Jump to content

Multirama Extreme Overclocking Event

Κωστάκης

Recommended Posts

Βάλτε και σχόλιο σε κάθε φωτο για να γνωρίσουμε και εμείς τα παιδιά του λάμπη.

ναι οντως..

οριστε :

dsc0203resizeow9.jpg

ελπιζω να βοηθησα λιγο :p :P :p

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Βρε καθίκια!....ΟΛΟ μ'ένα τσιγάρο στο στόμα με βγάζατε......... :tongue: :D

O Sebastian δυνατός.....γνώριμες φάτσες καλές..........ΑΛΛΑ σ'αυτό το κλαμπ δεν αδειάζαν ποτέ τα τασάκια..... :p

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το ρεκόρ που προσπαθούσε να σπάσει ο Hipro5 και πού έφτασε γιατί είμαι λίγο άσχετος?!?!?!:S

που να προλαβουν να σε βγαλουν στα νανοσεκοντ που ησουν χωρις τσιγαρο στο στομα:tomato:

Αυτές είναι κατηγόριες κλέφτη υγρού αζώτου....... :p

Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το ρεκόρ που προσπαθούσε να σπάσει ο Hipro5 και πού έφτασε γιατί είμαι λίγο άσχετος?!?!?!:S

Πηγαίναμε για το 3DMark2006 αλλά δε μας έκατσε......ΔΕΝ πτοούμαστε πάντως......Θα επανέρθουμε δρυμήτεροι.....;)

μα πιος παλιοχαρακτηρας σου εκλεψε το αζωτο δεν ντρεποντε λιγακι.που παη αυτη η κοινονια τη αλλο θα δουμε:nerd:

Τα testbeds ήταν E8600 με Kingston HyperX 1066άρες (νομίζω) και mobo Gigabyte...X38 ήταν ρε Ιάσονα?

Yep,νομίζω έχεις δίκιο...:sorry:

Πάντως έπρεπε να παίρνει κάτι και ο δεύτερος...:p

έρχονται και οι photoz από εδώ :p sorry αλλά ξυπνήσαμε λίγο αργά :D

Ελα ρε παιδι που εισαι! Δειξε επιτελους την photo μου που ειμαι επι του εργου:p!

Mπαλακι μου κανατε την photo μου! lol

Οσο για τον hipro φοβερος , παρεδωσε μαθηματα mod !

Απλα αλλο πραγμα να τα βλεπεις να τα εκτελει live μπροστα σου και ειδικα οταν ειναι απο εναν μετρ του ειδους!

Φωτογραφιών συνέχεια λοιπόν...Λέω να μην ανεβάσω άλλες αφού είναι παρόμοιου περιεχομένου με αυτές που ανέβασε ο Κώστας ;)

100_5924.jpg

100_5926.jpg

100_5939.jpg

100_5945.jpg

100_5953.jpg

100_5957.jpg

100_5959.jpg

100_5965.jpg

100_5969.jpg

@Sebastian, έχω την εντύπωση πως τη photo σου την είδα σε κάποια σελίδα ποιο πίσω ;)

μα πιος παλιοχαρακτηρας σου εκλεψε το αζωτο δεν ντρεποντε λιγακι.που παη αυτη η κοινονια τη αλλο θα δουμε:nerd:

μάλλον κάποιος tsan έκλεψε άζωτο νατι και η απόδειξη σας έπιασα επαυτοφόρω

:p

DSC03733.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.