την σωλήνα στο cpu. 2. Η σωλήνα που θα πάρει το Άζωτο (σχεδόν) έτοιμη. 3. Το κομμάτι του Επεξεργαστή έτοιμο (σχεδόν) και με την προσθήκη ανεμιστήρων γύρω του αλλά και μνήμες φορτωμένες επάνω στην mobo. 4. Προσθήκη ανεμιστήρα για την καλύτερη ψύξη των RAM. 5. Προσθήκη Κάρτας Γραφικών Νο.1. 6. Έλεγχός του συστήματος μέχρι τώρα. 7. Κάρτα Γραφικών Νο.2. 8. Εδώ όλο το σύστημα ενεργό αφού έχει προστεθεί ένας ακόμα ανεμιστήρας για να ψύχει τις GPUs και το σύστημα έτοιμο να δεχτεί το Άζωτο. ''Ούπς περίμενε, κάτι λείπει...για να δούμε...ΑΑ, μα βέβαια, η μόνωση του σωλήνα Αζώτου για την αποφυγή απώλειας θερμοκρασιών.'' ''Για να βάλω άζωτο...DAMN it!! Δεν μου κάνει την χάρη η Μητρική να δουλέψει όπως πρέπει!!! ΔΕΝ ΚΛΟΚΑΡΕΙ!!!!:rant:, Pfff...'' Εδώ πλέον ο Master Overclocker Hipro5 απαογοητευμένος (λέεεμε τώρα ) μετά από 3ωρη ''μάχη'' με το τέρας, τα παρατάει και κλείνει το μηχάνημα. ''Α να χαθείς, παλιοmobo!!!!!. Κρατάμε όμως τους λογαριασμούς μας ανοιχτούς. See you in Taipei, BITCH'' :clap::clap: Συγχαρητήρια Γιώργο για την προσπαθειά σου :clap::clap:. :worship:
tagavr Σεπτέμβριος 14, 2008 #198 Σεπτέμβριος 14, 2008 πολυ συντομα θα ειδοποιησω για το video που τραβηξα με camera (περιπου 50 λεπτα)..Σκεφτομαι να το torrent-αρουμε..ή τελος παντων..να το δωσω προς διαθεση ολων..με οποιο τρπο αποφασισουμε..Προς Hipro5: Σε καταλαβαινω απολυτα καλε μου ανθρωπε (μανιωδης καπνιστης και εγω)..Δωστε τασακια στον Hipro reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..lolololΥ.Γ.Αυτη η GB girl..δε παλευεται..Κοιταω τη φωτο με το δωρο που κερδισα..διπλα της..και ...αινταααααα (λολολολ)Τα λεμε συντομα με το video..Χαρηκα πολυ που σας γνωρισα..C ya..
ManosRK Σεπτέμβριος 14, 2008 #199 Σεπτέμβριος 14, 2008 Συμφωνώ με tagavr! (Για το girl, γιατί το κάπνισμα το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ) (Μπορείς να το rapidshareιάσεις )
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2008 #200 Σεπτέμβριος 14, 2008 Μπράβο για τις πλήρους μεγέθους φωτό! Καλή μηχανή τελικά η FinePix S5Pro. Εμένα με win XP SP3 και 1 GBRAM μου λέει 791 MB ο firefox. Τα λέμε στο επόμενο event με NIKON D200 και ελπίζω μπλουζάκια "THE LAB" με το nick του ο καθένας!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.