Jump to content

teo$

Recommended Posts

Tip απ’ το Wehellas επειδή η Konami τα μπερδεύει λίγο: Αφού κατεβάσετε το patch και το κάνετε install, πηγαίνετε στο παιχνίδι στο Sytem Settings και πατάτε στο Download ώστε να ενημερωθούν τα ρόστερ!

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply
Tip απ’ το Wehellas επειδή η Konami τα μπερδεύει λίγο: Αφού κατεβάσετε το patch και το κάνετε install, πηγαίνετε στο παιχνίδι στο Sytem Settings και πατάτε στο Download ώστε να ενημερωθούν τα ρόστερ!

Σωστος!!!...

• 2 weeks later...

Κάνανε καλή δουλειά τα παιδιά αλλά έχω κάποια προβλήματα! Η σφυρίχτρα ούτε που ακούγεται-γενικότερα ο ήχος....δεν..:rant:

Και μου φαίνεται πως παίζει πιο αργά, σε ίδια ανάλυση , με το κανονικό pes

Μόνο σε μένα έγιναν αυτά?

Ναι για την σφυρίχτρα έχεις δίκιο δεν την ακούω ούτε γω. Δεν κοίταξα καθόλου βέβαια αν διορθώνεται από τις επιλογές του ήχου. Στην ταχύτητα μου φαίνεται ίδιο με το κανονικό pes.

Σε εναν φιλο μου που το περασαμε...πηγαμε να παιξουμε με ελληνικες ομαδες κ ξενερωσαμε γιατι τις ειχε αντικαταστησει...ο παοκ ηταν η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ολυμπιακος ηταν η Λυων..τα περασε απο πανω δλδ..οτι να ναι..

Η σφυριχτρα νομιζω δεν ακουγοταν απο πριν δυνατα...τουλαχιστον σε μενα..:p

ι...ο παοκ ηταν η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Ολυμπιακος ηταν η Λυων..τα περασε απο πανω δλδ..οτι να ναι..

Η σφυριχτρα νομιζω δεν ακουγοταν απο πριν δυνατα...τουλαχιστον σε μενα..:p

Μα πάντα έτσι το έφτιαχναν το patch

Εννοω οτι δεν ειχε τους παικτες των ελληνικων ομαδων....στο περσινο superleague patch για το 2008 δεν ηταν ετσι..:hmm:

Αφου θυμαμαι τους ειχε ολους τους παιχτες κανονικα κ φατσες κ ολα..

Λες να μην θυμαμαι καλα?Τεσπα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.