Jump to content

teo$

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 208
  • Created
  • Last Reply
πάντως εμένα μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο από το 2008. το 2008 ούτε 1% καλύτερο από το 6 δεν ήταν. άσε που το 6 σε θέμα ταχύτητας είναι πολύ καλύτερο από όλα τα pro που έχουν βγει.

Σε θέμα ταχύτητας διαφωνώ! σαν το 4 τίποτα στο θέμα ταχύτητας και θεάματος,έστω και μη ρεαλιστικού.

όσο για το 09, προσωπικά μίσησα την ΚΟΝΑΜΙ που ΄σκότωσε' το δεξί αναλογικό και το κανε manual pass...εμένα με ευνούχισε αυτό...:wall:

ΕΙναι θεμα συνηθειας πιστευω αυτο με το αναλογικο...

Σκεψου πως ετσι ειναι πιο ρεαλιστικο να προσπαθησεις να κανεις τριπλα, με το σταυρο, αφου μάυτο στην ουσία "περπατας"..Μπρος πισω δεξια αριστερα...Ετσι χειρίζεσαι τα ποδια σου , αρα ετσι θα κανεις κ τις τριπλες...

Πιστευω πως ειναι πιο σωστο ετσι ασχετα αν ουτε και εγω το εχω συνηθισει, και ουτε μου πολυ αρεσε στην αρχη..

Stolis συμφωνώ με το χειρηστήριο αλλά το 4 δεν το ανέφερα μιας και ήταν το τέλος μιας εποχής που δεν συγκρίνεται με τα καινούργια παιχνίδια. αντιθέτος το 5 είναι η αρχή των pro που παίζουμε σήμερα με το 6 να είναι αυτό που συνδιάζει αρίστος τα καλύτερα σημεία σε σταθερό βαθμό. το 2008 ήταν μια πατάτα για εμένα με καλύτερα γραφικά και με καλύτερες κινήσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αρμονία μεταξύ τους. το 2009 προσθέτει ένα πακέτο με καινούργιες κινήσεις,ντρίπλες, εφέ, γραφικά ,ήχος,άλλαξε σχεδόν όλο το παιχνίδι προς το καλύτερο αλλά βασικά σημεία το κάνουν να χάσει μεγάλους πόντους απέναντι σε αντιπάλους και προηγούμενων τίτλων. πρώτον είναι πιο αργό απ' ότι θα έπρεπε, ένα χειριστήριο το οποίο μετά από τόσα χρόνια δεν θα έπρεπε να αλλάξει και ένα στήσιμο των παιχτών που παρ' όλο που είμαστε σε μια εποχή στην οποία οι άμυνες είναι τόσο δυνατές υπάρχει και καλά ένας ROONEY που τις περνάει σαν σταματημένες και γενικά το στήσιμο των παιχτών και οι άμυνες γενικότερα είναι άθλιες για το όνομα της κατηγορίας που λέγεται ποδόσφαιρο.

Stolis συμφωνώ με το χειρηστήριο αλλά το 4 δεν το ανέφερα μιας και ήταν το τέλος μιας εποχής που δεν συγκρίνεται με τα καινούργια παιχνίδια. αντιθέτος το 5 είναι η αρχή των pro που παίζουμε σήμερα με το 6 να είναι αυτό που συνδιάζει αρίστος τα καλύτερα σημεία σε σταθερό βαθμό. το 2008 ήταν μια πατάτα για εμένα με καλύτερα γραφικά και με καλύτερες κινήσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αρμονία μεταξύ τους. το 2009 προσθέτει ένα πακέτο με καινούργιες κινήσεις,ντρίπλες, εφέ, γραφικά ,ήχος,άλλαξε σχεδόν όλο το παιχνίδι προς το καλύτερο αλλά βασικά σημεία το κάνουν να χάσει μεγάλους πόντους απέναντι σε αντιπάλους και προηγούμενων τίτλων. πρώτον είναι πιο αργό απ' ότι θα έπρεπε, ένα χειριστήριο το οποίο μετά από τόσα χρόνια δεν θα έπρεπε να αλλάξει και ένα στήσιμο των παιχτών που παρ' όλο που είμαστε σε μια εποχή στην οποία οι άμυνες είναι τόσο δυνατές υπάρχει και καλά ένας ROONEY που τις περνάει σαν σταματημένες και γενικά το στήσιμο των παιχτών και οι άμυνες γενικότερα είναι άθλιες για το όνομα της κατηγορίας που λέγεται ποδόσφαιρο.

Εχεις ξεχασει το 6 γι' αυτο λες τα παραπανω. Γιατι στο 6 αυτα που γινονται φλερταρουν τη σφαιρα της φαντασιας. Αν ο ρουνι ειναι τσιτ στο 2008 στο 6 τοτε ειναι ο θεος. Εμενα μου αρεσουν οι βελτιωσεις που εχουν γινει στο προ. Αυτο που με χαλαει απιστευτα ειναι οτι την ομαδα που παιρνω (αρσεναλ) απο το 5 μεχρι σημερα συνεχως την κανουν και πιο αδυναμη. Αποτελεσμα αυτου ειναι να μην μπορω να ανταγωνιστω τις υπολοιπες ομαδες και απλα να κανω τον κομπαρσο. Και σιγουρα δεν ειναι ιδεα μου αυτο καθως σε παιχνιδια με εθνικες με τη Γαλλια νικαω τις περισσοτερες φορες ανεξαρτητα αν ο αλλος εχει Βραζιλια/Αγγλια/Ιταλια κλπ. Αλλα και μεσα στην ομαδα υπαρχουν τραγικες διαφορες μεταξυ των παικτων που δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Κατι σαν το παρκ>γκιγκς.

αντιθέτος το 5 είναι η αρχή των pro που παίζουμε σήμερα με το 6 να είναι αυτό που συνδιάζει αρίστος τα καλύτερα σημεία σε σταθερό βαθμό. το 2008 ήταν μια πατάτα για εμένα με καλύτερα γραφικά και με καλύτερες κινήσεις οι οποίες όμως δεν είχαν αρμονία μεταξύ τους. πρώτον είναι πιο αργό απ' ότι θα έπρεπε, ένα χειριστήριο το οποίο μετά από τόσα χρόνια δεν θα έπρεπε να αλλάξει και ένα στήσιμο των παιχτών που παρ' όλο που είμαστε σε μια εποχή στην οποία οι άμυνες είναι τόσο δυνατές υπάρχει και καλά ένας ROONEY που τις περνάει σαν σταματημένες και γενικά το στήσιμο των παιχτών και οι άμυνες γενικότερα είναι άθλιες για το όνομα της κατηγορίας που λέγεται ποδόσφαιρο.

truuuuueeeeeee.........:warning2:

jimakos τι θεση παιζεις? CF?

cabrinha αν διαβάσεις όλο το thread θα δεις ότι έχει ένα μήνα που σταμάτησα να παίζω pro6 και πρέπει να πω πως με τους φίλους μου ακόμα το 6 παίζουμαι μιας και οι φάσεις είναι πιο δυνατές και πολύ πιο γρήγορο παιχνίδι εννοείτε με το WEHELLAS patch που δημιουργούν αυτά τα καταπληκτικά άτομα και κάνουν κάποια pro να ανεβαίνουν κατά πολύ στο μάτι μας. εγώ αυτά τα παλικάρια περιμένω για να δω το pro9 από καλύτερη σκοπιά και να παίζω για τα επόμενα 2 χρόνια πάλι αν χρειαστεί το pro 2009. και κάτι που ξέχασα αυτό με τα τακλιν έχει καταντήσει πολύ σπαστικό κάθε τάκλιν και κίτρινη κάρτα.

Ένα βασικό πράγμα που μου τη σπάει, είναι που ο Ολυμπιακός δεν έχει Λέτο, Ντουντού, Παπαδόπουλο, Ντιόγκο.Τη μισή ομάδα δηλαδή. :TD:

Γι' αυτο υπαρχουν τα παληκαρια στο Wehellas...:banging:

εγω μολις τελειωσα πρωτη σεζον.Απ την roda jc οπου τα ανατιναξα ολα σαν αυθεντικος ελληναρας ΤΑΓΑΡΙ επιθετικος πηγα στον αζαξ.

Για βελτιωση στατιστικων τι προτεινετε;ανεβαινουν αργα ρε γμτ...με speed 65 ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΟΕΟ;

cabrinha αν διαβάσεις όλο το thread θα δεις ότι έχει ένα μήνα που σταμάτησα να παίζω pro6 και πρέπει να πω πως με τους φίλους μου ακόμα το 6 παίζουμαι μιας και οι φάσεις είναι πιο δυνατές και πολύ πιο γρήγορο παιχνίδι εννοείτε με το WEHELLAS patch που δημιουργούν αυτά τα καταπληκτικά άτομα και κάνουν κάποια pro να ανεβαίνουν κατά πολύ στο μάτι μας. εγώ αυτά τα παλικάρια περιμένω για να δω το pro9 από καλύτερη σκοπιά και να παίζω για τα επόμενα 2 χρόνια πάλι αν χρειαστεί το pro 2009. και κάτι που ξέχασα αυτό με τα τακλιν έχει καταντήσει πολύ σπαστικό κάθε τάκλιν και κίτρινη κάρτα.

Γιατι δεν βλεπεις συνολικα το παιχνιδι και μονο οσα δεν αρεσουν σε σενα? Μου λες για τις κιτρινες καρτες? Σου απαντω λοιπον οτι στο 2008/9 δεν μπορει να μου βαλει ο ρουνι γκολ απο τη σεντρα. Δεν μπαινουν ολα τα ψεμματα σουτ απο του διαολου τη μανα και ανεξαρτητως καλου ποδιου. Δεν πηγαινουν οι δυνατοι παικτες ευθεια και οποιον βρουν στο διαβα τους τον παιρνουν παραμαζωμα. Παρωπιδες μην βαζουμε. Και εμενα μου αρεσουν καποια πραγματα του 6. Αλλα μου αρεσουν και των υπολοιπων. Και επειδη κανενα δεν ειναι τελειο, το μη χειρον βελτιστον.

Καλησπέρα,και καλώς σας βρήκα (πρώτη μου δημοσίευση).

Εχω φτιάξει ενα HTPC (αυτο που εχω στην υπογραφή μου) το οποιο το έχω στο σαλόνι συνδεδεμένο μεσω DVI->HDMI σε μια 40 LCD SONY.

Η χρήση του είναι κυρίως για παρακολούθηση ταινιών (mkv,κλπ) και ειμαι ευχαριστημένος απο το αποτελεσμα.

Χτες αγόρασα το PES2009 και ενα gamepad για να ασχοληθώ με κατι σοβαρό εκτος απο τις ταινίες.:laughing:

Αφου έτρεξα την εγκατασταση, πήρα την πρώτη κρυάδα όταν δοκίμασα να τρέξω απο το DVD το παιχνίδι.

http://img221.imageshack.us/my.php?image=msg1lj3.jpg

Κοιτάω στα settings αν μπορώ να αλλάξω κάτι για να παίξει το παιχνίδι,και βλέπω το παρακάτω.

http://img236.imageshack.us/my.php?image=msg2jo4.jpg

Κλείνω το πρόγραμμα

http://img392.imageshack.us/my.php?image=msg3bb7.jpg

και δοκιμάζω να κάνω update τους drivers της κάρτας.Αφου με ταλαιπωρησε αρκετα η διαδικασια (υπαρχει πρόβλημα με τον nvidia installer καθως εγκαθιστa κι ενα αλλο προγραμμα PhySx το οποιο δεν ειναι συμβατο με ολες τις καρτες και κολλαει η εγκατασταση,τεσπα καποια στιγμη εγατασταθηκαν σωστα).

Επομενη ενεργεια αναβαθμιση BIOS μπας και.

Αποτελεσμα 0.

Κατεβασα και το patch της ΚΟΝΑΜΙ (1,20) το οποιο και περασα.

Αποτελεσμα παλι το ιδιο.Τα ιδια μηνυματα λαθους.

Λειτουργικο σύστημα εχω VISTA ULTIMATE 64bit SP1, αγορασμένα με νόμιμη άδεια χρήσης και ολα τα update.

H κάρτα γραφικών οπως φαινεται και στην υπογραφη μου ειναι αυτή.

Προσπαθώ να κατλάβω τι φταίει για να δώκω μια λύση στο πρόβλημα.

-Είναι η κάρτα μου ανεπαρκής?

-Ειναι οι drivers ανεπαρκείς?

-Ειναι το λειτουργικό μου,μη συμβατό?

-Ειναι το PSU (520W) ανεπαρκές?

Εχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα, ή αν υπαρχει κάποια γνώμη σχετική που να μπορει να βοηθήσει?

Καλησπέρα

Εχω κατεβασει απο το wehellas το patch για το pro 2009 κ το 1.1 κ το 1.2

αλλα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,καθε φορα που προσπαθω να τρεξω ενα απο τα 2 ξεκιναει να γεμιζει μια μπαρα για λιγο κ μετα ανοιγει ενα παραθυρο με επιλογες update και cancel.Τοτε προσπαθω να πατησω κατι απο τα 2 και ενω μοιαζει κολλημενο το παραθυρο πριν το πατησω,βγαζει την κλεψυδρα δεν προχωραει και αν πατησω αλλη μια φορα μου βγαζει no responding και δεν κανει τπτ....τι να κανω?εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα???:crazy_pilot:

Σε όλους έτσι είναι.Απλώς περίμενε μην κάνεις τίποτα την ώρα που βάζεις το patch και θα φτιάξει από μόνο του.Εγώ άλλο πρόβλημα αντιμετοπίζω δεν μου παίζουν τα patch.LOL

Όταν πας να πατήσεις update δεν μπορείς γιατί είναι η κλεψύδρα, άμα περιμένεις λίγο θα φύγει.Τώρα το λίγο είναι σχετικό......Ναι ένω τα κάνω εγκατάσταση κανονικά όταν πάω να παίξω δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.