Jump to content

teo$

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

^-------- Ολα καλα με την εγκατασταση,ηθελε τους τελευταιους drivers του directx.

Λοιπον μπορω να πω οτι με τα γραφικα ειχα μια μικρη εκπληξη. Πολυ καλα!!!

Σαν gameplay μου φαινεται λιγο ¨νευρικο¨ βεβαια αρχη ειναι ακομα.

Επισης μια μικρη διαφορα, στα control, οσοι χρησιμοποιειτε MANUAL προσοχη γιατι ακομα και οταν πατατε πασα πρεπει ταυτοχρονα να αλλαξετε και τον παιχτη που την δεχεται!!

Τα γραφικά είχαν αρκετή διαφορά, ή είναι η ιδέα μου?

Αυτο το βίντεο κάθε φορά που τελειώνει το ματς έχει αρχίσει και με βιδώνει!!:fist::fist:

Ενεργοποίησε την επιλογή ''nulify movie playback'' απο τα settings του παιχνιδιού στην καρτέλα display.

Βραβο ρε fortenick!

Πάντως αυτό που είπε ο jimakos για την Real, είναι σωστό..

Δεν παλεύεται πια η κοναμι.. wtf, 2 σερί πρωταθλήματα έχουν πάρει, το περσυνό ειδικά με χαρακτηριστική ευκολία, και η puta barca, ακόμη είναι "καλύτερη"..

Έχω αγωνία να δώ πως θα έχουν και τον Πατατάκια [a.k.a Ronaldinho]

εδω δε το πηραν χαμπαρι στην ιδια τη city....στην τσελσι ηταν να παει(ειχαν βγαλει και φανελες του!!!) τι φταιει και η konami....ασε που και ο ιδιος δε ξερει που παιζει(αν εχεις διαβασει τις δηλωσεις που εκανε οταν πηγε στην city)

εδω δε το πηραν χαμπαρι στην ιδια τη city....στην τσελσι ηταν να παει(ειχαν βγαλει και φανελες του!!!) τι φταιει και η konami....ασε που και ο ιδιος δε ξερει που παιζει(αν εχεις διαβασει τις δηλωσεις που εκανε οταν πηγε στην city)

χμμ, πόσο καιρό έχει γίνει η μεταγραφή όμως? ffs , μια μετακίνηση ήταν, δεν θα ξαναγράφαν τον κώδικα.

Τα γραφικά είναι όντως ΠΟΛΥ καλύτερα ,τουλάχιστον 1280χ1024..Για μεγαλύτερες αναλύσεις, από Δευτέρα. :p

Παρατήρησε κανείς οτι στους αναπληρωματικούς της real υπάρχει ο ...robinho?:confused:
η Konami θα βγάλει update με τις μεταγραφές αργότερα (κυρίως για το Online).Με αυτό το πρόγραμμα θα παίξετε όσα λεπτά θέλετε και μπορείτε και να ρυθμίσετε και την κλίση της κάμερας.http://rapidshare.com/files/150283179/demoTweak2009.zip

Γιατί δεν με αφήνει να πατήσω το Wait for vsync?? Συμβαίνει σε κάποιον άλλο εδώ?

Στο σύστημα της υπογραφής μου με 8.8 catalyst...ακόμα και εκεί όταν το έχω forced-on δεν υπακούει :weep:

post-2485-1416073662,5891_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.