Jump to content

Multirama Extreme Overclocking Event

Κωστάκης

Recommended Posts

Δεν ειμαι αρμοδιος, αλλα γιατι να μην επιτρεπεται? Τι ειναι? Η Εναρξη του Βερτη στο Ποσειδωνιο? :hehe:

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Όλα επιτρέπονται....... :D

ΕΚΤΟΣ να "στραβωκοιτάξει" κάποιος την aggressive (τη γυναίκα μου) που θα είναι κι αυτή εκεί και θα παίζουμε μαζί... Την πάτησε..... :whip::whip:

Δηλαδη παιδες οσοι ειναι με full καμερες ειναι δικοι μας...:p

Παντος...Δεν πιστευω οτι θα χωρεσουμε ολοι μας μεσα:hehe:

Θα στειλουμε μερικους να καθονται απο εξω...:tongue:

Cya there guys

Περασαμε τρομερα...παιδες οσοι δεν ηρθατε χασατε...Τελικα ο Hipro δεν μπορεσε να bench γιατι εκανε κολπα η mobo...

Ο νικητης του SuperPI 1m ηταν ο Sebastian με score 10.313 και κερδισε μια Ati 4850 και μια Giga P45 με ddr3...

Αυτααααα.....

Κυριε μοντερατορα (newsposter:P) hayabusa θελουμε φωτο συντομα εεεε....:D

πάρε πρώτα από εμενα φωτός που είμαι πιο γρήγορος :)

χάσανε μερικοί που δεν ήρθανε πάντως:drool:

DSC03661.jpg

DSC03675.jpg

DSC03682.jpg

DSC03683.jpg

DSC03692.jpg

DSC03712.jpg

DSC03719.jpg

DSC03729.jpg

DSC03733.jpg

χασαμε φιλε μου αλλα τι να κανουμε που ειμαστε σε μια ηλικια που εχει υποχρεωσεις :)

στις 9 τελειώνεις την δουλειά mister αλέξανδρε οποτε αν έτρεχες θα μας προλάβαινες αλλα έπρεπε να πας σπίτι να παίξεις conan souuuus ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΟΛΙΤΕ :p:hug:

χασαμε φιλε μου αλλα τι να κανουμε που ειμαστε σε μια ηλικια που εχει υποχρεωσεις :)

Αστα αυτα...πες οτι επεζες Conan και δεν ηρθες και μην μας λες δικαιολογίες :tongue:

Jason!!! Τις φωτο ρ@

Πολύ όμορφο το event, τα παιδιά του Multi ήθελαν πολύ να πετύχει το event και κατεμέ κατά ένα μεγάλο ποσοστό ήταν επιτυχές. Νομίζω το κλίμα ήταν πάνω από όλα πολύ ζεστό και φιλικό.

Χάρηκα για τη γνωριμία με πολλά από τα παιδιά, εγώ και ο Felix νομίζω ήμασταν αρκετά πάνω από τον μέσο όρο ηλικίας :)

Έχω κι εγώ αρκετές φωτογραφίες, θα ανεβάσω μόλις τις ετοιμάσω.

αγαπείτε honda22 δεν έγιναν και πολλά πράγματα ...

περίμενε και τους επόμενους members να ποστάρουν

ακόμα τώρα ήρθαμε από το event:jump1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.