Jump to content

teo$

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

:hehe: είναι ελεεινοί!

Βγάλανε ανακοίνωση ότι μερικές φορές κολάει και στους 8 του uefa champions league competition...

Δηλαδή μόνο στο league * cup και στο exhibition την γλιτώνεις από error...:fie:

Πολύ διασκεδαστικό αν και τα γραφικά είναι ολίγον παλαιωμένα πλέον. Επίσης οι εκφωνητές είναι για κλωτσιές!

Μια ζωή αυτοί οι εκφωνητές είναι να τους βγάλεις off και να βάλεις playlist να παίζει!

Κυρίως ο σχολιαστείς που βγαίνει μετά τα goal αλλά και η περιγραφή

''and a chaaaaanceeee!!!''

:triniti:

Παιζω απο την παρασκευη οπου και το πηρα αυθεντικο , σε 22' full details.

ΘΕΤΙΚΑ

1)Πολυ καλα γραφικα

2)Αρκετες καινουργιεσ κινησεις

3)Πολυ πιο ρεαλιστικο

4)Περισσοτερες και καλυτερο menu στο online οπου επιλεγεις σερβερ με αποτελεσμα καλυτερη ανταποκριση

5)Δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο εκτος απο online + excibition προβληματα δεν ειχα ποτε

6)Η ιδεα του ΗΡΩΑ βλεπε Ronaldo +++ δεν υπαρχει οσο στα προηγουμενα

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

1)Χαλια ηχος μεσα στο παιχνιδι , δεν ακουω τους οπαδους και οταν μπαινει γκολ ουτε που σε ξεσικωνει καθολου

2)Δεν πιανουν σωστα τα κουμπια απο χειρηστιριο ενω δουλευει μια χαρα.

3)Εχει πεσει αρκετα η ταχυτητα του παιχνιδιου , τινει λιγο προς fifa 08

Eχει πεσει αρκετα η ταχυτητα.......αυτο βεβαια φαινεται απο το γεγονος οτι δε μπορεις πλεον τοσο ευκολα να παρεις εναν παιχτη κ να διασχισεις τα 3/4 του γηπεδου με τη μπαλα στα ποδια. (μιλωντας για κουρσες των SB κ WB απο την αμυνα μεχρι κ την περιοχη του αντιπαλου)

Πάντος τα περι αργό παιχνίδι και αλαγές στο gameplay που δεν βολευουν κανέναν.

Είναι θέμα συνήθειας.

Τα ίδια θα λέμε και για το Pes 2010 οταν θα βγει και θα το συγκρίνουμε με το τωρινό!

πάντως εμένα μου φάνηκε κλάσεις ανώτερο από το 2008. το 2008 ούτε 1% καλύτερο από το 6 δεν ήταν. άσε που το 6 σε θέμα ταχύτητας είναι πολύ καλύτερο από όλα τα pro που έχουν βγει.

Ρε παιδια πριν 10 λεπτα επαιζα το pes2009 στο pc της υπογραφης μου και να σας πω και κατι απλα τα σπαει τιποτα αλλο δεν εχω να πω. Η Sony πρεπει να ιδρωσει παρα πολυ για να φτασει το επιπεδο των desktop

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.