Jump to content

teo$

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Δεν ξέρω.Εγώ και τα 2 έχω βάλει πάντως, αλλά στο readme δεν είδα να αναφέρει κάτι τέτοιο, αλλά το πρώτο είναι για κάτι bugs και το δεύτερο διορθώνει τις ομάδες κλπ.Δεν νομίζω να είναι υποχρεωτικό αυτό που λες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σου δωθούν οδηγίες για το πως θα διορθώσεις το πρόβλημα με το crack.

Στην ερώτηση τι φταίει:

Όταν περνάς το patch το exe του game αλλάζει.

Γίνεται από 1.0 , 1.1 , 1.2 κτλ.

Οπότε αλλάζουν όλα.. (δεν ισχύουν δλδ παλαιότερα ''πειράγματα'' στο exe.. θες καινούργια)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Έχει παίξει κάποιος το παιχνίδι σε pc και ps2 για να μου πεί άν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα τους?Στον η.υ που το παίζω μου φένετε αρκετά ποιο αργό.

Εγώ που παίζω μόνο στο pc ...μου φάνηκε πολύ πιο γρήγορο σε ps2 (το οποίο δεν μου άρεσε). Γενικά σε pc, xbox360 και ps3 που έχουν καλύτερα γραφικά έχει πιο ομαλή κίνηση η κάμερα και γενικότερα όλη ο ροή στο παιχνίδι. Στο ps2 ένοιωθα ότι χωρίς το τρέξιμο(R1) δεν μπορούσα να κάνω τπτ σε αντίθεση με το pc που "σε αναγκάζει" να αλλάζεις περισσότερες πάσες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.